Kitap Günü yeni anket (Katılmak isteyenleri listeye dahil edebilirim)

Yeni kitaplarımız

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
kızlar beni de kattığınız için teşekkür ederim.

ben kitaplardan masumiyet müzesi ve açlık oyunlarını okudum.

hatta şu anda elimde serinin son kitabı alaycı kuş var:)

tavsiye ederim ikisini de beğenerek okudum.

şimdi de oyumu vereyim mademmmm

ama açlık oyunları olursa zor olacak. malum tüm gelişmeleri biliyorum son kitapta olduğum için

ama açlık oyunları olursa zor olacak. malum tüm gelişmeleri biliyorum son kitapta olduğum için

Açlık oyunları seçilirse sen başka kitap okursun.
Biz yorum yaparken yorumlara katılırsın.
Tabii senin de okumadığın kitap seçilirse daha güzel olur.

Midesi delinecek gibi yanan uykusuz gece kuşu olarak azıcık topicimize bakayım dedim maşallah sayımız artmış sohbetimiz ilerlemiş. Hayırlı olsun yeni topicimiz.

Burcu ne kadar az kalmış senin doğuma.
Sen yakında bizi terk edersin.

Ben de oyumu kullandım artık.
İstanbul Hatırası'na verdim.
Diğerlerini de nasılsa okurum.

Sadece 3 kişi kaldı.
Onlar da kullansalar da başlasak zemuszemus

aynen bende son kitaptayım ama elime bi türlü alamıyorum oylama sonucu çıkıcak kitabı çarçabuk okuyup ona geçicem gerçi serinin bitmesine çok üzülüyorum senağlama

eveeeet bende kullandım Ahmet Ümit iktidar kesin diyorum he he,daha dün ulusta gezerken gördüm kitabı alacaktım vazgeçtim,içime doğmuş sanırsam ne kaaa temiz bi kalbim var..burcuuuum annem noluyo sana dikkat et bak az kaldı zaten mümkün olduğunca yat dinlen haaa bide sakın doğum öncesi temizlil falan aklına bile getirme delisin eser meser söliyim dedim.

sarissaaaaa güzel bir anket olmuş hakikaten sıralam nasıl olacakl peki senden sonra ben mi varım topic başındaki listeye göre mi gidiyoruz.

Sıralamanın nasıl olacağına beraber karar verelim isterseniz.
Ben rastgele yapmıştım o listeyi ama ona göre de devam edebiliriz.
Ben sıramı savdım nasılsa, gerisi size kalmış

Hangi kitabı okuyacağımız da belli oldu aslında.
Oy kullanmayan iki kişi kaldığı için sonuç pek değişmez.
Tabii yeni katılımcılar da olabilir .

beni de eklermisiniz acaba..bir öncekine dahil olmak istemiştim ama yeni anketin açılmsını bekliyordum..bu arada açlık oyunlarının üç kitabınıda okudum..okumayanlara kesinlikle tavsiyemdir..çok sürükleyici ve heyecanlı...kitabı erkenden bitirmek istemiyorunuz ama öyle bir kaptırıyorsunuz ki kendinizi istemeden üç günde bitiyor:) ve bir tavsiyem daha açlık oyunlarının üç kitabını alıpta öyle başlayın derim..yoksa meraktan çatlarsınız..

ben bir de tam dahil olmadan oy kullandım ama kusuruma bakmayın..sürekli internete giremiyorum..bir de beni beklemeyin dedim..

Ne zor adın varmış, doğru oldu mu diye iki kere kontroll etmek zorunda kaldım

başlangıç herkes oy kullandıgında peki bitiş ne zaman?yani yorumlarımzı ne zaman yazıyoruz..

Burcu ne kadar az kalmış senin doğuma.
Sen yakında bizi terk edersin.

Evet canım az kaldı. Sanırım önümüzdeki haftadan sonra çok fazla giremem nete gibi geliyor bana. Benim için dua edin kızlar. Hayırlısıyla alayım yavrumu kucağıma, kolay bir doğum olur inşallah.

Ayyyy ne oluyor bana ben de anlayamadım canım, bel ağrısı, mide yanması, hiç uyku girmiyor gözüme günde 3 saatlik uykuyla duruyorum. Bacaklarımı birleştirip yürüyemiyorum bile. Temizlik konusuna gelince bana kalsa yapcam ama kociş ve annem izin vermiyor. Gelenlerin yaptığı temizliği de ben beğenmiyorum ama doğumdan sonra girişirim temizliğe artık :))

Sıralamayı yaparsanız beni en son sıraya koyun olur mu arkadaşlar? Ancak kendimi toparlar geri dönerim. Anket sonucu belli olsun da doğurmadan okuyayım şu kitabı yaw :))

dün gece bitirdim ben de. damağımda kitaptan ayrılmanın buruk acısı varsenağlama

sarissacım ellerine sağlık valla anket için süper olmuş
katılımda baya var inş. herkes kalıcı olur
ama hangi kitaba oy vereceğime karar veremiorum ahmet ümit i merak ediorum
ama açlık oyunlarıda güzele benzio benim oyum ona gitsin bakalım:hulya:

minik tankerim sen dert etme senin sıran geldiğinde ben devralırım bi sorun olmazsa temam mı hatta bide senin yerine okur yorum yaparım ha ha hamile psikolojisi okumam lazım yada hayır lohusa psikolojisi hani uygun düşüsn dimi

ben bugün ahmet ümiti aldım..şimdilik oy çogunlugu onda diye başlamak için sabırsızlanıyorum..ne oldu şimdi oylama bitti mi?karar verildi mi verilecek mi?konsey toplantısı ne zaman olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…