Kitap Okuma Günlüğü 📚

Merhaba kizlar
Tanrı olmak zor adlı kitabım bitti kitap bir bilim kurgu klasiği idi baska bir evrende sosyobilim konuları işliyordu cok sevdim.
Diger kitabım bitik adam idi o henuz duruyor giovanni papini kendi hayatina değinmiş.
Şuan elimde can yayınlarından arthur schopenhauer in mutly olma sanatı adli kitabi var :) aforizmalar gibi guzel.ilerliyor

Bilimkurgu deyince hemen listeme ekledim 😍teşekkürler

Uzun zamandır siteye giremedim, yoğunluktan dolayı pazar bildirimini de yapamadım, bu süreçte pek de okuyamadım.
kitapzede kitapzede evlendiğinizi okudum mutluluğunuz daim olsun. 🙂
Bugün nihayet Uğultulu Tepeler i bitirebildim. Şimdi on sekizinci kitap olan George Thomson- Marx'tan Mao Zedung'a Devrimci Diyalektik Üzerine okumasına başladım.

ciseak77 ciseak77 sonunda Uğultulu Tepeler bitti. Yaklaşık bir hafta elime kitap alacak zamanım olmadı ne yazık ki. İlk 30-40 sayfası hariç iyi gidiyordu kitap. Sürükleyiciydi de. Ne olduysa kitabın yarısından sonra çok sıkılmaya başladım. Okuduğum kitabı yarım bırakmak pek adetim değildir, o yüzden okumak için kendimi çok zorladım. Bu durum belki de biraz ara vermek zorunda kaldığım için olmuş olabilir. Genel olarak beğendiğim ve tavsiye edebileceğim bir kitap. Ayrıca bana okumam konusunda cesaret verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim. 🙂
Kitaba gelecek olursak; Heathcliff'in çok yoğun olan nefreti ve bir türlü dindiremediği öfkesi (insanlara -hatta öz oğluna- ve hayvanlara karşı) okurken beni rahatsız etti. Aynı zamanda kitapta bahsedilmeyen ailesi, Uğultulu Tepeler'den ayrıldıktan sonra neler yaşadığı, nasıl zengin olduğu gibi sorular bende merak uyandırdı. Heathcliff ve Catherine ile ilişkisi olan kişiler sanki lanetlenmiş gibi teker teker öldü. Kahya ile Joseph kaldı bir tek. Sanırım kitapta en uzun ömürlü kişiler onlar. 🙂 İlk başlarda betimlemelerin beni rahatsız ettiğini, aşırı olduğunu düşünsem de ilerleyen sayfalarda karakterlerin iç dünyalarındaki karmaşıklığı aktarmada çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak beğendiğim bir eserdi. Aradan zaman geçtikten sonra tekrar okumak isterim.

Yeni kitaplarım geldiiii 😍 İdefix’i denedim ilk defa, hızlı teslimat ve sorunsuz kargoyla geldi, tavsiye ederim 🤩 Şimdi asıl sorunum hangisine başlayacağım? 🙄😂
79C64842-E3CE-4C9B-93E3-A042A1520F7A.jpeg

Sonunda evime döndüm kaldığım yerden okumaya devam inşallah :KK9:
Hoşgeldin :)
Yaa 😍 ben unuttuğumda unutmamışsın 💜

Yeni kitaplar almıştım bir türlü nasip olmadı inşallah çok istiyorum hepsini okumak
Neler aldın bize de söyle :KK36:
Merhaba şuanda katılabiliyor muyuz?
Tabi ki ilk sayfamızı okuyup beni etiketleyerek bilgilerinizi söyleyin kurallrımıza bakın ve gelin :KK36:
D&r de can kampanyasi vardi aldiklarimi paylasmak isterim :) can iletisim isbankasi metis en sevdiğim yayinevleri :) Eki Görüntüle 2671249
Çok güzel kitaplar aramıza tekrar hoşgeldin ilk sayfada tabloya ekledim seni de bilgilerini kontrol eder misin yanlış girmiş olabilirim bu kadar çok okuyunca sen heyecanlandım :-):KK36:
Bende katılmak istiyorum.

1) Müslüman Kadının Ahlâkı. (144 sayfa ben 77.sayfadayım.)

