- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Bu hafta çok okuyamadım. Hedefimi tutturamadım
Maşallah sende okumuşsunbirlikte çok güzel ve heyecanlı oluyor demi
Ellerinde olan kitaplardan alırsanız o gün kargoya çıkıyor. Fakat 1 ürün falan kaldı, denilen ürün alırsanız biraz sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.Merhaba arkadaşlar , internetten kitapsec.com'a baktım bugün, güzel kampanyalar vardı. Kargo olayı nasıl biliyor musunuz, önceden PTT yle çalıştığı için kargolar geç geliyordu, şuan ne durumda?
Kpss için kullanmıştım daha önce çok sorunluydu, şuan edebi kitaplar için bakmak istedim. Teşekkür ederim cevabınız içinEllerinde olan kitaplardan alırsanız o gün kargoya çıkıyor. Fakat 1 ürün falan kaldı, denilen ürün alırsanız biraz sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.
Olsun canımmm. Sen yoğunsun. Bu şekilde bile okumaya çalışman çok güzelben hedefsiz okuyorum reyyanim:) ama evet hep birlikte okumak çok güzel oluyo
Biraz işlerim var canım
Tamam kolay gelsin o zmn.Biraz işlerim var canım
Biraz işlerim var canım
Olsun canımmm. Sen yoğunsun. Bu şekilde bile okumaya çalışman çok güzel
Gibibitmeyen ev işleri mi
teşekkür ederim reyyanim sağolasın
Acaba neden yazarın telif hakkına aykırı bir şey mi oldu ki.Olasılıksız kitabı internet üzerinden erişime kapatılmış bu nedenle daha sonra okunacak kitaplar listesine aldım.
Senenin 22.kitabı Kral Kaybederse bitti. 23. kitap Gecenin Ucunda başladım :)kitapzede
Evet canım. Kitabı indirdikten sonra sadece 24 saat okunuyor. sonra da erişim sağlanıyor ama tamamen okuyucu sorumluluğunda. Madem öyle neden kütüphaneye koyuyorlar hiç bilmiyorum. Kitabını alıp okuyacağım artık.Acaba neden yazarın telif hakkına aykırı bir şey mi oldu ki.