Kitap Okuma Günlüğü 📚

merhabalarrr

adını soylemeyi tercih etmediğim bir kitap okuyorum sayfa 100
Ay metastaz okuyorum da forumda siyaset falan konuşmak yasak ya hic konusu açılmasın dediydim
Konumuzda istediğiniz kitap okunabilir buna dini, siyasi her türlü kitap dahildir ve kimsenin bir diğerinin okuduğu kitaba karışma hakkı yoktur keyifli okumalar dilerim

Tam hızımı almışken bu hafta çok verimsiz geçti benim için misafir ağırladım iler zaten yoğun ve saatler uzun öyle böyle derken okuyamadım kısmet bugünden sonrasına..
Herkesi güncelledim :)

nil peri bu arada kurtlarla koşan kadınlar bitmiş miydi?

Yok ya o takoz biter mi ben onu az az okurum surekli bitince hber verirm ama sadece onu okumak çok zor ağir baya.

Uf ben de bi bakim dedim o kadar gerçek dışı ki cok atlamistim o sahneler hic okuncak gibi değildi normalde rahatsiz olmam ama o kitapta olmustum niyeyse. Galiba gerçekçi değil diye.
Aynı bende öyle kitabın yarısını atlamakla geçirdim. Sonrada komşumuz kırılmasın diye o çok güzel sürekleyici dedim. Bana 2. ve 3. kitabını verdi. Ben içimden tabiki sen ne yaptın dedim. Okumasam kadıncağız soruyor şu karakter bu karakter 2. kitapta dürüstçe beni sarmadı ay çok kalın bitmiyor diye iade ettim.

İlk defa birisinden sıkıcı yorumu duydum
Bilemiyorum. Geçtiği tarihi, yaşananları, olayları daha yoğun anlatmasını bekliyordum galiba. Suya sabuna dokunmadan 70'lerde aşk romanı yazayım dedi galiba :) 598 sayfa bir de oku oku bitmiyor da...Güzel bir son ile gönlümü fethedebilir belki :)

e kitap olarak mı alıyorsun canım yoksa indiriyor musun ? bana yaz özelden..

şu an Olağanüstü bir Gece - Stefan Zweig okuyorum.
Nar Ağacı - Nazan Bekiroğlu bitti
Aşk - Elif Şafak bitti.
Otomatik Portakal - Anthony Burgess bitti.
Yaşam Sanatı kitabını şöyle bir okudum üstün körü..
Evvelotel - Ayfer Tunç ( devam ediyor )

Sanırım Sineklerin Tanrısı'na başlayacağım kızlar :)
Yaklaşık 3-4 yıl önce okumuştum. Basit bir esermiş gibi geliyor ama içinde çok derin anlamlar barındırıyor. Okumanızı tavsiye ederim. beatitude biraz haklı bence de. :) Okuduğum dönemde biraz daha fazla zaman verdiğim bir kitaptı.

Ben pek sevmemiştim ya onu zamanlaması mı kötüydü bilmiyorum ama çok adaklanamamıştım zoraki bitmişti. Seni soğutmak gibi olmasında
Başlarken tereddüt ettim ama bakalım daha 15 sayfa okudum dün inşallah devamı güzel gelir bugün işten geldim yorgunum yarın bakacağız artık :)
merhaba
topik aktifse katılmak isterim :)
Tabi ki aktif ilk sayfamızı inceleyip tabloya katılmak isterseniz bilgilerinizi yazıp beni etiketleyin :)
Umarım beğenirim teşekkürler yorumun için merak ediyorum ben kitabı :)
aktif aktif :) ben aktifim en azından
Merhaba tablomuzda yoksunuz ilk sayfamızı incelediniz mi ? Gelmek ister misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…