minik tankerim sen dert etme senin sıran geldiğinde ben devralırım bi sorun olmazsa temam mı hatta bide senin yerine okur yorum yaparım ha ha hamile psikolojisi okumam lazım yada hayır lohusa psikolojisi hani uygun düşüsn dimi
sanırım oylama bitti hatta üye olmadan kullanan var mı acaba fazla gibi geldi bana ama emin değilim.anket bitmiştir ama her halükarda ve sonuç belli ama sarissa son noktayı koysun bir ay mı veriyoruz süre herkes temin ettikten sonra mı netleştirelim yoksa
ama bir ay çok değil mi?
İşte hayırlı arkadaş böyle olur. Çok teşekkür ediyorum güzel gözlüm. Bugün saçlarımı kestirdim şekercim, azıcık değişiklik yapıp yumurtlayana kadar moral depolayayım dedim :))
Yaaa Sarissa yok ki, kapsama alanı dışında yazıyor. Ne oldu acep!
Şimdi alıyor muyuz Ahmet Ümit'i ona göre bir an önce başlayayım zamanım az benim :))
bence hamileleri gözönünde bulundurursak en fazla 10 gün olmalı.bunlar iyi günleriniz kitap okuyabilirsiniz diye düşünüyorum.doğumdan sonra daha az vaktiniz olacak.
appeyin sanaaaaaa iyi yapmışsın güzel surat mpral şu süreçte en iyi ilaç sana heleki süs manyağı biri olarak tanker de olmuş olsan süslenmen iyi gelir dimi ha ha süslü tanker ay hiç gülesim yoktu.yavrusum merak ettim nasıl bi model kestirdin bob modeli kestirseydin çok kullanışlı tavsiye ederim
evet canım benim anket sonucu belli Ahmet Ümit tabiki ama süre konusunda herkes hemfikir olsun ona göre netleştirelim
anket bitti sanırım ama sarissa nerelerde yahuu
burcucum sıhatler olsun çok hoş bir model bnmde saçlarım hep öle gerçi şimdi biraz uzatıorum
kitabı alan arkadaşlar bile olmuş nezaman başlıcaz banada 1 ay çok gibi geldi
arkadaşlar bende katılmak isterim eğer mümkünse
Tabi ki çok seviniriz. Sarissa arkadaşımız gelince listeye ekler seni. Sen oyunu kullan canım. Süre konusunda fikirlerini de bekleriz.