Kitap Günü yeni anket (Katılmak isteyenleri listeye dahil edebilirim)

Yeni kitaplarımız

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
Şiir kitabı benim için de iyi olur.
İnternet kullanmaya başladıktan sonra şiir kitabı alıp okumaz oldum :kedi:
Nasılsa internetten takip edebiliyorum diye ama eline kitabı alıp işaretleyerek, altını çizerek okumak ayrı oluyor.

birinin bir sözü vardı..şiiri sevmeyen onu anlamayandır diye..sanırım ben anlamayanladanım...:çok üzgünüm:

bu arada kitap belirleme sırasını şu şekilde yapabilir miyiz..mesela kitabı ilk bitiren bir sonraki kitapları belirlesin mi?..bir nevi yarışma gibi hem okumayı teşvik edebilir bu...nacizane görüşüm bu benim..

iyi olabilirde kötü olabilirde :) kitabı geç temin edebilen arkadaşlar geç bitireceklerdir..
en azından şöyle bir sınır koyulsun :) kitap tavsiye eden herkes tavsiye edip bitene kadar bidaha tavsiye etmesin böylece herkese hak tanınmış olur
ama ilk bitiren tavsiye etme sırasını alsın :)

haklısın..geç tmin edenler hç aklıma gelmemişti..bana her şey uyar..yeter ki kitap olsun..beni gerçeklikten uzaklaştırsın..ben tavsiye etmişim o tavsiye etmiş..hiç farketmez benim için..

herkese günaydın yemeğimi yaptım kahvaltıyı hazırladım birazdan kitabımı okumaya başlayacağım...umarım çabuk biter.

sanada günaydın cnmmm
ben de bu sabah okumaya başladım ama hastanede yoğunluktan anca 26 sayfa okuyabildim güzel bir polisiye kitaba benziyor
başka okumaya başlayan var mı arkadaşlar??
burcucum nerelerdesiinnn doğuma var dimi daha bikaç gün

Canım ilk sayfaya baktım da sıralamada ben 3. sırada görünüyorum. Beni daha sonlara doğru yazarsan sevinirim. Durumum malum. Bir aksilik olur ankete yetişemezsem kimseyi bekletmek istemem. Arkadaşlara haksızlık olmasın canım.

Evet, katılım süper.. Çok keyifli olacak sanırım bu sefer ki anket günlerimiz. Umarım kimse bir yere gitmez ve hep böyle devam edebiliriz.
Canım, ben kitabı sipariş verdim ama hala tedarik sürecinde ( Bel ağrısı dışında rahatım artık bir yastık dağının arasında okurum kitabımı kitap gelince :CüvCüv:
Bir dahaki anketi açan arkadaş seçenekleri çoğaltabilirse gerçekten güzel olur.

Geldim canım, buradayım. Ancak girebildim nete. Evde hazırlıklar bitmiyor, hastaneye de sık gidince giremedim fazla nete. Doğuma az kaldı, sanırım bu hafta zorla da olsa yumurtlatacak doktor beni. Henüz tarihi belirlemedi, öğrenince doğuma ne zaman gideceğimi yazacağım sizlere arkadaşlar. Bebeğim gelmek istemiyor ama ((

Ohhhh, kitaba da başlamışsın ne kadar güzel, Ahmet Ümit'i severim eminim bu kitabı da güzeldir. Keyifli okumalar sana. Benim kitabım da gelse de başlasam boshayallersmile

Son düzenleme:
Maiberf, Maiberf nerdesin? Hiç sesin çıkmıyor güzel gözlüm, çok mu yoruyor okulda çocuklar seni? olumunekankayizsmile

aman aman ne güzel hadi bebiş gelsin artık nie istemio diosun :1no2:
ben burda olmam sana şimdiden kolay doğumlar tatlım bir çırpıda gelir bebişin inş. kaydirigubbakcemile2 bu arada isim düşündünüz müü??
bnde dün fal baktırdım bebiş var dedi ama bakalım ben daha korunuorum kısmet evet cnm kitaba başladım sıkılmadım şu ana kadar :lepi:

İnşallah sağlıkla gelir canım, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Hiç bir doğum belirtisi olmadığı için gelmek istemiyor diyorum canım.
Evet, ismini Allah nasip ederse Elif Nihal koyacağız.
Kız Allah iyiliğini versin fala inanma falsız da kalma demişler değil mi?
İnşallah Allah senin de gönlüne göre versin tatlım.

