Kitap Okuma Günlüğü 📚

Merhaba tablomuzda yoksunuz ilk sayfamızı incelediniz mi ? Gelmek ister misiniz ?
[/QUOTE]
tamam geleyim. Etiketlemeyi bilmiyorum.
2020 hedefim 10 kitap
Şu ana kadar 5 kitap okudum.

Merhaba kitapzede şuan Osmanlı Tarımcısının El Kitabı'nı okuyorum yazarı Prof. Dr. Ayten Altıntaş sanırım 9. kitabım bı bakıp duzenlemem gerek kacınsısını okuyorum dıye

rosebatum En son 3 Ağustos tarihinde gelmişsin ama forumda aktifsin aralıklı olarak etiket yapıyorum o yüzden üzgünüm listeden alacağım yine gelmek yazmak istersen sohbet için bekleriz

Bonus Seninle başka bir topikten konuşmuştuk ve hedefleşmiştik ona istinaden çıkarmıyorum ama beklentim var senden günlük 5 sayfa okudum etiketi isterim

pammuk prensess Nerdeyse 2,5 aydır yoksun kuzum seni listeden almak durumundayım malesef eğer gelirsen haber verebilirsin

decemBer profilin kapalı takibini yapamıyorum eğer gelirsen bir açıklama ile tekrar alabiliriz listemize

therewillbeaday En son 1 ay öncesine kadar gidebildim ama 1 aydır belki daha uzun zamandır yoksun. Bu arada çok geçmiş olsun şimdi alacağım seni listeden biraz kafanı topla dönmek istersen konuşalım

birkartanesiii canım sende burdasın ama çoktandır hiç gelmemişsin o yüzden çıkarıyorum

ciseak77 tam bir ay olmuş canım çıkarıyorum bilgin olsun

Umay- Nerdeyse sık sık forumdasın canım ama 3 haftadır uğramamışsın çıkarıyorum seni de bilgin olsun

Hyperborea17 profilin kapalı takibini yapamıyorum eğer gelirsen bir açıklama ile tekrar alabiliriz listemize

B Burcuelif26 5 haftadır gelmiyorsun canım üzülerek seni de listeden çıkarıyorum

ben burdayım ama hala düzensizim. Başlayacağım inanıyorum

okuma hedefimi yeni belirledim 30 diyelim :)
okuduğum toplamda 6
şu anda Khaled Hosseini / Bin muhteşem güneş ve Mehmet Ali Ağaoğulları /Kral Devletten Ulus Devlete kitaplarını okuyorum kitapzede :)
Mehmet Ali Ağaoğulları'nın tarihi serisini bende çok severek okumuştum. Yazı dili akıcı ve insanı hiç bunaltmıyor. Umarım sizde beğenirsiniz.

Antigone bitti. M.Ö 440'larda yazılmış ve sahnelenmiş bir tragedya eseriydi. Elimdeki kopyasından dolayı biraz okuması zordu ama konu itibariyle etkileyici bir eser. 67 sayfalıktı, bu yüzden bugün bir kitap daha bitirdim. O da 123 sayfalıktı. 29. kitap Alain- Mutlu Olma Sanatı. Her biri 1,5-2 sayfadan oluşan 59 tane deneme vardı. Okurken not alınacak, belki üstünde biraz düşünülecek cümlelere rastladım. Yarın 30. kitap olan Uygarlıklara Yön Veren Medeniyetler-Roma okumasına başlayacağım. Hedef kitap sayısını 40 yapabilir miyiz kitapzede

Son düzenleme:
masumiyet müzesini nasıl buldun canım ? ben şu an okuyorum..
Ben pek keyif alamadım canım. Çok fazla uzamış bir kitap olduğunu düşünüyorum. Bazı yerlerde bitse de yeni bir şey olsa dediğim çok yer oldu. Sonunda vuracak bir kitap herhalde dedim, ama istediğimi alamadım.(Gazap Üzümleri'ni okuduğumda ağladığımı bilirim.)

Gerçek bir hikaye olduğu için hikaye kurgusu sadece onun gözünden verildiği için biraz sığ kalmış sanırım. 600 sayfa yerine 250 sayfada okunup bitirilebilecek bir konu :)

Kızlar merhaba nasılsınız bana ne oldu bilmiyorum günlerdir elime kitap almadım yarından itibaren kendimi toparlıyorum
Merhaba canım bende sineklerin tanrısı'na başlamıştım ama bugün siparişlerim geldi ve Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığına başlayacağım için onu ertledim. Bu kitapsa 1000 sayfa nasıl bitireceğim bilmiyorum

Çok sürükleyici bir kitap o yüzden çabuk biter game of thrones serisi gibi baymıyor. Bende sineklerin tanrısını okuyamadım aşırı sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…