@_Vera_
@Alevaizm
@antimind
@Arrietty_
@Bal0ncuk
beatitude
@bellaza
@beyazinci
@Birtekefem
@black cat
@Blacklight
@Bonus
@Calciferr
@Calypso95
@HappyMommy
@humanbeings
@Hyperborea17
bir civciv annesi
I IRMAKK70
@kahvemsimutluluk
@karamelli_turta
@kaybolmak
@kediseverkiz
@Kurk Mantosuz Madonna
@LadyAtom
@Melegimkorusun
@memurhanim
Mikan
@moonie
@muallime1134
Natsume
@nil peri
WunderLost
@pariko
pearlweed
@Pimpirikli10
@reyyanK
@Suskunhanim
ucukgenclik
Vera06m
@Yawrukush
yet07
@zeLina
Sevgili arkadaşlar tablomuzu güncelledim ? olan yerleri bana bildiriniz. Önümüzdeki hafta son7 gün gelmeyen arkadaşları çıkartacağım bilginize :)
Ben varım belki bu sayede yıllık hedefime daha çabuk ulaşırım.kitapzede berbat bir okuyucuyum hala Cindy Pon - Tuzak okuyorum.Ama bu akşamdan itibaren kendime güncelleme getirdim.Vera 2.1 ne olursa olsun günde 50 sayfa okumadan uyumıcam.Benimle 50 sayfa challenge yapmak isteyen var mı kitap kurtlarına duyurulur
@_Vera_
@Alevaizm
@antimind
@Arrietty_
@Bal0ncuk
beatitude
@bellaza
@beyazinci
@Birtekefem
@black cat
@Blacklight
@Bonus
@Calciferr
@Calypso95
@HappyMommy
@humanbeings
@Hyperborea17
bir civciv annesi
I IRMAKK70
@kahvemsimutluluk
@karamelli_turta
@kaybolmak
@kediseverkiz
@Kurk Mantosuz Madonna
@LadyAtom
@Melegimkorusun
@memurhanim
Mikan
@moonie
@muallime1134
Natsume
@nil peri
WunderLost
@pariko
pearlweed
@Pimpirikli10
@reyyanK
@Suskunhanim
ucukgenclik
Vera06m
@Yawrukush
yet07
@zeLina
Sevgili arkadaşlar tablomuzu güncelledim ? olan yerleri bana bildiriniz. Önümüzdeki hafta son7 gün gelmeyen arkadaşları çıkartacağım bilginize :)
O zaman akşamları birbirimizi etiketleyelim okuduktan sonraBen varım belki bu sayede yıllık hedefime daha çabuk ulaşırım.
Ay ben de varım çünkü okumuyorum 2 gündür. 50 de güzel hedef. Yatmadan 50 okuyum buraya yazacağım insallahkitapzede berbat bir okuyucuyum hala Cindy Pon - Tuzak okuyorum.Ama bu akşamdan itibaren kendime güncelleme getirdim.Vera 2.1 ne olursa olsun günde 50 sayfa okumadan uyumıcam.Benimle 50 sayfa challenge yapmak isteyen var mı kitap kurtlarına duyurulur
Çok güzel olur ben varımkitapzede berbat bir okuyucuyum hala Cindy Pon - Tuzak okuyorum.Ama bu akşamdan itibaren kendime güncelleme getirdim.Vera 2.1 ne olursa olsun günde 50 sayfa okumadan uyumıcam.Benimle 50 sayfa challenge yapmak isteyen var mı kitap kurtlarına duyurulur
Tamamdır okuduktan sonra beni veAy ben de varım çünkü okumuyorum 2 gündür. 50 de güzel hedef. Yatmadan 50 okuyum buraya yazacağım insallah
Çok güzel olur ben varım
Sende aynı şekilde canım katılacak arkadaşları etiketlersen birbirimizden haberdar olur daha çok motive oluruz. Ayy ne güzel oldu böyleTamamdır okuduktan sonra beni veucukgenclik i etiketler misin
Çok güzel bir motivasyon oldu. Tamamdır anlaştıkSende aynı şekilde canım katılacak arkadaşları etiketlersen birbirimizden haberdar olur daha çok motive oluruz. Ayy ne güzel oldu böyle