Kitap Günü yeni anket (Katılmak isteyenleri listeye dahil edebilirim)

Yeni kitaplarımız

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
sanırım oylama bitti hatta üye olmadan kullanan var mı acaba fazla gibi geldi bana ama emin değilim.anket bitmiştir ama her halükarda ve sonuç belli ama sarissa son noktayı koysun bir ay mı veriyoruz süre herkes temin ettikten sonra mı netleştirelim yoksa

İşte hayırlı arkadaş böyle olur. Çok teşekkür ediyorum güzel gözlüm. Bugün saçlarımı kestirdim şekercim, azıcık değişiklik yapıp yumurtlayana kadar moral depolayayım dedim :))

Yaaa Sarissa yok ki, kapsama alanı dışında yazıyor. Ne oldu acep!
Şimdi alıyor muyuz Ahmet Ümit'i ona göre bir an önce başlayayım zamanım az benim :))

ama bir ay çok değil mi?

Aslında bir kitap için bir ay çok ama eski kitap günlerinde grup kararı olarak bir ay belirlenmişti. Bence eski arkadaşların çoğu da olmadığına göre süre tekrar belirlenebilir. Herkes süre konusunda fikrini belirtirse ortak bir süre belirlenebilir diye düşünüyorum.
Sizce kaç gün yeterlidir?

bence hamileleri gözönünde bulundurursak en fazla 10 gün olmalı.bunlar iyi günleriniz kitap okuyabilirsiniz diye düşünüyorum.doğumdan sonra daha az vaktiniz olacak.

İşte hayırlı arkadaş böyle olur. Çok teşekkür ediyorum güzel gözlüm. Bugün saçlarımı kestirdim şekercim, azıcık değişiklik yapıp yumurtlayana kadar moral depolayayım dedim :))

appeyin sanaaaaaa iyi yapmışsın güzel surat mpral şu süreçte en iyi ilaç sana heleki süs manyağı biri olarak tanker de olmuş olsan süslenmen iyi gelir dimi ha ha süslü tanker ay hiç gülesim yoktu.yavrusum merak ettim nasıl bi model kestirdin bob modeli kestirseydin çok kullanışlı tavsiye ederim
Yaaa Sarissa yok ki, kapsama alanı dışında yazıyor. Ne oldu acep!
Şimdi alıyor muyuz Ahmet Ümit'i ona göre bir an önce başlayayım zamanım az benim :))

evet canım benim anket sonucu belli Ahmet Ümit tabiki ama süre konusunda herkes hemfikir olsun ona göre netleştirelim

bence hamileleri gözönünde bulundurursak en fazla 10 gün olmalı.bunlar iyi günleriniz kitap okuyabilirsiniz diye düşünüyorum.doğumdan sonra daha az vaktiniz olacak.

Süre benim için farketmez arkadaşlar ben bir kitabı en fazla 5 günde bitiriyorum :)) Tam bir kitap kurduyum. Süreyi hamilelere göre değil de genelin düşüncesine göre ayarlayın çünkü benim doğuma az kaldı zaten doğumdan sonra 10 gün kadar topice uğrayamayacağım.

Bob modeli ne kıııızzzz annem ben pek bi cahil kalmışım, bilmiyorum onu Ben kestirdiğim modelin fotosunu eklemeye çalıştım ama umarım ekleyebilmişimdir.
Kendi fotomu çekeyim bir ara msn'den gönderirim sana şekercim. Tabi güzel gözlüm tanker de olsam süsümden vazgeçemiyorum psikolojim bozuluyor.

Eklentiler

• $meltem saç.JPG
    21,4 KB · Görüntüleme: 136
demek anketimiz bitmiş. bari ben de bi süre konusunda katkıda bulunayım. bence15 gün verelim herkesin elinde kitap olmayabilir temin etmeye de zaman kalsın...

oylama bitti mi? okumaya başladınız mı arkadaşlar?
bana 1 ay çok gibi görünüyor ama bazen hiç zamanım olmuyor okumaya
15-20 gün idealdir heralde

anket bitti sanırım ama sarissa nerelerde yahuu
burcucum sıhatler olsun çok hoş bir model bnmde saçlarım hep öle gerçi şimdi biraz uzatıorum
kitabı alan arkadaşlar bile olmuş nezaman başlıcaz banada 1 ay çok gibi geldi

malesef bu kitaplar bende yok yurt disinda oldugum icin alabilmemde zaman alir
ama bi daha ki kitap gününe katilmak isterim insaAllah

Teşekkür ederim canım. Daha önce de kestirmiştim bu modelden çok memnun kalmıştım şimdi yine kestirdim. Ben de bebekle uzun saça bakamam diye kestireyim dedim aslında uzun saçı çok severim.
Ben daha kitabı almadım. Başlama ve bitiş tarihimiz belirlensin alacağım.

Sarissa, gel artık şekerim. Bak ankete yeni katılmak isteyen arkadaşlar var. Onları da ekleyiver listeye.
Merak ettik seni nerelerdesin?

masumiyet müzesi ile açlık oyunlarını okumuştum.
sabahattin ali dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…