tamam geleyim. Etiketlemeyi bilmiyorum.Merhaba tablomuzda yoksunuz ilk sayfamızı incelediniz mi ? Gelmek ister misiniz ?
Hoşgeldin ekliyorum listemize :)Kral Devletten Ulus Devlete
Hoşgeldin şu an okuduğun kitap nedir :)tamam geleyim. Etiketlemeyi bilmiyorum.
2020 hedefim 10 kitap
Şu ana kadar 5 kitap okudum.
ben burdayım ama hala düzensizim. Başlayacağım inanıyorumrosebatum En son 3 Ağustos tarihinde gelmişsin ama forumda aktifsin aralıklı olarak etiket yapıyorum o yüzden üzgünüm listeden alacağım yine gelmek yazmak istersen sohbet için bekleriz
Bonus Seninle başka bir topikten konuşmuştuk ve hedefleşmiştik ona istinaden çıkarmıyorum ama beklentim var senden günlük 5 sayfa okudum etiketi isterim
pammuk prensess Nerdeyse 2,5 aydır yoksun kuzum seni listeden almak durumundayım malesef eğer gelirsen haber verebilirsin
decemBer profilin kapalı takibini yapamıyorum eğer gelirsen bir açıklama ile tekrar alabiliriz listemize
therewillbeaday En son 1 ay öncesine kadar gidebildim ama 1 aydır belki daha uzun zamandır yoksun. Bu arada çok geçmiş olsun şimdi alacağım seni listeden biraz kafanı topla dönmek istersen konuşalım
birkartanesiii canım sende burdasın ama çoktandır hiç gelmemişsin o yüzden çıkarıyorum
ciseak77 tam bir ay olmuş canım çıkarıyorum bilgin olsun
Umay- Nerdeyse sık sık forumdasın canım ama 3 haftadır uğramamışsın çıkarıyorum seni de bilgin olsun
Hyperborea17 profilin kapalı takibini yapamıyorum eğer gelirsen bir açıklama ile tekrar alabiliriz listemize
B Burcuelif26 5 haftadır gelmiyorsun canım üzülerek seni de listeden çıkarıyorum
ben burdayım ama hala düzensizim. Başlayacağım inanıyorum
Çok istikrarlıyımdır bir kere gelince bırakmamBurda olduğun için seni demedim bile
Mehmet Ali Ağaoğulları'nın tarihi serisini bende çok severek okumuştum. Yazı dili akıcı ve insanı hiç bunaltmıyor. Umarım sizde beğenirsiniz.okuma hedefimi yeni belirledim 30 diyelim :)
okuduğum toplamda 6
şu anda Khaled Hosseini / Bin muhteşem güneş ve Mehmet Ali Ağaoğulları /Kral Devletten Ulus Devlete kitaplarını okuyorumkitapzede :)
masumiyet müzesini nasıl buldun canım ? ben şu an okuyorum..Senenin 13. kitabı Masumiyet Müzesi bitti.
Yeni kitabım Bir Ömür Nasıl Yaşanır- İlber Ortaylıkitapzede
Ben pek keyif alamadım canım. Çok fazla uzamış bir kitap olduğunu düşünüyorum. Bazı yerlerde bitse de yeni bir şey olsa dediğim çok yer oldu. Sonunda vuracak bir kitap herhalde dedim, ama istediğimi alamadım.(Gazap Üzümleri'ni okuduğumda ağladığımı bilirim.)masumiyet müzesini nasıl buldun canım ? ben şu an okuyorum..
Merhaba canım bende sineklerin tanrısı'na başlamıştım ama bugün siparişlerim geldi ve Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığına başlayacağım için onu ertledim. Bu kitapsa 1000 sayfa nasıl bitireceğim bilmiyorumKızlar merhaba nasılsınız bana ne oldu bilmiyorum günlerdir elime kitap almadımyarından itibaren kendimi toparlıyorum
Çok sürükleyici bir kitap o yüzden çabuk biter game of thrones serisi gibi baymıyor. Bende sineklerin tanrısını okuyamadım aşırı sıkıldımMerhaba canım bende sineklerin tanrısı'na başlamıştım ama bugün siparişlerim geldi ve Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığına başlayacağım için onu ertledim. Bu kitapsa 1000 sayfa nasıl bitireceğim bilmiyorum