Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bu arada arkadaşlar bize katılmak isteyen varsa buyursun lütfen. Günlük alt limit 30 sayfa olacak şekilde okuma yapıyoruz.
Ben de katılmak isterdim. Ancak e kitap üzerinden sayfa sayısını göremiyorum. Size iyi yarışlar. Takipteyiz :)

Eklentiler

• IMG_20200921_173411.jpg
    IMG_20200921_173411.jpg
    171,8 KB · Görüntüleme: 35
Mehfam Mehfam Mukaddime 🥰 öğrenciyken bazı bölümlerini okuyup, tartışma ve karşılaştırma yapıyorduk. Dolu dolu, kapsamlı bir eser. Geçenlerde başlamıştım okumaya ama 1224 sayfa biraz korkuttu gözümü, devam etmedim. :)) iyi okumalar diliyorum size.

herkese merhabalar ben hala Jose Saramago Körlük kitabındayım başı çok iyiydi de akılhastanesi kısmı beni sıktı biraz ama bırakmak yok okumaya devam edicem yarısına geldim. kitapzede kitapzede
aynı şey bana da olmuştu, yılmadım bitirdim. kısa bir süre sonra geçiyor o kısım bi bakıyorsun kitap bitmiş 😊

Kimseden ses seda çıkmayınca yazmayı unuttum ben de. 🙂 Günlük 30 sayfayı geçiyorum. ilk gün 100 sayfa okudum. kitapzede kitapzede Ölüme Meydan Okuyan Adam biteli iki gün oluyor. Başkan Babamızın Sonbaharı da bitmek üzere. Onu gece okuduğum için daha az okuma yapmış oldum. Okumaya hala devam ediyorum. 33. kitap İvan Turgenyev- İlk Aşk. Yanlış anlaşılmak istemem ama okuduğum kitap sayısı tabloda 30 gözüküyor. Onu güncellemeniz mümkün mü? 🥰

Kimseden ses seda çıkmayınca yazmayı unuttum ben de. 🙂 Günlük 30 sayfayı geçiyorum. ilk gün 100 sayfa okudum. kitapzede kitapzede Ölüme Meydan Okuyan Adam biteli iki gün oluyor. Başkan Babamızın Sonbaharı da bitmek üzere. Onu gece okuduğum için daha az okuma yapmış oldum. Okumaya hala devam ediyorum. 33. kitap İvan Turgenyev- İlk Aşk. Yanlış anlaşılmak istemem ama okuduğum kitap sayısı tabloda 30 gözüküyor. Onu güncellemeniz mümkün mü? 🥰
Estağfurullah neden yanlış anlaşılasın arada hatalarım oluyor benim siz gözünüze çarparsa söyleyin tabi :KK19:

X