- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Kurtcuklarimloliss ocak ayinda annesinde olacakmış evde olmayacakmis
Onla degismek isteyen var mıdır acabaaa
Cesminaz her aya talipsin masallah
benim için bitek eylül düğünden sebep uygun değildi, onun dışında önemli olan diğerlerinin işi görülsün, diğer aylar pek fark etmiyor ondan dedim canım. tabiki değiştirmek isteyen başkası varsa o değiştirsin. ben görünce yazayım dedim sadece.
lolisse uygun sanırsam o da gelicek birazdan kuzumbenim için bitek eylül düğünden sebep uygun değildi, onun dışında önemli olan diğerlerinin işi görülsün, diğer aylar pek fark etmiyor ondan dedim canım. tabiki değiştirmek isteyen başkası varsa o değiştirsin. ben görünce yazayım dedim sadece.
Saka yaptim kuzum sonuna gülücük koymustum cikmamis
minerva1988 yazsin bakalim bi ona hangi ay uygun üçünüzun yerlerini degistirirz hiic problem degill
canım ben seninle değişeyim, ocakta evde olmayabilirimbana sanırım eylül hariç her ay uyarloliss e de uyarsa ben değiştirebilirim.
ay minerava yla değişcektiniz galiba araya kaynak mı oldum@__ATALANTE de onay verirse bana uyar canım
ay minerava yla değişcektiniz galiba araya kaynak mı oldum
Loliss ve cesminaz yer degismistir.
beno zaman cesminaz ocakta, loliss temmuzda, minerva da eylülde dimitamam bir karışıklık yok o halde. ilk ay hediyelerimi alayım da ben kaçayım sonra ( hiç güven vermedi bu kız, zaten hiç de sevmezdim diyenleri görelim )
o zaman cesminaz ocakta, loliss temmuzda, minerva da eylülde dimitamam bir karışıklık yok o halde. ilk ay hediyelerimi alayım da ben kaçayım sonra ( hiç güven vermedi bu kız, zaten hiç de sevmezdim diyenleri görelim )
yok kız senle ben değiştiko zaman cesminaz ocakta, loliss temmuzda, minerva da eylülde dimitamam bir karışıklık yok o halde. ilk ay hediyelerimi alayım da ben kaçayım sonra ( hiç güven vermedi bu kız, zaten hiç de sevmezdim diyenleri görelim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?