Kitap Okuma Günlüğü 📚

kitapzede kitapzede canım evlenmişsin sanırım yorumlarda gorum mutlulugunuz daim olsun 🤗 yeni kitabım Nigahtar- Başak Sayan’nın 📚

Eklentiler

• 25330845-26A8-4F8F-AA49-95FBF941F467.jpeg
    25330845-26A8-4F8F-AA49-95FBF941F467.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 21
kitapzede kitapzede Marx'tan Mao Zedung'a Devrimci Diyalektik Üzerine bitti. Bir inceleme kitabıydı ama çok fazla alıntı içeriyordu. Okurken bir akademik tez okuyormuşum gibi hissettim. Belki de öyledir, konu ile alakalı bir araştırma yapmadım. Marx'ı öğrenmek için tercih edilecek bir kitap değildi bana göre. Marx'ı, Marx' tan öğrenmek en güzeli bence. Ama Çin Devrimi hakkında pek bilgim yoktu. O konuda birkaç şey öğrendim. Şimdi Ondokuzuncu kitap Cemil Meriç - Işık Doğudan Gelir.

kitapzede kitapzede Marx'tan Mao Zedung'a Devrimci Diyalektik Üzerine bitti. Bir inceleme kitabıydı ama çok fazla alıntı içeriyordu. Okurken bir akademik tez okuyormuşum gibi hissettim. Belki de öyledir, konu ile alakalı bir araştırma yapmadım. Marx'ı öğrenmek için tercih edilecek bir kitap değildi bana göre. Marx'ı, Marx' tan öğrenmek en güzeli bence. Ama Çin Devrimi hakkında pek bilgim yoktu. O konuda birkaç şey öğrendim. Şimdi Ondokuzuncu kitap Cemil Meriç - Işık Doğudan Gelir.
Kitap tarzınız çok etkileyici 😊

Ne güzel açıklamışsın :) Keyifli okumalar :KK36:
İrade terbiyesi
Dün bildirim günüymüş.
3.kitabım olan Damızlık Kızın Öyküsü’ne devam ediyorum, 59.sayfadayım.

(1.kitabım Otuz Milyon Kelime
2. Kitabım O Muydu)
kitapzede kitapzede öfke dansına devam ediyorum
Keyifli okumalar kitap kurtları :KK200:
Stefan Zweig'in Satranç isimli kitabına başladım. Sevgili kitapzede kitapzede . :KK68:
Bir solukta bitirirsin ilk okuduğum Zweig kitabıydı sonra da devam ettim okumaya çok güzeldi :KK51:
Tamamdır 84 kitap okumuş oldun o zaman. Harikasın. :KK200::KK36:

Ben de okumak isterdim bilgi sahibi olmak için ama tamamen özel ilgi alanına yönelik bir tarz. Benim için çok zor😊
Bilgi sahibi olmak için öncelik verilecek bir kitap değildi bana göre. Üstünkörüydü bir çok bilgi ve okuyucuyu çoğu şeyi biliyormuş gibi kabul eden bir anlatımı vardı. Ama eğer konu ile ilgilenirseniz ilk çağ filozoflarından başlayarak okuma yapabilirsiniz. Çok eğlenceli kişiler var. 😂🤭🤭

X