Sagol canim benim , bugun Aras uyurken salincakta kitap keyfi yapmak niyetim :)Keyifli okumalar :)
Senin de bayramın mübarek olsun :)
Bitirdiğin ikinci kitaptı değil mi bu ?
Keyifli okumalar kaptanım ikinci kitabını da ekledim listeye :)
Evet 2. KitabımKeyifli okumalar :)
Senin de bayramın mübarek olsun :)
Bitirdiğin ikinci kitaptı değil mi bu ?
Keyifli okumalar kaptanım ikinci kitabını da ekledim listeye :)
Canım bana tablo bilgilerini tekrar yazabilir misin düzenleme yaparken sildim geri alamadımBayram oncesi isler baya yogindu
Bayramda da eskisehire geldim :) o sebeple bildirim yok idi
Anlamadim canim ven bilgi vermemistimm :) ne soylemem gerekiyor sen soyle ben yazayimCanım bana tablo bilgilerini tekrar yazabilir misin düzenleme yaparken sildim geri alamadım
1. sayfamızı oku orda bir tablo var oraya yazmam gerekenleri söyleyip beni etiketlemelisin :)Anlamadim canim ven bilgi vermemistimm :) ne soylemem gerekiyor sen soyle ben yazayim
2 kitap birden, harikaMerhaba ben burcu geven sene hedefim 110 du ve ulastim bu sene ise 130 eminimki
Şuana kadar 80 kitap okudum.
Güncel kitabım ise daha doğrusu kitaplarım ise
Madam Bovary gustave flaubert
Ve
Bitik adam giovanni papini :)
2 kitap canim3 kitap birden, harika
@rosebatum
@Melegimkorusun
@pearlweed
Bonus
@pammuk prensess
@LadyAtom
@memurhanim
@decemBer
@muallime1134
@therewillbeaday
@depresifbayan
@Canpare
Yawrukush
Hyperborea17
@Niloyatospikk
B Burcuelif26
@Arrietty_
@Natsume
Kızlar 2 haftadır bildirim yapmıyorsunuz hatırlatma etiketi :)
onlineda goremedim kampanya mağazalarda mı? bazen 7 tl ye dusuyor can yayınları dr de o tarz bi kampanya mı?D&r de can kampanyasi vardi aldiklarimi paylasmak isterim :) can iletisim isbankasi metis en sevdiğim yayinevleri :) Eki Görüntüle 2671249
Evet sadece magazalarda idi :) stoklar yenilendimi bilmiyorum amaonlineda goremedim kampanya mağazalarda mı? bazen 7 tl ye dusuyor can yayınları dr de o tarz bi kampanya mı?