Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitabı bitirdikten sonra aynı şeyi düşündüm, hatta okuduğum kitaplar içinde de ayrı bir yere sahip3 kitabımı da okudum hepsi de çok güzel ama Uçurtma Avcısı nın yeri bende ayrıdır
O zaman 3. Kitabı da sizi tatmin etmeyecektiriyi pazarlar herkese
Bin Muhteşem Güneş bitti.
kitap gayet akıcı doyurucu ve güzel de olsa, Uçurtma avcısı ile çok benzer noktalarının olması biraz beni sıktı açıkçası, belki uçurtma avcısını okumamın üzerinden çok geçmemiş olması da buna bi etkendir bilemiyorum.
Bugün Jack London Mapuhi'nin evi kitabını okuyacağım. Kısa bir öykü, yarın tabi karar verebilirsem :) yeni kitabıma başlarım.
Belirleyelim canım. 30 nasıl?
tam bir ruh hastası değil mi o kadın ya . kesinlikle ask değil.İyi pazarlar Bilinmeyen bir kadının mektubu bitti. Başlayacağım kitaba karar verince bildirim yapacağım yeniden
Olsun valla. Bana uyar ama sen çalıyorsun ya zor olur muEğer günlük 30 sayfa altı okunursa ertesi gün 2 katı okuma cezası olsun mu Mehfam
yok bende sıkıntı yok. Yarım saatte 40 sayfayı rahat okuyorum ben Çocuk uyuyunca okurumOlsun valla. Bana uyar ama sen çalıyorsun ya zor olur mu
Oooo çok iddialı rakibim diyosun yaniyok bende sıkıntı yok. Yarım saatte 40 sayfayı rahat okuyorum ben Çocuk uyuyunca okurum
Tam okumaya başlasam aylık 7 kitaptan aşağıya okumuyordum. İşte bir kere ara verinde saldımOooo çok iddialı rakibim diyosun yani