- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
Çok güzelll ne güzel muhteşemBen de akşam bitiriyorum . Sonra Kral Kaybederse var yarım ona başlayacağım.
Ekim ayı için kitap alma listesi hazırlayacağım. Sanırım İhsan Oktay Anar'ın kitaplarından alacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzelll ne güzel muhteşemBen de akşam bitiriyorum . Sonra Kral Kaybederse var yarım ona başlayacağım.
Ekim ayı için kitap alma listesi hazırlayacağım. Sanırım İhsan Oktay Anar'ın kitaplarından alacağım
Kasım da okuyalım mı? ağır bir kitap az havalar soğusun
Tamam öyle yapalım. O zaman Ekim ayı için sen bi program çıkarır mısın?Bende o uygulamaya bakayım var mı diye. Almam biraz uzun sürebilir çünkü. Uygulamada olanları ben sana söylerimKasım da okuyalım mı? ağır bir kitap az havalar soğusun
Ama yine de ekim ayı için ortak okuma yapabiliriz
olur canım anlaştık ❤Tamam öyle yapalım. O zaman Ekim ayı için sen bi program çıkarır mısın?Bende o uygulamaya bakayım var mı diye. Almam biraz uzun sürebilir çünkü. Uygulamada olanları ben sana söylerim
Ay ben de seride bu kitapta kalmıştım alamamıştım bir türlü. Yakında nasip olur inşallahŞu an okuduğum kitap Harry Potter serisinin 3. kitabı. İlk ikisi çok keyifliydi bu da çok güzel ilerliyor. Fantastik maceraları seviyorsanız okumadan geçmeyin
Listeye eklediğiniz için teşekkürler. Ben elimden geldiğince aktif olacağım. :)ve Moonnie hoşgeldiniz aramıza lütfen ilk sayfamızı okuyun bir görünüp bir kaybolacaksanız listemize ekledim ama tekrar düşünebilirsiniz :) Eğer kalma fikrindeyseniz tablodaki eksik bilgilerinizi yazıp beni etiketlemeniz yeterli :)
Keyifli okumalar
Ben çok kötüyüm ya projeler sıkıştı. Birer saat uyuyp enerji alıp güne devam modunda 2-3 gündür uyumuyo sayılırım bi fiil pc başındayım. Öldüm ağlayanım yok
Ben de haftada 1 kitap olarak kendimi ayarladım. Yaklaşık 300 sayfalık kitaplar bitiyor. Birkaç tane sindire sindire okumak istediğim 600 sayfalık kitap var. Kafam şu anda çok yoğun olduğu için kış aylarına bıraktım o kitapları.Hedefi 45 yapmışım 25.kitaptayım iki haftadır
Kalmış 3 ay nasıl ulaşacaksam hedefe
Incecik kitaplar alayım anca yetişirim
Evet kışın da güzel gidiyor kitap aslında iyi düşünmüşsünüzBen de haftada 1 kitap olarak kendimi ayarladım. Yaklaşık 300 sayfalık kitaplar bitiyor. Birkaç tane sindire sindire okumak istediğim 600 sayfalık kitap var. Kafam şu anda çok yoğun olduğu için kış aylarına bıraktım o kitapları.
Benimde başladığım kitap 1000 sayfa öyle olunca hedefe ulaşmam mümkün değil önceki de 700 sayfaydı :/Hedefi 45 yapmışım 25.kitaptayım iki haftadır
Kalmış 3 ay nasıl ulaşacaksam hedefe
Incecik kitaplar alayım anca yetişirim