Listemize ekledim sizi hoşgeldiniz ilk sayfada kurallarımızı okur musunuz :)ve tabloda ? olan yerleri yazıp beni etiketlerseniz sevinirim :)Merhaba ben de aranıza katılmak isterim
kitapzede
Bu sene için hedefim 17 kitap olsun
14 tane okudum:
1- İçimizdeki Şeytan
2- Ferrarisini Satan Bilge
3- Kadınlar Okulu
4- Yüreğinin Götürdüğü Yere Git
5- Allah’ım Ben Geldim
6- Bağırmayan Anneler
7- Veronika Ölmek İstiyor
8- İçimdeki Müzik
9- Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk
10- Süpermen Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı
11- Fareler ve İnsanlar
12- Seni Anlıyorum Çocuk
13- Karışık
14- Huzursuzluk
Şu an okuduğum kitap:
15- Bir Delinin Anı Defteri
Tabloda ? olan yerleri bana söyleyebilir misin :)
samdaan :) seni eklememişim listeye ben gözden mi kaçırdım acaba :) Kusura bakma eğer öyle ise. Bilgilerini yazarsan hemen eklemek isterim :)trendeki kız bitti
damızlık kızın öyküsü bitti benim de:)
Semerkant okuyorum:)
ne kadar çok okuyosun masallah reyyanim
Ekledim bileee sadece ? olan yerleri bana bildirirsen harika olur :) E peki ben ne diyeceğim sana hep kaptanım diyodum yine demeyim mi ne deyim :)kitapzede canim bana yeniden yer var mi bu grupta, artik kaptanligi biraktigim icin daha duzenli kitap okuyabilecegimi umit ediyorum.
Merhaba ilk sayfamızda yazıyor, okuyabilirsiniz.Merhaba hanımlar bende bu gruba katılmak istiyorum. Özel olarak istenen birşey varmı
Canim cok sevindim,tesekkur ederimListemize ekledim sizi hoşgeldiniz ilk sayfada kurallarımızı okur musunuz :)ve tabloda ? olan yerleri yazıp beni etiketlerseniz sevinirim :)
Tabloda ? olan yerleri bana söyleyebilir misin :)
samdaan :) seni eklememişim listeye ben gözden mi kaçırdım acaba :) Kusura bakma eğer öyle ise. Bilgilerini yazarsan hemen eklemek isterim :)
Ekledim bileee sadece ? olan yerleri bana bildirirsen harika olur :) E peki ben ne diyeceğim sana hep kaptanım diyodum yine demeyim mi ne deyim :)
Merhaba ilk sayfamızda yazıyor, okuyabilirsiniz.
Oluur birazdan tablo düzenlemesi yapıcam sonra da tüm üyeleri etiketler bir konuşma yaparım bişiler demem lazım :)Canim cok sevindim,tesekkur ederim
Ozge desene bana, kaptanlik bitti kuzum
Eğer düzenli gelecekseniz tablodaki bilgileri veriyorsunuz ve her pazar kitap okuma durumunuzu güncelliyorsunuz :)Pazar günü bildirim yazılmış ilk sayfa da okuduğumuz kitabı mı yazıyoruz pazara kadar kaç sayfa okuduğunuzu mu acaba
Ben kitap okumayı tamamen bıraktım off bana bişey söyleyin nasıl yeniden başlıcam bu işe. Çok çok severim kitap okumayı ama elime hiç alamıyorum.@_Vera_
Levaiz
antimind
A Arrietty_
Bal0ncuk
beatitude
@bellaza
inciitanesi
Birtekefem
B black cat
Black Light
Bonus
C Calcifer
Calypso95
HappyMommy
humanbeings
Hyperborea17
bir civciv annesi
I IRMAKK70
K kahvemsimutluluk
karamelli_turta
mimesis
kediseverkiz
Disipline Girmis BirKadin
Pipet
Melegimkorusun
memurhanim
Mikan
M moonie
M muallime1134
Natsume
nil peri
WunderLost
Oriana
pearlweed
P Pimpirikli10
Mehfam
S Suskunhanim
ucukgenclik
Vera06m
Yawrukush
yet07
Z zeLina
Sevgili arkadaşlar tablomuzu güncelledim ? olan yerleri bana bildiriniz. Önümüzdeki hafta son7 gün gelmeyen arkadaşları çıkartacağım bilginize :)
Ben köpek gibi büyütülmüş çocuk okuyorum şu an@_Vera_
Levaiz
antimind
A Arrietty_
Bal0ncuk
beatitude
@bellaza
inciitanesi
Birtekefem
B black cat
Black Light
Bonus
C Calcifer
Calypso95
HappyMommy
humanbeings
Hyperborea17
bir civciv annesi
I IRMAKK70
K kahvemsimutluluk
karamelli_turta
mimesis
kediseverkiz
Pipet
Melegimkorusun
memurhanim
Mikan
M moonie
M muallime1134
Natsume
nil peri
WunderLost
Oriana
pearlweed
P Pimpirikli10
Mehfam
S Suskunhanim
ucukgenclik
Vera06m
Yawrukush
yet07
Z zeLina
Sevgili arkadaşlar tablomuzu güncelledim ? olan yerleri bana bildiriniz. Önümüzdeki hafta son7 gün gelmeyen arkadaşları çıkartacağım bilginize :)
Tabloda ? Yok benim sıramda ama okunan kitap sayısı 9, şu anda okuduğum kitap da “Unutma Dersleri” olarak değişecek.@_Vera_
Levaiz
antimind
A Arrietty_
Bal0ncuk
beatitude
@bellaza
inciitanesi
Birtekefem
B black cat
Black Light
Bonus
C Calcifer
Calypso95
HappyMommy
humanbeings
Hyperborea17
bir civciv annesi
I IRMAKK70
K kahvemsimutluluk
karamelli_turta
mimesis
kediseverkiz
Pipet
Melegimkorusun
memurhanim
Mikan
M moonie
M muallime1134
Natsume
nil peri
WunderLost
Oriana
pearlweed
P Pimpirikli10
Mehfam
S Suskunhanim
ucukgenclik
Vera06m
Yawrukush
yet07
Z zeLina