2)İrca Saldırılarına Karşı
Şüphelerin Giderilmesi. (354 sayfa ben 25.sayfadayım.)
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyun ve tablo için gereken bildirimleri yapıp beni etiketleyin lütfen, hoşgeldiniz :)
Selamlar bugün körlük kitabının yazarı Jose saramagodan ölüm bir varmış bir yokmuş a başlayacağım. Akabinde İncil okuyorum
Keyifli okumalar canım ben ikisini de ekledim tablona :)
Herkes çılgınlar gibi okuyor bende kv kp evinde tarifi zor bir süreç geçiriyorum. Okumayı unutturacaklar 🤦‍♀️
Neden canım ? Allah çözümsüz dert vermesin inşallah evine geçersin bir an önce. Kendi evi gibisi yok insanın .
Senden Önce Ben
Keyifli okumalar :KK36:
Uzun zamandır siteye giremedim, yoğunluktan dolayı pazar bildirimini de yapamadım, bu süreçte pek de okuyamadım.
kitapzede kitapzede evlendiğinizi okudum mutluluğunuz daim olsun. 🙂
Bugün nihayet Uğultulu Tepeler i bitirebildim. Şimdi on sekizinci kitap olan George Thomson- Marx'tan Mao Zedung'a Devrimci Diyalektik Üzerine okumasına başladım.
Çok teşekkür ederim. Keyifli okumalar :KK200:
Yeni kitaplarım geldiiii 😍 İdefix’i denedim ilk defa, hızlı teslimat ve sorunsuz kargoyla geldi, tavsiye ederim 🤩 Şimdi asıl sorunum hangisine başlayacağım? 🙄😂
Eki Görüntüle 2672182
Başucumda Müzik kitabını ben de aldım elimde var çok da güzel diyorlar ama başlamadım henüz bekliyor :halay:

kitapzede kitapzede

Canım selam, bayadır siteye giremiyordum şehir dışında olduğum için. Mesajları yeni gördüm, evlenmişsin çok tebrik ederim :KK51:
Kitap okuyamıyorum, 16 ağustos ales ve 6 eylül kpssye gireceğim. Ancak sınavlardan sonra düzenli bildirim yapabileceğimi düşünüyorum, şu an ders çalışmakla meşgulüm çünkü..

Hoşgeldin :)

Neler aldın bize de söyle :KK36:

Tabi ki ilk sayfamızı okuyup beni etiketleyerek bilgilerinizi söyleyin kurallrımıza bakın ve gelin :KK36:

Çok güzel kitaplar aramıza tekrar hoşgeldin ilk sayfada tabloya ekledim seni de bilgilerini kontrol eder misin yanlış girmiş olabilirim bu kadar çok okuyunca sen heyecanlandım :-):KK36:

İlk sayfadaki kurallarımızı okuyun ve tablo için gereken bildirimleri yapıp beni etiketleyin lütfen, hoşgeldiniz :)

Keyifli okumalar canım ben ikisini de ekledim tablona :)

Neden canım ? Allah çözümsüz dert vermesin inşallah evine geçersin bir an önce. Kendi evi gibisi yok insanın .

Keyifli okumalar :KK36:

Çok teşekkür ederim. Keyifli okumalar :KK200:

Başucumda Müzik kitabını ben de aldım elimde var çok da güzel diyorlar ama başlamadım henüz bekliyor :halay:
Kim önce okursa diğerine haber versin o zaman 🥰 evet, ben de çok yerden duydum ☺️

kitapzede kitapzede

Canım selam, bayadır siteye giremiyordum şehir dışında olduğum için. Mesajları yeni gördüm, evlenmişsin çok tebrik ederim :KK51:
Kitap okuyamıyorum, 16 ağustos ales ve 6 eylül kpssye gireceğim. Ancak sınavlardan sonra düzenli bildirim yapabileceğimi düşünüyorum, şu an ders çalışmakla meşgulüm çünkü..
Kolay gelsin canım arada hatırlatırsın kendini seni görmüş oluruz. Sınavda başarılar diliyorum şimdiden :)

kitapzede kitapzede

Ben aralıktaki alese gireceğim

Bugün bildirim günü sanırım. Günlerim bir birine girdi. Neyseki Sineklerin Tanrı’sı bitti. Yeni kitabım Angela’nın Külleri 1.cilt hatıralar. Bu kitap iki cilt ben bunu bilmeden almıştım ilk okuduğum kitap ikinci ciltti. İkinci ciltte Amerika’ya gidişi ve orada yaşadıkları anlatılıyor. Birincide ise çocukluğunu anlatmış. Öğrenince birinci ciltide aldım. Basit bir dili var okutuyor kendini. İlki öyle olmuştu. Bugün başladık. Vakit buldukça okuyacağım.

X