Bir de ben anket süresini kimlerin katılacağı belli olmadığı için bir hafta yaptım ama bundan sonra bu kadar uzun sürmesin bence.
Üç günde oylarız, biter.
sarissacım hoşgeldin cnm sonunda opuyorumnanaktan
anket bitti artık bi arkadaş okumuştu bnde bugün istedim ondan ama elimde daha 100 sayfası kalan bi kitap var önce onu bitirim
bu arada kızlar bi aksilik çıkmazsa haftaya gidiorum kapadokyaya ödemeyi falan yaptık dua edinde bi aksilik çıkmasınnn kaydirigubbakcemile5
Evet tatlım bu dönemde en iyi yapılacak şey kitap okumak. Kitabı anlıyorlar mı bilmiyorum ama müzikten anladıkları kesin.
İstanbul Hatırası'nı okumama en çok eşim sevinir sanırım, kendisi İstanbul'lu ve bebeğimizin Bursa'da doğacak olmasına çok üzülüyor :)))
nüfusunda doğum yeri bursa olarak geçiçek yani
evet bende bi istanbullu olarak çocuğumun burda doğmasını isterim ilerde
ama kısmet tabi sağlıklı olsun da
ben de arkadaşımdan istedim kitabı hemen getirdi valla elimdeki kitap bitmek üzere bitince başlarım atık hemen
burcucum ya herşey tamamda hava çok kötü olursa iptal edebilirler turu akannehir
sarissa bir liste yaparmısın kimler okuyor son olarak görelim kac kişiyiz
beni de listeye eklermisiniz bende hemen alıp okumaya başlıyorum istanbul hatırasını, kitap üzerine konuşmak çok keyifli olur emininm, bir önceki oylamayı kaçırmışım ama diğerine bende varım.
ahmet ümiti ilk defa okuyacağım.
şimdi uçurtma avcısını bitirmek üzereyim sonra ona başlarım.
kızlar ne kadar süremiz var kitabı bitirmek için?
Ohh plana bak!
Hatun kitaba başlayacak, arada doğuracak sonra yorumlara devam edecek kaydirigubbakcemile3
Maşallah, acaba bebiş de seninle aynı fikirde olacak mı? yerimseniben
Ben sadece fikrimi yazdım Burcum, arkadaşlar ne derler bilemiyorum.