Kitap Günü yeni anket (Katılmak isteyenleri listeye dahil edebilirim)

Yeni kitaplarımız

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
Bir de ben anket süresini kimlerin katılacağı belli olmadığı için bir hafta yaptım ama bundan sonra bu kadar uzun sürmesin bence.
Üç günde oylarız, biter.

Bence de anket süresi katılımcı listesi belirli olunca 3 gün gibi kısa bir süre yapılırsa daha iyi olur.

Hadi bakalım hayırlısı olsun, bol bol gez moral depola. Fotoğrafları bekleriz tatil dönüşü canım.

nüfusunda doğum yeri bursa olarak geçiçek yani
evet bende bi istanbullu olarak çocuğumun burda doğmasını isterim ilerde
ama kısmet tabi sağlıklı olsun da

nüfusunda doğum yeri bursa olarak geçiçek yani
evet bende bi istanbullu olarak çocuğumun burda doğmasını isterim ilerde
ama kısmet tabi sağlıklı olsun da

Evet, Bursa olarak geçecek ama ben Bursa doğumlu olduğum için benim açımdan hiç bir sorun yok. Zaten memleketimin her yeri benim için önemlidir, ne yazdığı önemli değil.
Dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsun da başka şeyler önemli değil.

kızlar kusura bakmayın modemim bozuktu, anca tamir edildi bende oyumu yeni verdim, orhan pamuğu okuduğum için, açlık oyunlarınında şu anda 2.kitabını okumaya başladığım için sabahattin ali yönünde kullandım oyumu,kafamçokkarıştı oylama ne zaman bitecek kızlar.CADIARZU unutmadan yazayım sarissa seçimlerin gerçekten güzel olmuşalkisalkisalkis

Hoş geldin Hande.
Öncelikle teşekkür ederim.
Listede olup da oy kullanmayan bir tek sen vardın.
O nedenle biz oylama bitti gözüyle baktık hep.
Yani İstanbul Hatırası kitabını okuyoruz 6 oy aldığı için.
Şu anda Sabahattin Ali'de 5 oy varmış gibi görünüyor ama aslında ordaki oyların ikisi geçersiz.
Aramıza katılmayacakları halde oy kullanan 3 kişi var.
Doğal olarak onların verdiği oyları kabul etmiyoruz.
Başka da oy kullanacak kimse olmadığı için İstanbul hatırası'nı okumaya başlıyoruz.
Kitabı alan ve başlayan arkadaşlar oldu bildiğim kadarıyla.

sarissa bir liste yaparmısın kimler okuyor son olarak görelim kac kişiyiz

ben de arkadaşımdan istedim kitabı hemen getirdi valla elimdeki kitap bitmek üzere bitince başlarım atık hemen
burcucum ya herşey tamamda hava çok kötü olursa iptal edebilirler turu akannehir

beni de listeye eklermisiniz bende hemen alıp okumaya başlıyorum istanbul hatırasını, kitap üzerine konuşmak çok keyifli olur emininm, bir önceki oylamayı kaçırmışım ama diğerine bende varım.

ben de arkadaşımdan istedim kitabı hemen getirdi valla elimdeki kitap bitmek üzere bitince başlarım atık hemen
burcucum ya herşey tamamda hava çok kötü olursa iptal edebilirler turu akannehir

Ben de daha elimdeki kitabı bitiremedim, bitireyim hemen kitabı alıp başlıcam.
İnşallah çok kötü olmaz canım.

ahmet ümiti ilk defa okuyacağım.
şimdi uçurtma avcısını bitirmek üzereyim sonra ona başlarım.
kızlar ne kadar süremiz var kitabı bitirmek için?

sarissa bir liste yaparmısın kimler okuyor son olarak görelim kac kişiyiz

Liste ilk sayfada var zaten canım.
Her yeni gelen olduğunda listeyi güncelliyorum.

beni de listeye eklermisiniz bende hemen alıp okumaya başlıyorum istanbul hatırasını, kitap üzerine konuşmak çok keyifli olur emininm, bir önceki oylamayı kaçırmışım ama diğerine bende varım.

Ekledim. Anket açık hala oyunu istiyorsan yine verebilirsin.
Sadece sonucu değiştirmez o kadar.
ahmet ümiti ilk defa okuyacağım.
şimdi uçurtma avcısını bitirmek üzereyim sonra ona başlarım.
kızlar ne kadar süremiz var kitabı bitirmek için?

Süre konusunu henüz netleştiremedik sanırım.
Bugün ayın 8'i zaten.
Kitabı edinip okumamız ay sonunu bukur sanırım.
Ay bitmeden de yeni anketi açarız.

Ay sonuna kadar vaktimiz varsa süper, bir aksilik olmazsa ben de son yorumlarınızda aranıza tekrar katılabilirim şekerler.

Ohh plana bak!
Hatun kitaba başlayacak, arada doğuracak sonra yorumlara devam edecek kaydirigubbakcemile3
Maşallah, acaba bebiş de seninle aynı fikirde olacak mı? yerimseniben
Ben sadece fikrimi yazdım Burcum, arkadaşlar ne derler bilemiyorum.

Hehehe kaydirigubbakcemile3 bunlar tabi benim planlarım doğru diyorsun bir de bebişin planları var tabi
Hımmm, süre konusunda çoğunluk bir karara varmadı daha doğru söylüyorsun canım.

ay sonunda sürenin bitmesi benm için de gayet uygun herkese uyarsa ne ala
yarın kitaba başlicam kısmetse hatta bu akşamda başlayabilirim eğer gözlerim kapanmazsa

merhaba hanımlar..valla kitabı aldım..ben ahmeti anlamaya,ahmet beni anlamaya,istanbulda anlatmaya başlamak için çok heyecanlı..ne zaman başlıyoruzz..

banada uygun ay sonu
zaten ben bugün verdim siparişi netten 3 güne gelir herhalde

bu arada burcu çok az kalmış büyük buluşmaya
sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…