Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o youtuberı ben de uzun süredir takip ediyorum. Dizilerdeki komik hatalara yer vermesi muhteşem. Başarılı bir eleştirmen olduğunu düşünüyorum :)Bu aralar Murat Soner isimli bir youtuber'a çok takılmaya başladım. Çok dizi izleyen biri olarak, dizi eleştirilerini böyle bir ağızdan dinlemek hoşuma gitti. Bazen ne izlediğimi bilmeden, çok da içeriğe takılmadan izliyorum. Biraz olsun ne izlediğime, çevremdekileri ne izlemek zorunda bıraktığıma dikkat etmek istiyorum.
Tavsiye ederim. :)
Ben bu mesajı başka bir konu için yazdığımı zannettim ama bu sayfaya yazmışım. :) Kitaplarla ilgili bir başlıkta dizi eleştiri tavsiyesi komik olur diye düşünmüştüm. Ancak, bu videolar benim kitap okuma zamanımdan çalan dizileri izlememin önüne geçtiği için bu konu ile ilgi kurulabilir zannediyorum. :) Yorumun için teşekkürler. :)Evet o youtuberı ben de uzun süredir takip ediyorum. Dizilerdeki komik hatalara yer vermesi muhteşem. Başarılı bir eleştirmen olduğunu düşünüyorum :)
rica ederim :))Ben bu mesajı başka bir konu için yazdığımı zannettim ama bu sayfaya yazmışım. :) Kitaplarla ilgili bir başlıkta dizi eleştiri tavsiyesi komik olur diye düşünmüştüm. Ancak, bu videolar benim kitap okuma zamanımdan çalan dizileri izlememin önüne geçtiği için bu konu ile ilgi kurulabilir zannediyorum. :) Yorumun için teşekkürler. :)
Ortaokul ve lisede okuduğum birkaç kitabı harici bu yıl Kızıl Veba'yı okudum. Sonra iki kitabını daha okudum yazarın. Ben de aynen sizin gibi düşündüm ve diğer eserlerini de temin edip okumak istiyorum. Okurken yazarın evreninde hissediyorsunuz kendinizi.İyi geceler
Martin Eden okumaya devam ediyorum, 50li sayfalardayım henüz ama daha önce neden hiç bu yazarın herhangi bir kitabını okumamışım ki diyorum.
Anlatımına bayıldım
Evet o kadar güzel ki, geç saatlere kadar elimden bırakamadım. diğer eserlerini de mutlaka okurum artık.Ortaokul ve lisede okuduğum birkaç kitabı harici bu yıl Kızıl Veba'yı okudum. Sonra iki kitabını daha okudum yazarın. Ben de aynen sizin gibi düşündüm ve diğer eserlerini de temin edip okumak istiyorum. Okurken yazarın evreninde hissediyorsunuz kendinizi.
İnşallah canım oluyor böyle dönemlerBen iki haftadır kitap okuyamıyorum. Daha bir kitaba başlayamadım. Çarşamba evime gidiyorum gene bıraktığım yerden devam inşallah