- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
giz İtalyanca türk gramer yapısına çok yakınmış , bizim gibi sondan eklemeli bir dilmiş ve Türkçe bilen birinin en kolay öğreneceği dillerden biriymiş bu doğrumu??Evet canım, lisans bitti ama yüksek lisans yapıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giz İtalyanca türk gramer yapısına çok yakınmış , bizim gibi sondan eklemeli bir dilmiş ve Türkçe bilen birinin en kolay öğreneceği dillerden biriymiş bu doğrumu??Evet canım, lisans bitti ama yüksek lisans yapıyorum.
ayy çok sevindim unutmadığımaEvet canım, lisans bitti ama yüksek lisans yapıyorum.
Çıktı ki, ona ayrı bayıldım zaten. Söylemeyi unuttum. Artık senin yerine onu ben saklayacağım. Hem de aldığın kitabın arasında.
ne kadar güzel bir alışkanlık ya bende bir ara yaprakkoleksiyonu yapardım renk renk ve çeşit çeşit yapraklar falan sonra kaldı ya çok güzel bişeyayy çok sevindim unutmadığıma
kızımla yaprak toplamaya bayılıyoruz, unutmazsam tarih atıyorum:)
dalında ayrı güzel kitap arasında ayrı mübarekne kadar güzel bir alışkanlık ya bende bir ara yaprakkoleksiyonu yapardım renk renk ve çeşit çeşit yapraklar falan sonra kaldı ya çok güzel bişey
evet ya bir ara ayraç yapıyordum onlardan birde ama nerdeler hiçbilmiyorum taşınırken annem atmış galiba hiçaklıma da gelmedi sen söyleyince aklıma geldi yanidalında ayrı güzel kitap arasında ayrı mübarek
ya çok tatlılar banaysa gerek yok kitapları paketlemesen de olurkitaplar hariç herşeyim hazır, hatta içine yazacağım notlarım bile hazır, ama kitaplarım eksik görüyorsun ya sevgili kurbancım ben elimden geleni yapıyorum ama aksaklık benden kaynaklanmıyor özür dilerim
eğer kitapları eve gelmeden direk alıp kargoya vermem gerekirse onları paketleyemeyebilirim, affet beni emi kurbancım
ya çok tatlılar banaysa gerek yok kitapları paketlemesen de olur
Bana olsunlar ne olursun ya ama bana değiller sanırım kim bu kim kimhee tamam o zaman ben not ediyorum bunu aklıma
Bana olsunlar ne olursun ya ama bana değiller sanırım kim bu kim kim
Lolis sen romantik hatunsun öyle:)dalında ayrı güzel kitap arasında ayrı mübarek[/QQUO
Ser veririz sır vermeyiz diyorsunuz o halde hepiniz tamam bekleyim bari sustumhep birlikte bekleyeceğiz ve göreceğiz
Ser veririz sır vermeyiz diyorsunuz o halde hepiniz tamam bekleyim bari sustum
giz İtalyanca türk gramer yapısına çok yakınmış , bizim gibi sondan eklemeli bir dilmiş ve Türkçe bilen birinin en kolay öğreneceği dillerden biriymiş bu doğrumu??
Lolis sen romantik hatunsun öyle:)
Valla bende bilmiyorum ki ya ne yapsakama ama amaaa ben de bilmiyorum ki katilimi sen söyleyecek misin bana ne söyleyecek misin
Hersey istediğin gibi olur inşallah canım çok çok da güzel geçer sunum dualarim seninleKızlar şans dileyin bana ve de dua edin ne olurrrr, yarın sunumum var da.
Tırsıyorum çok.
Valla bende bilmiyorum ki ya ne yapsak
Kızlar şans dileyin bana ve de dua edin ne olurrrr, yarın sunumum var da.
Tırsıyorum çok.