- 9 Ocak 2015
- 19.188
- 79.697
O ne güzel benim kargomda sıkıntı var galiba hala ulaşamadı arkadaşazaten artık kargo gelmek üzere, yapacak bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne güzel benim kargomda sıkıntı var galiba hala ulaşamadı arkadaşazaten artık kargo gelmek üzere, yapacak bişey yok
O ne güzel benim kargomda sıkıntı var galiba hala ulaşamadı arkadaşa
bundan sonra nerde kitap çekilişi var beni etiketlemeyeni vururum
aslında vaktimiz çoktu, ay sonuna kadar demiştik ama hepimizin tez canlılığı tuttu, herkes en güzelini yapmaya çalıştı ufacık aksilikler de olacak kızlar kimse böyle olsun istemezdi
siz şükredin hepimiz gönderdik/ aldık
bir çekilişte hediyeyi alıp sırra kadem basan görmüştüm, o zaman da ben organize etmiştim, kendim göndermemişim gibi mahcup olmuştum
o arkadaş ben miyim kiO ne güzel benim kargomda sıkıntı var galiba hala ulaşamadı arkadaşa
Anam sende hep üzerine alınıyono arkadaş ben miyim ki
Evet bakalım inşallah bugün arkadaşıma ulaşıryılbaşı yoğunluğudur o, hele bide büyükşehirse olur öyle sıkıntılar
Benim genel çekilişleri katılmama sebebim böyle bir şeydi. Buradaki gibi herkesi taniyamiyorsunuz orda.aslında vaktimiz çoktu, ay sonuna kadar demiştik ama hepimizin tez canlılığı tuttu, herkes en güzelini yapmaya çalıştı ufacık aksilikler de olacak kızlar kimse böyle olsun istemezdi
siz şükredin hepimiz gönderdik/ aldık
bir çekilişte hediyeyi alıp sırra kadem basan görmüştüm, o zaman da ben organize etmiştim, kendim göndermemişim gibi mahcup olmuştum
öyle tabi canım, içine hediye olduğunu belli edecek bizi yansıtacak bir şeyler eklemezsek bir anlamı kalmıyor, gidip kendine bir kitap alırsın sonuçtaBenim genel çekilişleri katılmama sebebim böyle bir şeydi. Buradaki gibi herkesi taniyamiyorsunuz orda.
Ben çok severek her deyimi hazırladım yolladim. Surenin neredeyse sonundaydik benimki güç bela geldi. O kadar ozensizdi ki uzulmustum resmen. Zoraki kendime hediye aldırmış gibi hissettim. Bir daha da o çekilişleri katılmadım.
Pasarofcanin başına gelen benim de basıma geldi daha önceki kitap çekilişinde. Duygularını çok iyi anlıyorum.öyle tabi canım, içine hediye olduğunu belli edecek bizi yansıtacak bir şeyler eklemezsek bir anlamı kalmıyor, gidip kendine bir kitap alırsın sonuçta
pasaforça d&r nin azizliğine uğradı ama, böyle olacağını bilse eminim direkt göndermezdi
Evet bakalım inşallah bugün arkadaşıma ulaşır
kargom geldiiiiiBu arada ben arkadaşa yazmamışım kim olduğumu adım rabia ordan anla kuzum
Resim çek ozamanda inanalım sanakargom geldiiiii
üstünde rabia yazıyoooooooo
ahaaaaa kitapyurdundan gelen kargom dağıtıma çıkmış inşallah öğlene kadar gelir elime o zaman bekle beni kurbancığım bugün gönderirim ben de hediyelerini
koydum foto canımResim çek ozamanda inanalım sana
Çok üzüldüm..Hediye paketi elimde yoktu maalesef o yüzden poşete koydum ama sorun eetmiceni düşünmüstüm ayraç yırtıksa atabilirsin karta not yazıcaktım ama aklıma hiç birşey gelmedikoydum foto canım
keşke o yolladığın karta not yazsaydın
bi de keşke hediye paketi yapsayın.. poşete sarılı geldi
bi de o ayraç yırtık.. kitap sitelerinden promosyon verilen ayraç
yine de teşekkür ederim, düşüncelerimi yazmak istedim
Promosyon verilen ayraçta ne var onu anlayamadım çok üzüldümkoydum foto canım
keşke o yolladığın karta not yazsaydın
bi de keşke hediye paketi yapsayın.. poşete sarılı geldi
bi de o ayraç yırtık.. kitap sitelerinden promosyon verilen ayraç
yine de teşekkür ederim, düşüncelerimi yazmak istedim