- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
kızlar sizin paketler aynı şehir içinde mi gidip geliyor? öyle değilse nasıl verdiğinizin ertesi günü ulaşıyor
kargoya verildikten sonra 3.gün ancak benim elime ulaşıyor da merak ettim
Ben de benim paket kötü valla başta da söyledim
Ya çok ilginç ben işim gereği de özel olarakta sürekli kargo ile muhattabım. Her kargo firmasında kargoyu verdiğim gün ertesi gün alıcıya ulaştı. bunun hangi şehirde olduğuyla pek ilgisi yok. Zaten uzak şehirlerde uçakla aktarma yapılıyor. O sehirde hava limanı yoksa yakın sehre havalimanına gidiyor ordan transfer ediliyor. Sonucta ertesi gün teslim hep. Çok farazi olarak 1 gün sarktığı oluyor ama çok istisna. Şaşıyorum kargo şikayetlerine. Ptt dışında onu bilemiyorum.kızlar sizin paketler aynı şehir içinde mi gidip geliyor? öyle değilse nasıl verdiğinizin ertesi günü ulaşıyor
Lolis sen romantik hatunsun öyle:)
Aynısını yaprağı gördüklerinde arkadaşlarım dedi. Çok romantik ve de düşünceli biriymiş dediler. :)
ne şartla konuşacağımı daha evvel belirtmiştimloliss imi sıkıştırsak acaba ağzından zorla laf alsak falan
bol şans tatlım, kendine güven gerisi kolay, halledersin sen
büyükşehirlerden büyükşehirlere gönderilince mi çabuk oluyo acabakızlar sizin paketler aynı şehir içinde mi gidip geliyor? öyle değilse nasıl verdiğinizin ertesi günü ulaşıyor
ne şartla konuşacağımı daha evvel belirtmiştim
büyükşehirlerden büyükşehirlere gönderilince mi çabuk oluyo acaba
olabilir canımbence uçakla aktarma ancak o şekilde olabilir. kargo uçaklarının her havalimanına ineceğini sanmıyorum. bizimkine inmiyor mesela
Öğlene kadar görümcem var evde, eğer aranızdan biriyse belki teslim alma ihtimalimiz olur.
Gerçi benim katilim belki göndermemiştir bile, boşuna stres yapıyor olabilirim.
Kurbanım. Yaşadığın yere geldi kargon. Bugün evde otur
Benim kargomda teslim ata çıkmış diyo bu saatte kurbanim evde biri varmı ansızın çalabilir kapin:)
Kargo 8:20 de dağıtıma çıkmış. Kurbanımın dikkatine
Çok güzeller ya böyle paketler gördükçe kendiminkinden utanıyorum
ne şartla konuşacağımı daha evvel belirtmiştim
yurtiçi kargoyu çok şikayet ettim şubeye geliyor 1 hafta şubede beklediği oluyor mümkün oldukça onlara vermiyorum kargomu.höff yaa daha benim yollayacağım kitaplar benim bile elime geçmedi, şuan bulvardaki yurtiçi kargoda bekliyor, bana ne zaman ulaşacak acaba da ben kurbancığıma yollayacağım
Az önce bir kargo geldi tam da böyle kitap gibi muntazam bir paket.
Gönderene bi baktım meğer iş arkadaşımmış
belediyede çalışmaya başlıcam canım, avukatım benMelinda ereglide adliyedemisin???
Ben ilk göreve başladığımda adliyenin altı devlet hastanesiydi orda çalışmaya başlamıştım:) şimdi toplum sağlığı merkezi oldu gerçi :) az daha zorlarsam akraba bile çıkabiliriz:)
Gelmesini bekliyordum canım yazmak için.merhaba kızlar bana kargo geldi DR den Nazan bekiroğlunun Mücella kitabı not defteri 2 tane kalem. Ama içinde ne mektup nede bir isim hiç birşey yokKatilim beni önemsememiş mi yoksaa
roma-floransa ve pisa ya gittim hayran oldum dillerini de çok severimCanım Türkçe gibi değil, yazıldığı gibi okunuyor bir onda benziyor ama, mesela İtalyanca'da artikeller var yani her kelimenin cinsiyeti var, kız-erkek gibi, kişiye göre fiillerin çekimlenmesi değişiyor. Örneğin, io vado a scuola (Ben okula gidiyorum), noi andiamo al cinema (Biz sinemaya gidiyoruz) gibi. Ama öğrenmesi zor değil, eğer istiyorsan rahat öğrenirsin. Kısa sürede ilerleme kaydedilen bir dil. İspanyolcaya çok benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?