Kitap Okuma Günlüğü 📚

Listemize ekledim sizi hoşgeldiniz ilk sayfada kurallarımızı okur musunuz :)ve tabloda ? olan yerleri yazıp beni etiketlerseniz sevinirim :)
kitapzede damızlık kızı öyküsü bitti :)
Önereceğiniz akıcı kitap varmı kızlar
Tabloda ? olan yerleri bana söyleyebilir misin :)
trendeki kız bitti
damızlık kızın öyküsü bitti benim de:)
Semerkant okuyorum:)

ne kadar çok okuyosun masallah reyyanim
samdaan :) seni eklememişim listeye ben gözden mi kaçırdım acaba :) Kusura bakma eğer öyle ise. Bilgilerini yazarsan hemen eklemek isterim :)
kitapzede canim bana yeniden yer var mi bu grupta, artik kaptanligi biraktigim icin daha duzenli kitap okuyabilecegimi umit ediyorum.
Ekledim bileee sadece ? olan yerleri bana bildirirsen harika olur :) E peki ben ne diyeceğim sana hep kaptanım diyodum yine demeyim mi ne deyim :)
Merhaba hanımlar bende bu gruba katılmak istiyorum. Özel olarak istenen birşey varmı
Merhaba ilk sayfamızda yazıyor, okuyabilirsiniz.

Canim cok sevindim,tesekkur ederim
Ozge desene bana, kaptanlik bitti kuzum

Pazar günü bildirim yazılmış ilk sayfa da okuduğumuz kitabı mı yazıyoruz pazara kadar kaç sayfa okuduğunuzu mu acaba

Nohut Oda bitti.
Unutma Dersleri’ni okuyorum bir süredir. Siteye giremediğim için bildirim yapamadım.

Vallahi fena saldik topici.
Umut u bitirdim 2gun iznim vardi :)

Kutuphaneye birsuru turkce roman gelmis. Rastgele aldim 1 tane

Kontrat - Lanetli ev
Serda kayman

Cok surukleyici 136.sayfadayim
Ama anca Cumartesi alirim elime tekrar

Telefonu elime aldım kitap bildirimi için baktım etiketlenmişim bu kadar olur kitapzede
Kürşat Başar-Yaz kitabını bitirdim Oscar Wilde in kitabını da yarıladım çok şükür. Okunan kitap sayısını 26 ya çıkarabiliriz yani ama okuduğum kitap aynı kalsın bitecek inşallah o da
Yanına bir de Turgenyev-İlk Aşk ı ekleyebiliriz.(birini evde birini okulda okuyorum)

Karantina 2.3.4 bitti aslında 5i de okuyayim diyordum ama daha basılmamış sürükleyici birseyler arıyordum gözüme uzun zamandır kitaplikta bekleyen ilmihal kitabı çarptı onu okuyacağım sonra birseyler bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…