Toplam 14 kişi olduk.
4 tane de geçersiz oyumuz var.
Bu arada sıralamayı da belirlesek iyi olur.
Sıradaki kişi şimdiden kitaplarını belirlemeye başlar.
Nasıl yapalım, bu sıra mı dursun gönüllüleri mi öne alalım?
Başka bir sıralama da yapabiliriz elbette.
ooo baya katılım olmuş bu sefer süper yaaa hep böle kalsaaaa kimse bi yere gitmesee..
elimdeki kitabı bitirdim arkadaşımda istanbul hatırasını getirdi bugün başlarım artık heralde
ay sonuna kadar süre iyidir bence
burcucum valla bu ay içinde bu kitabı bitirirsen helal sana kaydirigubbakcemile3 bebiş seni rahat bırakmaz sölimm ben doğumada bişe kalmamış eyvahedigeldismile
bi de kitap seçeneklerini çoğaltalım bi dahaki ankete ne dersiniz ?
sanada günaydın cnmmm
ben de bu sabah okumaya başladım ama hastanede yoğunluktan anca 26 sayfa okuyabildim güzel bir polisiye kitaba benziyor
başka okumaya başlayan var mı arkadaşlar??
burcucum nerelerdesiinnn doğuma var dimi daha bikaç gün
Geldim canım, buradayım. Ancak girebildim nete. Evde hazırlıklar bitmiyor, hastaneye de sık gidince giremedim fazla nete. Doğuma az kaldı, sanırım bu hafta zorla da olsa yumurtlatacak doktor beni. Henüz tarihi belirlemedi, öğrenince doğuma ne zaman gideceğimi yazacağım sizlere arkadaşlar. Bebeğim gelmek istemiyor ama((
Ohhhh, kitaba da başlamışsın ne kadar güzel, Ahmet Ümit'i severim eminim bu kitabı da güzeldir. Keyifli okumalar sana. Benim kitabım da gelse de başlasam boshayallersmile
aman aman ne güzel hadi bebiş gelsin artık nie istemio diosun :1no2:
ben burda olmam sana şimdiden kolay doğumlar tatlım bir çırpıda gelir bebişin inş. kaydirigubbakcemile2 bu arada isim düşündünüz müü??
bnde dün fal baktırdım bebiş var dedi ama bakalım ben daha korunuorum kısmet evet cnm kitaba başladım sıkılmadım şu ana kadar :lepi:
İnşallah sağlıkla gelir canım, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Hiç bir doğum belirtisi olmadığı için gelmek istemiyor diyorum canım.
Evet, ismini Allah nasip ederse Elif Nihal koyacağız.
Kız Allah iyiliğini versin fala inanma falsız da kalma demişler değil mi?
İnşallah Allah senin de gönlüne göre versin tatlım.
kemirgen güzellerim yaaa çok ösür dilerim ben bu ara pek gelemiyorum okuldan bi geliyorum savaştan çıkmış gibi git gel yol bir buçuk saat sürüyor zaten eve bi geliyorum kafa bi dünya,henüz kitabı alamadım ben güye haftasonu alacaktım ama kısmet olmadı ama umuyorumki yetişicem bir an önce.burcum bitanem tankerim yük boşaltma zamanı gelmiş anlaşılan ya sinir oldum hiç görüşemedik kuzum ama aklımdasın sakın unutma elifim nihalim yakında teşrif edecek hayırlsııyla menike tetesi ona ayraçlı kitap yollıcaaaaak
elif ismini zaten severim elif nihal daha güzel olmuş :lepi:
evet cnm fala inanmıorum ama falsizda yapamıorumherşeyin hayırlısı tatlım bu hafta son iş günüm delikafadulden yarın gündüz hazırlık yapıp akşam yola çıkıcaz hayırlısıyla
kitabı yanıma alıcam ama ne kadar okurum bilemiorum :1closedeyes:
uzun zamandır girmiyordum foruma , dolaşırken size rastladım , tesadüftür ki şu aralar okuduğum kitabı
seçmişsiniz. Ben de Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırasını okuyorum . Aslında çok önce başlamıştım , Alaycı Kuş çıkınca (zaten çok okumamıştım) hemen onu bitirdim , şimdi tekrar İstanbul Hatırasına döndüm. Eğer izin verirseniz ben de katılabilirim gün'ünüze .
uzun zamandır girmiyordum foruma , dolaşırken size rastladım , tesadüftür ki şu aralar okuduğum kitabı
seçmişsiniz. Ben de Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırasını okuyorum . Aslında çok önce başlamıştım , Alaycı Kuş çıkınca (zaten çok okumamıştım) hemen onu bitirdim , şimdi tekrar İstanbul Hatırasına döndüm. Eğer izin verirseniz ben de katılabilirim gün'ünüze .