Kitap Günü yeni anket (Katılmak isteyenleri listeye dahil edebilirim)

Yeni kitaplarımız

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
İki gün mapus yattıktan sonra döndüm aranıza. kaydirigubbakcemile3
Niye ziyaretime gelmediniz bakiim :umursamaz:
Hangi kitabı okuyacağımız zaten belli olmuştu.
Süreye gelince; bence iki hafta ya da 20 günden az olmasın.
Tedarik etmek ve anketin sonuçlanması zaten zaman alıyor.
Bir de malum hamilelik nedeniyle akşam 9 da gözüm kapanmaya başlıyor benim bilmiyorumkismile
Ancak okurum.
Zaten okumaya başlayanlar okumayanları düşünerek ayrıntıya girmeden yorum yapmaya başlayabilirier (önceden yaptığımız gibi)
Yine de süreyi çoğunluk ne istiyorsa ona göre belirleyelim.
Ben uymaya çalışırım.:))

mrhba arkadaşlar ben aranızda değilim ama fikirlerimi söylemek istiyorum bu sene sabahattin alinin neredeyse bütün kitaplarını okudum kesinlikle herkesin okuması gereken bi yazar, süper bi yazar ve o kadar etkisinde kalıyorsunuzki olayların bırakamazsınız umarım okursunuz tek kelimeyle birinci yazarım o benim

güzel suratım önler uzun arkalar kısa modele bob modeli deniyor netten bak görürsün.Ben daha kitabı almadım haftasonu alıcam inşallah offf çok yorgunum bugün nete yetişemiyorum artık

mrhba arkadaşlar ben aranızda değilim ama fikirlerimi söylemek istiyorum bu sene sabahattin alinin neredeyse bütün kitaplarını okudum kesinlikle herkesin okuması gereken bi yazar, süper bi yazar ve o kadar etkisinde kalıyorsunuzki olayların bırakamazsınız umarım okursunuz tek kelimeyle birinci yazarım o benim

Meltem fikirlerini paylaştığın için teşekkürler ama eğer aramıza katılmayacaksan oyun geçerli sayılmıyor.
Sadece kitap gününe katılan kişilerin oyları geçerli.
Katılmak istersen ekleyeyim adını.

Son düzenleme:
Bob modeli ne kıııızzzz annem ben pek bi cahil kalmışım, bilmiyorum onu :KK1: Ben kestirdiğim modelin fotosunu eklemeye çalıştım ama umarım ekleyebilmişimdir.
Kendi fotomu çekeyim bir ara msn'den gönderirim sana şekercim. Tabi güzel gözlüm tanker de olsam süsümden vazgeçemiyorum psikolojim bozuluyor.

Ben de kendi fotoğrafını ekledin sanıyorum, onu arıyordum :umursamaz:

İki gün mapus yattıktan sonra döndüm aranıza. kaydirigubbakcemile3
Niye ziyaretime gelmediniz bakiim :umursamaz:
Hangi kitabı okuyacağımız zaten belli olmuştu.
Süreye gelince; bence iki hafta ya da 20 günden az olmasın.
Tedarik etmek ve anketin sonuçlanması zaten zaman alıyor.
Bir de malum hamilelik nedeniyle akşam 9 da gözüm kapanmaya başlıyor benim bilmiyorumkismile
Ancak okurum.
Zaten okumaya başlayanlar okumayanları düşünerek ayrıntıya girmeden yorum yapmaya başlayabilirier (önceden yaptığımız gibi)
Yine de süreyi çoğunluk ne istiyorsa ona göre belirleyelim.
Ben uymaya çalışırım.:))

Biz de merak ettik seni :) ne suç işledin bakiim sen kaydirigubbakcemile3 şaka şaka...
Ah kıyamam sana sen daha çok uyuyacaksın şekerim bunlar iyi günlerin :)

Olsun ben uyumayı severim zaten.
Ama sabah erken kalkıp okula gitmek çok zor oluyor bilmiyorumkismile

güzel suratım önler uzun arkalar kısa modele bob modeli deniyor netten bak görürsün.Ben daha kitabı almadım haftasonu alıcam inşallah offf çok yorgunum bugün nete yetişemiyorum artık

Heeee tamam bildim onu kaydirigubbakcemile3 benim saçlarım da öyle şekerim arkalar kısa önler uzun, pek sevdim yeni saçlarımı. kaydirigubbakcemile2
Örtttmenim çok mu yordular seni kızancıklar? Ben de internetten sipariş vercem sanırım.

aaa burda iki tane hamiş mi var?
hamileyken yapılabilcek en güzel şey kitap okumaktır gibi geliyor bana
bebeklerde anlıyorlardır heralde
eğer istanbul hatırası çıkarsa daha doğmadan tanicaklar istanbulu:emir_bebek:

Çıktı zaten Missa
Oy verecek kimse kalmadı artık, olsa da ezici bir çoğunluk var:))
Sen alıp okumaya başla:))

Sabahattin Ali'deki oyun biri sayılmıyor.
Meltem katılmadığı halde oy kullanmış.
Gerçi katılmaya karar verirse bilemem.

Bir de ben anket süresini kimlerin katılacağı belli olmadığı için bir hafta yaptım ama bundan sonra bu kadar uzun sürmesin bence.
Üç günde oylarız, biter.

o kadar çok kişi girdi çıktı ki kafam karıştı sarissa
anket bittiyse güzel zaten kitap elimde şuan akşam okumaya başlarım artık
süreyi de belirlersek tam süper olcak

sarissacım hoşgeldin cnm sonunda opuyorumnanaktan
anket bitti artık bi arkadaş okumuştu bnde bugün istedim ondan ama elimde daha 100 sayfası kalan bi kitap var önce onu bitirim
bu arada kızlar bi aksilik çıkmazsa haftaya gidiorum kapadokyaya ödemeyi falan yaptık dua edinde bi aksilik çıkmasınnn kaydirigubbakcemile5

Ben de ancak haftaya başlarım.

Çok sevindim Prenses senin adına ama şansınızdan havalar da soğudu.
Yanına kalın giysiler almayı unutma.

Evet tatlım bu dönemde en iyi yapılacak şey kitap okumak. Kitabı anlıyorlar mı bilmiyorum ama müzikten anladıkları kesin.
İstanbul Hatırası'nı okumama en çok eşim sevinir sanırım, kendisi İstanbul'lu ve bebeğimizin Bursa'da doğacak olmasına çok üzülüyor :)))

X