Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İskender Pala - İki Dirhem Bir Çekirdek Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna Gary Small, Gigi Vorgan - Bir Psikiyatristin Gizli Defteri Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası Ahmet Ümit - Sultanı Öldürmek
Canım bu kitapları toplam kaça verirsin birde nerden kargolayacaksın? :) P.C Cast- Seçilmiş gece evi serisinin diğer kitapları var mı? özellikle bu seriyle ilgileniyorum çünkü kitapların tamamını asla bulamadım
İskender Pala - İki Dirhem Bir Çekirdek Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna Gary Small, Gigi Vorgan - Bir Psikiyatristin Gizli Defteri Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası Ahmet Ümit - Sultanı Öldürmek
Canım bu kitapları toplam kaça verirsin birde nerden kargolayacaksın? :) P.C Cast- Seçilmiş gece evi serisinin diğer kitapları var mı? özellikle bu seriyle ilgileniyorum çünkü kitapların tamamını asla bulamadım
Malesef canım diğer kitapları yok. Hepsini 35e veririm. Bonus olarak 1 kitap da benden hediye Ptt kargo indirimli olarak gönderiyorum. 4-5ten fazla tutmaz kargoda.