Kitap Okuma Günlüğü 📚

Merhaba,taşındığım için internetimi anca bağlatabildim. Sadece evdeki edebiyat dergilerini veya kısa makaleleri okuyabildim

bana da öyle geliyor. okumakta zorlanıyorum. hiç derinden etkilenmedim. ayrıca bir yerde gelecek yüzyıllara bekaret açıklaması yapması da çok saçma geldi. bir cümleyle anlatabileceği şeyi sayfalarca anlatmış. çok kasmış kendini, yazıcam diye...

Yeni aldım o kitabı da bak soğudum şimdi

Yeni aldım o kitabı da bak soğudum şimdi
yok canım soğuma sonuçta iyi bir romancı, herkesin okuduğundan hissettiği farklıdır. Yine de pek çok kitaba göre daha iyidir. Bir de değişik psikolojik tespitleri var. O kadar da berbat diil yani kitabın daha 100 sayfasını okudum, ilerliyim daha net yorum yaparım

Bekliyorum yorumlarını ❤

Selamlar
Bin Muhteşem Güneş bitmek üzere, yine yürek burkan bir hikaye okuyorum, romanlarla aram çok iyi değildir ama Khaled Hosseini başka
3 kitabımı da okudum hepsi de çok güzel ama Uçurtma Avcısı nın yeri bende ayrıdır

Merhaba
Yaklaşık bir yıldır adam akıllı kitap okuduğum söylenemez. Yeniden o alışkanlığı kazanmak adına aranıza katılmak istiyorum. Bugün yeni kitaplar sipariş verdim. Onlar gelene kadar önceden okuduğum ve çok sevdiğim bir kitabı yeniden okuyup altını çizdiğim yerleri sindirmek istiyorum. Katılabilir miyim aranıza ? kitapzede

Herkese merhaba. Umarım herkesin okumaları iyi gidiyordur. Uygarlıklara Yön Veren Medeniyetler-Roma bitti. 31. kitap Jack London- Ölüme Meydan Okuyan Adam. Aslında kitapta tam metin olarak Vahşetin Çağrısı var. İkişer sayfalık da Beyaz Diş ve Ölümüne Direniş'in özeti mevcut. Ortaokula giderken Vahşetin Çağrısı'nı okumuştum. Şimdi tekrar okumak beni o günlere götürdü, hüzünlendim.
Bu ara iki kitabı birlikte götürmek istiyorum. 32. kitap da Gabriel Garcia Marquez- Başkan Babamızın Sonbaharı. kitapzede

O zaman sizi ekledim tabloya ama boş kalan bilgilerinizi yazabilirseniz onları da halledelim, hoşgeldiniz :)

Türkiyenin cayır cayır yandığı, trajedik bir dönemde zamanın dışında bir anlatımı var. Paralel evren gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…