Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bende yarısina geldim günahın uc rengi bitti simdi hayata döne devam cok guzel kaleme dökmüş
Bugun bitirdim kitabi, ben de cok begendim. Yazarin diger kitaplari da var ama arka arkaya okumak istemiyorum acaba karakterler olaylar bir sure sonra kafamda birbirine mi girer diye🙄 Araya farkli bir yazar, farkli tur bir kitap alsam daha iyi olur gibi.

Bugun bitirdim kitabi, ben de cok begendim. Yazarin diger kitaplari da var ama arka arkaya okumak istemiyorum acaba karakterler olaylar bir sure sonra kafamda birbirine mi girer diye🙄 Araya farkli bir yazar, farkli tur bir kitap alsam daha iyi olur gibi.
Aynısını bende düşünüyorum acaba karisirmi diye ama bi yandanda hepsini okumak istiyorum merak ediyorum zamana yaymak lazim aslinda

Selamlar kitap kurtlarııı :) 10 gündür yokum. Çok sevindim buralar boş kalmamış birlikte okuma etkinlikleri yapmışsınız harikasınız :KK19: Herkesi güncelledim ama mutlaka hatalarım olmuştur herkes kendini kontrol etsin düzelteyim yanlışı/eksiği :KK200:

Ailemin yanına giderken HP çok kalın olduğu için onu evde bıraktım yanıma Cahide Birgül'ğn Gölgeler Çekildiğinde adlı kitabını aldım 80 sayfa kadar okudum o da yolda. Memlekette annemle zaman geçirdim hep kitap fena değil merak ediyorum devam edeceğim bakalım :)

Bu süreçte bookstagram hesabımda geçmiş okuduklarımı paylaşmakla meşgul oldum biraz ordan okunacaklar listeleri oluşturdum kendime derken tatil bittii :)

Bnde katilmak istiyorum hedef koyarsam daha çok okurum sanırım nm🥰

bende katlabilirmiyim arkadaşlar? sadece pazarları o hafta için kaç kitap okudğumuzumu bildiriyoruz. Serbest zamanım arttı diyebilirim artık :)

çoluk çocuğa karıştık kitap okumayı unuttuk resmen 🤭 yedir, temizle, uyut ve kendin dinlen derken başladığım kitabı ile unuttum resmen, en son Jane Eyre okuyordum.

sayfanın kuralları ya da bildirim şekli değişti mi? uygunsa yeniden katılmak isterim yavaş yavaş başlamak istiyorum yeniden okumaya 💪🏻

Teşekkürler canım.eşimin ilk testi negatif ikinci testi pozitif çıktı.stresten uyuamıyorum.26 sına kadar karantinadayız. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç.ben de kendimi gece okumalarına verdim:)

Tüm yeni gelen arkadaşlarım ilk sayfamızı okuyun ve eğer devamlılık sağlayabilecekseniz lütfen tablo bilgilerinizi yazarak beni etiketleyin :)

B black cat canım çok geçmiş olsun dilerim bir an evvel iyileşir eşin

bir civciv annesi bir civciv annesi hoşgeldiiiin öyle güldüm ki geçmiş yorumlarını okuyunca okuyan ana olmak kolay değil sanırım :-)

Benim içim açıldı, ısındı sizinle paylaşmak istedim. Özlediğim anlar bunlar ❤

Eklentiler

• 20201022_174249.jpg
    20201022_174249.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 43
Tüm yeni gelen arkadaşlarım ilk sayfamızı okuyun ve eğer devamlılık sağlayabilecekseniz lütfen tablo bilgilerinizi yazarak beni etiketleyin :)

B black cat canım çok geçmiş olsun dilerim bir an evvel iyileşir eşin

bir civciv annesi bir civciv annesi hoşgeldiiiin öyle güldüm ki geçmiş yorumlarını okuyunca okuyan ana olmak kolay değil sanırım :-)
hem de hiç kolay değil vallahi durup durup anayım ben ana diye bağırasım geliyor 🤣🤣

Merhaba, bugünden yazayım. Yarın büyük ihtimal yoğun olurum, unutabilirim. Okuduklarım ;
32. Bir ömür nasıl yaşanır / İlber Ortaylı
33. Günahın üç rengi/Gülseren Budayıcıoğlu
34. Çizgili Pijamalı Çocuk /John Boyne

35. Olarak ise İnsan ne ile yaşar/Tolstoy
Şimdi ise arkadaşlarım Bal0ncuk Bal0ncuk C Calcifer ile birlikte:
Damızlık kızın öyküsü /Margaret Atwood adlı kitaba başladık😊
kitapzede kitapzede

X