- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi _bilgehan_
Ben seni daha çok kıskanıyorum. Meleğinin kokusunu hergün duyacaksın inş Şimdi biz napalımÇok kıskanıyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni daha çok kıskanıyorum. Meleğinin kokusunu hergün duyacaksın inş Şimdi biz napalımÇok kıskanıyorummmm
Ha hayt çok heyecanlıEveeet cekilisimiz yapildiii :)
İlk sayfaya bakabilirsiniz :)
Evli misin bilemiyorum ama Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Ben seni daha çok kıskanıyorum. Meleğinin kokusunu hergün duyacaksın inş Şimdi biz napalım
kızlar ben okulun adresini verdimde yaz ayı olmasa benim için değiştirme imkanım var mıdır ?
anaaaa benim tam düğünümün yapılacağı ay olmuş hem bi yandan iyi çifte mutluluk olacak bana, hem de o ay evde ne kadar durabilirim nasıl olur tam kestiremedim ama olsun ya daha çok var ayarlarız bi şekilde
Aaa ne güzel. Bi ay önce ya da sonrası değişilebilir herkes kabul ederse.O telaş arasında kargolarını kaçırıp kargocu peşinde koşarsan kıyamam sanaanaaaa benim tam düğünümün yapılacağı ay olmuş hem bi yandan iyi çifte mutluluk olacak bana, hem de o ay evde ne kadar durabilirim nasıl olur tam kestiremedim ama olsun ya daha çok var ayarlarız bi şekilde
Nişanlıyım tatlım. Amin inş.Evli misin bilemiyorum ama Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
lavin cinsiyeti belli mi bebişin çok merak ettim hep şanslı hep mutlu hep sağlıklı olsun inşallah bu arada bende kıskandım sohbete katılayım bari izin varsa seninleEvli misin bilemiyorum ama Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Istersen değiştirebilirim kendiminkiyle.zor durumda kalma :) haziran ayi nasil
Aaa ne güzel. Bi ay önce ya da sonrası değişilebilir herkes kabul ederse.O telaş arasında kargolarını kaçırıp kargocu peşinde koşarsan kıyamam sana
Nişanlıyım tatlım. Amin inş.
Ne dusuncelisin canim benimYa bişey dicem ilk ay melinda mız olsa nasıl olur?
o zaman eylül olsun hemde minerva1988 kabul edersehiç fark etmez kızlar, haziran doğum günüm öyle de olur, yaz aylarında da olur. eylülde o telaşla olmazsa daha iyi olur hatta siz bilirsiniz
o zaman eylül olsun hemde minerva1988 kabul ederse