ama açlık oyunları olursa zor olacak. malum tüm gelişmeleri biliyorum son kitapta olduğum için
ama açlık oyunları olursa zor olacak. malum tüm gelişmeleri biliyorum son kitapta olduğum için
ben bir de tam dahil olmadan oy kullandım ama kusuruma bakmayın..sürekli internete giremiyorum..bir de beni beklemeyin dedim..
Burcu ne kadar az kalmış senin doğuma.
Sen yakında bizi terk edersin.
eveeeet bende kullandım Ahmet Ümit iktidar kesin diyorum he he,daha dün ulusta gezerken gördüm kitabı alacaktım vazgeçtim,içime doğmuş sanırsam ne kaaa temiz bi kalbim var..burcuuuum annem noluyo sana dikkat et bak az kaldı zaten mümkün olduğunca yat dinlen haaa bide sakın doğum öncesi temizlil falan aklına bile getirme delisin eser meser söliyim dedim.
sarissaaaaa güzel bir anket olmuş hakikaten sıralam nasıl olacakl peki senden sonra ben mi varım topic başındaki listeye göre mi gidiyoruz.
Sıralamanın nasıl olacağına beraber karar verelim isterseniz.
Ben rastgele yapmıştım o listeyi ama ona göre de devam edebiliriz.
Ben sıramı savdım nasılsa, gerisi size kalmış
Hangi kitabı okuyacağımız da belli oldu aslında.
Oy kullanmayan iki kişi kaldığı için sonuç pek değişmez.
Tabii yeni katılımcılar da olabilir .
beni de eklermisiniz acaba..bir öncekine dahil olmak istemiştim ama yeni anketin açılmsını bekliyordum..bu arada açlık oyunlarının üç kitabınıda okudum..okumayanlara kesinlikle tavsiyemdir..çok sürükleyici ve heyecanlı...kitabı erkenden bitirmek istemiyorunuz ama öyle bir kaptırıyorsunuz ki kendinizi istemeden üç günde bitiyor:) ve bir tavsiyem daha açlık oyunlarının üç kitabını alıpta öyle başlayın derim..yoksa meraktan çatlarsınız..
dün gece bitirdim ben de. damağımda kitaptan ayrılmanın buruk acısı varsenağlama