Kitap Okuma Günlüğü 📚

Ben de akşam bitiriyorum . Sonra Kral Kaybederse var yarım ona başlayacağım.
Ekim ayı için kitap alma listesi hazırlayacağım. Sanırım İhsan Oktay Anar'ın kitaplarından alacağım
Çok güzelll ne güzel muhteşem😍

Kasım da okuyalım mı? ağır bir kitap az havalar soğusun :KK70: :KK70:
Ama yine de ekim ayı için ortak okuma yapabiliriz
Tamam öyle yapalım. O zaman Ekim ayı için sen bi program çıkarır mısın?Bende o uygulamaya bakayım var mı diye. Almam biraz uzun sürebilir çünkü. Uygulamada olanları ben sana söylerim 😍

ve Moonnie Moonnie hoşgeldiniz aramıza lütfen ilk sayfamızı okuyun bir görünüp bir kaybolacaksanız listemize ekledim ama tekrar düşünebilirsiniz :) Eğer kalma fikrindeyseniz tablodaki eksik bilgilerinizi yazıp beni etiketlemeniz yeterli :)
Keyifli okumalar :KK19: :KK200:
Listeye eklediğiniz için teşekkürler. Ben elimden geldiğince aktif olacağım. :)

Bu aralar kışlık hazırlıklar tam gaz devam. Kitap okumaya zaman kalmıyor. Bu ay çıkınca her şey düzelecek inşallah. Yine de haftada 1 kitap şeklinde okumamı tamamlamaya çalışacağım. Okumak istediğim bir sürü kitap var. :)

Harikasınız :) Ben de bu ara evde fırsat bulamayınca e kitaptan da telefona indirdim okuduğum kitabı bazen iş yerinde boşluk olunca ordan okuyorum :) Bilgisayar başındayken bile bazen acaba neler oluyor diye açıp telefondan okuyorum :-)

:KK17::KK17::KK17:
Ne zamandır buraya gelmediğimi fark ettim ansızın. Neden gelmiyorum çünkü listeye yeni kitap ekleyemiyorum elimdeki bir türlü bitmediği için. Inşallah en geç 1 hafta içinde buraya yeniden yazarım yeni kitabıma başladığımı haber vermek için. Çok amin:dua:

Hedefi 45 yapmışım 25.kitaptayım iki haftadır :skandal:
Kalmış 3 ay nasıl ulaşacaksam hedefe :KK57:
Incecik kitaplar alayım anca yetişirim:KK70:
Ben de haftada 1 kitap olarak kendimi ayarladım. Yaklaşık 300 sayfalık kitaplar bitiyor. Birkaç tane sindire sindire okumak istediğim 600 sayfalık kitap var. Kafam şu anda çok yoğun olduğu için kış aylarına bıraktım o kitapları.

Ben de haftada 1 kitap olarak kendimi ayarladım. Yaklaşık 300 sayfalık kitaplar bitiyor. Birkaç tane sindire sindire okumak istediğim 600 sayfalık kitap var. Kafam şu anda çok yoğun olduğu için kış aylarına bıraktım o kitapları.
Evet kışın da güzel gidiyor kitap aslında iyi düşünmüşsünüz😊🌸🌸

Merhaba bende ikinci kitabım olan Petey'i bitirdim dün. Bugün İçimde Müzik kitabıma başlıyorum. kitapzede kitapzede

Bu arada Petey kitabını okumayı düşünen varsa mutlaka okunması, ders alınması gereken bir kitap 🌸

X