Tamam haydiTam okumaya başlasam aylık 7 kitaptan aşağıya okumuyordum. İşte bir kere ara verinde saldım
Başlasın o zaman yarış
pawlover
Katılmak isterim bende. Her gün okuyorum ama bazen 5-10 sayfayla sınırlı kaldığı oluyor. Böyle daha verimli okumalar yapabiliriz.Bu arada arkadaşlar bize katılmak isteyen varsa buyursun lütfen. Günlük alt limit 30 sayfa olacak şekilde okuma yapıyoruz.
aynen kendimize bir limit belirlediğimizde ve birlikte okuduğumuzda sayfa sayılarımız artacaktır ❤Katılmak isterim bende. Her gün okuyorum ama bazen 5-10 sayfayla sınırlı kaldığı oluyor. Böyle daha verimli okumalar yapabiliriz.
Çok güzel bir eser ve sürükleyici. Birkaç cümle yazıp sildim, siz okumadan ekleme yapmayayım dedim.Merhabalar, Martin Eden’e başlayacağım bugün.
Ben de katılmak isterdim. Ancak e kitap üzerinden sayfa sayısını göremiyorum. Size iyi yarışlar. Takipteyiz :)Bu arada arkadaşlar bize katılmak isteyen varsa buyursun lütfen. Günlük alt limit 30 sayfa olacak şekilde okuma yapıyoruz.
Bugünlük 15 mi okusam acaba 24saatten fazladır bilgisayara bakıyorumTam okumaya başlasam aylık 7 kitaptan aşağıya okumuyordum. İşte bir kere ara verinde saldım
Başlasın o zaman yarış
pawlover
Teşekkür ederimÇok güzel bir eser ve sürükleyici. Birkaç cümle yazıp sildim, siz okumadan ekleme yapmayayım dedim.Keyifli okumalar diliyorum.
okuyacak kitap seçebilirsem neden olmasınBu arada arkadaşlar bize katılmak isteyen varsa buyursun lütfen. Günlük alt limit 30 sayfa olacak şekilde okuma yapıyoruz.
aynı şey bana da olmuştu, yılmadım bitirdim. kısa bir süre sonra geçiyor o kısım bi bakıyorsun kitap bitmişherkese merhabalar ben hala Jose Saramago Körlük kitabındayım başı çok iyiydi de akılhastanesi kısmı beni sıktı biraz ama bırakmak yok okumaya devam edicem yarısına geldim.kitapzede
Estağfurullah neden yanlış anlaşılasın arada hatalarım oluyor benim siz gözünüze çarparsa söyleyin tabiKimseden ses seda çıkmayınca yazmayı unuttum ben de.Günlük 30 sayfayı geçiyorum. ilk gün 100 sayfa okudum. kitapzede Ölüme Meydan Okuyan Adam biteli iki gün oluyor. Başkan Babamızın Sonbaharı da bitmek üzere. Onu gece okuduğum için daha az okuma yapmış oldum. Okumaya hala devam ediyorum. 33. kitap İvan Turgenyev- İlk Aşk. Yanlış anlaşılmak istemem ama okuduğum kitap sayısı tabloda 30 gözüküyor. Onu güncellemeniz mümkün mü?