Hersey istediğin gibi olur inşallah canım çok çok da güzel geçer sunum dualarim seninle
bol şans tatlım, kendine güven gerisi kolay, halledersin sen
Sigmurcum bana aldığın kitabı okumusmuydun?? Yoksa sende okumadım mi?? Okumadiysan aynı anda okuyalimmi:)İlk sıraya taşımak lazım kitabı o zaman . Ay okuncak listem öyle uzun ki seçemiyorum
kitaplar hariç herşeyim hazır, hatta içine yazacağım notlarım bile hazır, ama kitaplarım eksikgörüyorsun ya sevgili kurbancım ben elimden geleni yapıyorum ama aksaklık benden kaynaklanmıyor özür dilerim
eğer kitapları eve gelmeden direk alıp kargoya vermem gerekirse onları paketleyemeyebilirim, affet beni emi kurbancım
Kurbanım. Yaşadığın yere geldi kargon. Bugün evde otur
Benim kargomda teslim ata çıkmış diyo bu saatte kurbanim evde biri varmı ansızın çalabilir kapin:)
Kargo 8:20 de dağıtıma çıkmış. Kurbanımın dikkatine
Bende okumadım tatlım.Kendim için almak istediğim bir kitaptı. Önce sana aldım kendime de alacağım bi kaç gün içindeSigmurcum bana aldığın kitabı okumusmuydun?? Yoksa sende okumadım mi?? Okumadiysan aynı anda okuyalimmi:)
Kurbanlar heyecan durumunuz nasıl
Oh ben hediye alma heyecanımıda verme heyecanımıda yaşadım rahatım
Ama zevkliymiş ya boşluğa düştüm şimdi
Ya bari katilcigim kargoya verdi mi bilsem de ona göre beklesem yaloliss bana ipucu ver kargoya verildi mi yoksa daha verilmeyenlerden mi ona göre bekleyim ya meraktan öluyorum
Benim kargomda teslim ata çıkmış diyo bu saatte kurbanim evde biri varmı ansızın çalabilir kapin:)
soslusarma , loliss hediyeleriniz çok güzel keyifli okumalar dilerim , @_giz_ ,@BahaRaslan99 kesenize bereket çok zevklisiniz.
Sevgili kurbanım dün akşam iş çıkışı koşturmaca verdim kargoya paketleri umarım bugün eline ulaşır.
Çok güzeller ya böyle paketler gördükçe kendiminkinden utanıyorum
Öğlene kadar görümcem var evde, eğer aranızdan biriyse belki teslim alma ihtimalimiz olur.
Gerçi benim katilim belki göndermemiştir bile, boşuna stres yapıyor olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?