Kitap Okuma Günlüğü 📚

Listemize ekledim sizi hoşgeldiniz ilk sayfada kurallarımızı okur musunuz :)ve tabloda ? olan yerleri yazıp beni etiketlerseniz sevinirim :)

Tabloda ? olan yerleri bana söyleyebilir misin :)

samdaan :) seni eklememişim listeye ben gözden mi kaçırdım acaba :) Kusura bakma eğer öyle ise. Bilgilerini yazarsan hemen eklemek isterim :)

Ekledim bileee sadece ? olan yerleri bana bildirirsen harika olur :) E peki ben ne diyeceğim sana hep kaptanım diyodum yine demeyim mi ne deyim :)

Merhaba ilk sayfamızda yazıyor, okuyabilirsiniz.

canım beni şimdilik ekleme:) ben okudukça yazarım ama sınavım var okuyamicam gibi görünüyo maalesef:KK43:

Ben kitap okumayı tamamen bıraktım off bana bişey söyleyin nasıl yeniden başlıcam bu işe. Çok çok severim kitap okumayı ama elime hiç alamıyorum. ☹️☹️☹️
Daha sık uğramaya çalış kuzum buraya. Yeni yıl için farklı planlarım var topikle ilgili bakalım belki daha iyi gelir :)
Ben köpek gibi büyütülmüş çocuk okuyorum şu an
? olan yerleri bildirebilir misin bana :)
Kurtlarla kosan kadinlari okuyrum son 100 sayfa yarin biter ins.

kral kaybederse bitirdim

Bir de kendine ait bir oda.

senenin 30. Kitabi sanirim. Hedefimden hala cok uzagim.
? olan yeri bildirebilir misin bana :)
İyi geceler herkese:)
İzmir'de yaşanan deprem dolayısıyla pazar günü bildirim yapamadım. Geçmiş olsun hepimize. Birkaç gündür kardeşim bizde. Hem evden çalışmak, hem kardeşimle, eşimle ilgilenmeye çalışmak, bir yandan klasik ev işleri derken yatağa kendimi nasıl atıyorum bilemiyorum. Günlerdir kitabın kapağını açamadım. Şu ana kadar okuduklarımı da unuttum üstelik. 😬
Çokk geçmiş olsun ben o günden beri hiç okuyamadım o kadar üzüldüm ki geceleri deliksiz uyku uyuyamıyorum hala düşünmekten :KK43:
kitapzede kitapzede canim ben sapiens kitabina basladim.Pazar gunu bildirim yapacagim🤗🥰
toplam okuma sayın y sanırım değil mi :)
Evet gelicem inşallah şu anda Ağrı dağı kitabını okuyorum
Tabloda ? olanları bana bildirir misin :)
kitapzede kitapzede listede doğru yazılmış 10. Kitabıma hala devam ediyorum bi sıkıntı yok 😊 sadece kitap okumakta zorluk çekiyorum bu ara bi el atmam gerek ama nasıl olacak bilemiyorum
Daha sık gelmeye çalış bence :)
canım beni şimdilik ekleme:) ben okudukça yazarım ama sınavım var okuyamicam gibi görünüyo maalesef:KK43:
Sen nasıl istersen.Kolay gelsin :)Her zaman kapımız açık sohbete de gel :)

Daha sık uğramaya çalış kuzum buraya. Yeni yıl için farklı planlarım var topikle ilgili bakalım belki daha iyi gelir :)

Çokk geçmiş olsun ben o günden beri hiç okuyamadım o kadar üzüldüm ki geceleri deliksiz uyku uyuyamıyorum hala düşünmekten :KK43:

60 yi hedefim. Bebekle ancak bu kadar dedim ama yarisini zor gordum.

? Olan yerleri doldurucam da 2020 yılının başından beri okuduğum kitabımı yazıcam yoksa topik e katıldığım günden beri okuduğumu mu

Yeni basladim kitaba 2 gun oldu canim..
Pazar bildirim yapacagim 🥰

Bildirim için erken mı desek geç bi saat mi desek bilemedim. 😃 Dorian Gray’ın portresi biti. Mart Menekşeleri bitti. Sabah yeni kitap seçeceğim kitaplıktan. Onuda bildiririm başlar başlamaz.

Bildirim için erken mı desek geç bi saat mi desek bilemedim. 😃 Dorian Gray’ın portresi biti. Mart Menekşeleri bitti. Sabah yeni kitap seçeceğim kitaplıktan. Onuda bildiririm başlar başlamaz.
dorian gray i beğendiniz mi? bir de sansürlü yapım mıydı okuduğunuz?

X