- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Aynen öyle kişiyi dinlemeden düşüncesini öğrenemeyeceğimiz gibi.Bana da bazen diyorlar o yazarın kitabını niye okusun diye. E ben bu ne yazmış bilmeden o kişi hakkında nasıl fikir sahibi olabilirim. Her tür kitabı okurum o yüzden
Uf ben de bi bakim dedim o kadar gerçek dışı ki cok atlamistim o sahneler hic okuncak gibi değildi normalde rahatsiz olmam ama o kitapta olmustum niyeyse. Galiba gerçekçi değil diye.Grinin elli tonu da komşumuzun inatla oku deyipte hayatımda en sıkıcı bulduğum bir seri.
merhabalarrr
adını soylemeyi tercih etmediğim bir kitap okuyorum sayfa 100
Konumuzda istediğiniz kitap okunabilir buna dini, siyasi her türlü kitap dahildir ve kimsenin bir diğerinin okuduğu kitaba karışma hakkı yoktur keyifli okumalar dilerimAy metastaz okuyorum da forumda siyaset falan konuşmak yasak ya hic konusu açılmasın dediydim
Yok ya o takoz biter mi ben onu az az okurum surekli bitince hber verirm ama sadece onu okumak çok zor ağir baya.Tam hızımı almışken bu hafta çok verimsiz geçti benim için misafir ağırladım iler zaten yoğun ve saatler uzun öyle böyle derken okuyamadım kısmet bugünden sonrasına..
Herkesi güncelledim :)
nil peri bu arada kurtlarla koşan kadınlar bitmiş miydi?
Nasıl oldunuz.
Kitaplığımda okunmayı bekliyor. Biraz daha erteleyeyim o zaman.Masumiyet Müzesi inanılmaz bir sıkıcılıkta devam ediyor. Yarısını geçtik... Hadi hayırlısı...
Aynı bende öyle kitabın yarısını atlamakla geçirdim. Sonrada komşumuz kırılmasın diye o çok güzel sürekleyici dedim. Bana 2. ve 3. kitabını verdi. Ben içimden tabiki sen ne yaptın dedim. Okumasam kadıncağız soruyor şu karakter bu karakter 2. kitapta dürüstçe beni sarmadı ay çok kalın bitmiyor diye iade ettim.Uf ben de bi bakim dedim o kadar gerçek dışı ki cok atlamistim o sahneler hic okuncak gibi değildi normalde rahatsiz olmam ama o kitapta olmustum niyeyse. Galiba gerçekçi değil diye.
Takıntılı bir aşk modunda geçiyor. Sibel'e çok üzüldüm. Ne uğraştı adamı geri kazanmak için.Ayy çok severim ben onu koca yürekli sibel
Bilemiyorum. Geçtiği tarihi, yaşananları, olayları daha yoğun anlatmasını bekliyordum galiba. Suya sabuna dokunmadan 70'lerde aşk romanı yazayım dedi galiba :) 598 sayfa bir de oku oku bitmiyor da...Güzel bir son ile gönlümü fethedebilir belki :)İlk defa birisinden sıkıcı yorumu duydum
e kitap olarak mı alıyorsun canım yoksa indiriyor musun ? bana yaz özelden..Ben de KPSS sonrası tekrar geldim.
9. kitap : Körlük- Jose Saramago bitti.
10. Kitap: Kafaya Takmama Sanatı bitti.
11. Kitap: Cebinde Mucizeler Yarat bitti.
12. Kitap: Ikigai (devam ediyor)
Bu kitapları e- kitap üzerinden okuyorum. O nedenle sayfa sayısını bilemiyorum.
Bu senenin hedefi: 24 kitap
Beni de tekrar listeye alırsan çok sevinirim.kitapzede
Sanırım Sineklerin Tanrısı'na başlayacağım kızlar :)
Yaklaşık 3-4 yıl önce okumuştum. Basit bir esermiş gibi geliyor ama içinde çok derin anlamlar barındırıyor. Okumanızı tavsiye ederim.Sanırım Sineklerin Tanrısı'na başlayacağım kızlar :)
aktif aktif :) ben aktifim en azındanmerhaba
topik aktifse katılmak isterim :)
Başlarken tereddüt ettim ama bakalım daha 15 sayfa okudum dün inşallah devamı güzel gelir bugün işten geldim yorgunum yarın bakacağız artık :)Ben pek sevmemiştim ya onu zamanlaması mı kötüydü bilmiyorum ama çok adaklanamamıştım zoraki bitmişti. Seni soğutmak gibi olmasında
Tabi ki aktif ilk sayfamızı inceleyip tabloya katılmak isterseniz bilgilerinizi yazıp beni etiketleyin :)merhaba
topik aktifse katılmak isterim :)
Umarım beğenirim teşekkürler yorumun için merak ediyorum ben kitabı :)Yaklaşık 3-4 yıl önce okumuştum. Basit bir esermiş gibi geliyor ama içinde çok derin anlamlar barındırıyor. Okumanızı tavsiye ederim.beatitude biraz haklı bence de. :) Okuduğum dönemde biraz daha fazla zaman verdiğim bir kitaptı.
Merhaba tablomuzda yoksunuz ilk sayfamızı incelediniz mi ? Gelmek ister misiniz ?aktif aktif :) ben aktifim en azından