Kitap Günü yeni anket (Katılmak isteyenleri listeye dahil edebilirim)

Yeni kitaplarımız

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
bende varım ama bende ancak bitiririm ay sonuna elimde olan 3 kitap var ve bitirmem gerekiyr kütüphaneden aldım 2 si 650 sayfalık ancak yani ay sonuna onu alıp okurum...
ankette keşke başka alternatiflerde olsaydı :) seçenekler az geldi 2 sini zaten okumuştum :))

banada uygun ay sonu
zaten ben bugün verdim siparişi netten 3 güne gelir herhalde

bu arada burcu çok az kalmış büyük buluşmaya
sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzunu

Evet canım az kaldı. Amin, inşallah heyecanla bekliyorum. Teşekkür ederim.

bu yaz okudum "istanbul hatirasi"ni

heyecanin yanina birde istanbulun hatiralari girince nasil nefis oluyor ancak okuyunca anliyabilirsiniz

ahmet ümit bir programda " bu sehre borcluyum" demisti..ne guzel anlatiyor..nasil vefali
herseyden cok kisiligini,sahsiyetinide cok seviyorum ahmet ümitin

ahmet ümit i severim çok değil ama yinede severim orhan pamuk'un dili ise bana ağır geliyor romanlarını okurken sıkılıyorum benim adım kırmızı yı çok uzun bir sürede bitirmiştim..

dün akşam okumaya başladım elimden bırakamadım resmen ama bir çırpıda bitirmek istemiyorum

90 sayfa okudum o yüzden kızlar sizde başlayında beraber gidelim

bu arada ali ve zeynep aynı bize benziyorlar biz de sevgilimle böyle didişerek çalışırız hatta suyunu çıkarırız allahtan bizimde başımızda bir nevzat varkaydirigubbakcemile3

beni de ekleyin listeye ben de katılmak istyrm.....
Hoş geldin, ekliyorum hemen.
Hoş geldin aramıza.
Ben anketi açtığımda sadece 5 kişiydik canım.
Yani kişi başına neredeyse bir kitap düşüyordu.
Açıkçası bu kadar kalabalık olacağımızı da hiç tahmin etmemiştim.
Umarım sonuna kadar böyle devam edebilir.
Önceki tecrübeler pek devam edemediğini gösteriyor.

Ben de bu akşam başlayacağım.
Akıcı bir kitap olduğuna eminim ama ben gözümü açamıyorum.
Bakalım ne kadar sürecek.

beni listeye eklememişsiniz bu arada :))
umarım devam eder böyle br yer çünkü kitap okurken insan yeni kitaba başlamak için bir sebep arıyor he ne kadar biten kitabın ardından üzülsekte yeni kitaba başlamak başlı başına bence bir mesele
kapağından başlıyor onu sveme sonra ilk satırlrda tanışma ve alışma dilnin sarması bunlar çok önemli
burada bir yarış içinde olunca daha çabuk başlıyor yeni bir kitaba..

ahmet ümiti okuyacağız değilmi en çok o oy aldı çünkü :))

Toplam 14 kişi olduk.
4 tane de geçersiz oyumuz var.

Bu arada sıralamayı da belirlesek iyi olur.
Sıradaki kişi şimdiden kitaplarını belirlemeye başlar.
Nasıl yapalım, bu sıra mı dursun gönüllüleri mi öne alalım?
Başka bir sıralama da yapabiliriz elbette.

ooo baya katılım olmuş bu sefer süper yaaa hep böle kalsaaaa kimse bi yere gitmesee..
elimdeki kitabı bitirdim arkadaşımda istanbul hatırasını getirdi bugün başlarım artık heralde
ay sonuna kadar süre iyidir bence
burcucum valla bu ay içinde bu kitabı bitirirsen helal sana kaydirigubbakcemile3 bebiş seni rahat bırakmaz sölimm ben doğumada bişe kalmamış eyvahedigeldismile
bi de kitap seçeneklerini çoğaltalım bi dahaki ankete ne dersiniz ?

Ben kitaba başladım ama öyle uykum vardı ki sadece 20 sayfa okuyabildim.
Ama şimdiden meraklanmaya başladım.

ben henüz başlamadım ama bu akşam başlarım..ay bir heyecan bastı..eger 90 sayfa götürecek kadar sürükleyiciyse bir haftada bitiririm ben..hatta daha kısa sürede..hasta yatagım şenlensin biraz..bu arada bir sonra ki anketi nasıl belirliyorsunuz..her seferinde başka biri mi kitap seçiyor..öyleyse şimdiden ben bakınmaya başlayayım ki size şahane kitaplar sunabileyim..

bende daha başlayamadım kızlar
çünkü siparişim gelmedi daha (
sipariş vermişken 2 kitap daha alayım dedim. 1 tanesi daha tedarik edilememiş.
anca çarşamba perşembe elimde olur sanırım.

bidahaki ankete :) herkes bir kitap önerse böylece değişik tarzlardan kitap olur :) ozamanda çok değişik kitaplarmı çıkar acabına yaaa heyecanlandım bugün gidecektim kütüphaneye eşim mızıkçılık yaptı yrn gideceğiz artık :)) üzgünüm bugun bu furyaya katılamıyorum nolur dua edin kütüphanede vardır inşallah bu kitap çünkü şimdi yeni bir kitaba para veremem (

14 kişinin ayrı ayrı kitap tavsiye etmesi zor hem de karmaşık olur.
Zaten bundan sonra önerecek kişiler daha fazla kitap önereceklerine göre çeşitlilik de artabilir.
4 kitap olunca fazla çeşitlilik olamıyor.
Yoksa ben de şiir, biyografi, araştırma vs. tarzında kitaplar ekleyebilirdim.

evet haklısın 14 kişinin tek tek kitap önermesi cidden çok karışık olur :)
ben kitap tarzı açısından düşünmüştüm herkesin okumayı sevdiği bir tarz vardır ya hani bir kişi olunca sanki sadece bir türe ait kitaplar önerilecekmiş gibi geldi :)
bir de kitapları okumuş olma olasılığımz da var az kitap sayısında :))
şiir olsun yaaa :) lütfen bidahakine çok severim şiir okumayı ve üzerine konuşmayı..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…