muhteşemlerrrrherkes benimle ilgilensiinnn hediyelerim çookk güzel değil mi yaaa
bunların hepsi benim işte ohh ohhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhteşemlerrrrherkes benimle ilgilensiinnn hediyelerim çookk güzel değil mi yaaa
herkes benimle ilgilensiinnn hediyelerim çookk güzel değil mi yaaa
muhteşemlerrrr
ayyy çok güzel yaaa :)
herkes benimle ilgilensiinnn hediyelerim çookk güzel değil mi yaaa
benim eşim bayılır şikayet olaylarına geçen o da şikayet ettiyurtiçi kargoyu çok şikayet ettim şubeye geliyor 1 hafta şubede beklediği oluyor mümkün oldukça onlara vermiyorum kargomu.
ayyyy telefondan baktım gördümmmm çok güzel hepsi.
Mutlu günlerde kullan.
kalinkaselin bir sonraki çekilişte sana çıkmak istiyorummm, çok zevkli ve düşünceli gördüm seniii.
yurtiçi kargoyu çok şikayet ettim şubeye geliyor 1 hafta şubede beklediği oluyor mümkün oldukça onlara vermiyorum kargomu.
hediyelerinizi güle güle kullanın arkadaşlarrrr
bi dahakine kesin sınırlar mı koysak direkt kurbana yollanmasın diye yada herkes aldığı siteden direkt yollasın
çünkü nottur mektuptur bunlar güzel özel şeyler
hediyelerinizi güle güle kullanın arkadaşlarrrr
bi dahakine kesin sınırlar mı koysak direkt kurbana yollanmasın diye yada herkes aldığı siteden direkt yollasın
çünkü nottur mektuptur bunlar güzel özel şeyler
Olabilir aslında, süreyi de uzun tutmak lazım çünkü hem ben uzak bir yerde yaşıyorum, hem de biraz ağırlaştım galiba gönlümce hazırlık yapmak için yeterli vaktim yoktu kargo yetişmez diye.
Daha önceki kitap çekilişinde ben de site üzeri gönderdim, notumu da yazmamışlardı, üstelik faturayı da koymuşlardı sos belki hatırlar. Çok mahcup olmuştum. Bunda o yüzden internet üzeri göndermedim.
Olabilir aslında, süreyi de uzun tutmak lazım çünkü hem ben uzak bir yerde yaşıyorum, hem de biraz ağırlaştım galiba gönlümce hazırlık yapmak için yeterli vaktim yoktu kargo yetişmez diye.
Daha önceki kitap çekilişinde ben de site üzeri gönderdim, notumu da yazmamışlardı, üstelik faturayı da koymuşlardı sos belki hatırlar. Çok mahcup olmuştum. Bunda o yüzden internet üzeri göndermedim.
evett benim hediyelerimde fiyatlarıyla geldi :)
daha erken organize olalım bence de bir sonraki çekilişte, hepimiz kargo sıkıntısı yaşadık firmalar yoğun diye
Aynı şey benimde başıma geldi şu an gerçekten çok mahcubum .evett benim hediyelerimde fiyatlarıyla geldi :)
Evet kesinlikle hem daha çok fırsatımız olur, hem de rahat rahat hazırlarız.
Nolcak kuzum yaben kurbanıma göndermek için güncel bir kitap seçmemişim şimdi fark ettim çok klasik bi kitap seçtim, onun da okumak istediğini biliyorum ama güncel değil, sorun olmaz inşallah
Nolcak kuzum ya