kemirgen güzellerim yaaa çok ösür dilerim ben bu ara pek gelemiyorum okuldan bi geliyorum savaştan çıkmış gibi git gel yol bir buçuk saat sürüyor zaten eve bi geliyorum kafa bi dünya,henüz kitabı alamadım ben güye haftasonu alacaktım ama kısmet olmadı ama umuyorumki yetişicem bir an önce.burcum bitanem tankerim yük boşaltma zamanı gelmiş anlaşılan ya sinir oldum hiç görüşemedik kuzum ama aklımdasın sakın unutma elifim nihalim yakında teşrif edecek hayırlsııyla menike tetesi ona ayraçlı kitap yollıcaaaaak

elif ismini zaten severim elif nihal daha güzel olmuş :lepi:
evet cnm fala inanmıorum ama falsizda yapamıorum herşeyin hayırlısı tatlım bu hafta son iş günüm delikafadulden yarın gündüz hazırlık yapıp akşam yola çıkıcaz hayırlısıyla
kitabı yanıma alıcam ama ne kadar okurum bilemiorum :1closedeyes:

uzun zamandır girmiyordum foruma , dolaşırken size rastladım , tesadüftür ki şu aralar okuduğum kitabı
seçmişsiniz. Ben de Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırasını okuyorum . Aslında çok önce başlamıştım , Alaycı Kuş çıkınca (zaten çok okumamıştım) hemen onu bitirdim , şimdi tekrar İstanbul Hatırasına döndüm. Eğer izin verirseniz ben de katılabilirim gün'ünüze .

Ohhhh, şükür kavuşturana nerelerdesin güzelim boshayallersmile Özlettin kendini valla. Sen kitabı da alamadığına göre bu okul epey vaktini ve enerjini alıyor senin :)
Evet, tatlım yük boşaltma zamanı geldi. Bir türlü denk gelemedik msn'de. İnşallah bugün denk geliriz tatlım, sohbetini özledim.
Bu arada sen bitirdin mi şu meşhur Bakire'yi? Nasıldı kitap şekerim?

Elif ismi eşimin seçimi, Nihal de benim :)) İkimiz de birbirimizi kırmayalım dedik ve iki isimli olmasına karar verdik. Beğenmene sevindim canım. Şimdiye kadar söylediğimiz herkesten olumlu tepki aldık isim konusunda hihoyyyt
Hadi bakalım hayırlısı, inşallah çok güzel bir tatil olur senin için. Kitabı belki yolda okursun ama ben genelde yolculuklarda özellikle de hiç bilmediğim bir yere gidiyorsam camdan yolu izlemeyi severim.

Çok memnun oluruz aramıza katılmana canım. Hem kitaba da başlamışsın hazır :)) taze taze yorumlar da alırız kitap hakkında. Okuduğun kadarıyla nasıl, beğendin mi İstanbul Hatırası'nı?

ben başladım arkadaslar...başlar başlamaz merak uyandırdı..zaten severim criminal olayları..tam benlik oldu..gece aldım elime bir iki sayfa okurum uyurum diye deli gibi uykum vardı bir bakmışım 30 sayfayı geçmişim..hem uyumak hem okumak istiyordum..karakterleri bana şeyi hatırlattı..bir ara 24 saat diye bir dizi vardı..selçuk yöntem..yigit özşener..ece sükan..perihan savaş oynuyordu o dizide..balki hatırlayanınız vardır..nedense aklıma onlar geldi..şimdi komse nevzat=selçuk oldu..ali de yigit vs..bakalım nasıl gidecek hikaye..meraklıyım..

Hoş geldin aramıza hemen listeye ekiliyorum.

Ben ilk başladığım gün biraz okudum öylece kaldı, bir türlü fırsatım olmadı.
Bu akşam epeyce okurum diye düşünüyorum -uyuyup kalmazsam tabii- kaydirigubbakcemile3
Bu arada Kanıt diye bir dizi var ya kitabı okurken ister istemez başkomiser Orhan'ı ve yardımcısı -adını unuttum adamın bilmiyorumkismile- - aklıma geliyor. Karakterleri onlarla özdeşleştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…