- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi _bilgehan_
Sosluyla degosebilirim olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur degisirim tabisikalinkaselin soslu ile aylarını değişmek ister misin?
o mayıs ayında taşınma işleri ile uğraşacakmış o nedenle o ay onun için uygun olmayabilirmiş
sana sormamı rica etti
süpersinnnSosluyla degosebilirim olur
Yok loliss eylul
Sen ocak
yok kız senle ben değiştik
minereva da adresini değiştirir sıkıntı olmazsa
Yaaaa mart cikmissssss
Martta dogum gunum var benim 16 mart
Nasil mutlu oldum dogumgunu hediyem 10285710373 milyon kitap
Ocakta baslayalimda yil icindede degisiklik yapabiliriz sonucta yaz aylarinda tatile gidenler olabilir ve tatil gunleri sindiden belirli degil
balık mısın sen de benim gibi, pembe gözlüklerin var mıBenim de doğum günüm mart ayı.
Her ay sana hediye göndermeye aliscam sonra kendimi durdurabilirmiyim acabacanım valla ne güzel bişey yaptın ya açtın topiği
soslu ile selini de değiştirir misin canımOcakta baslayalimda yil icindede degisiklik yapabiliriz sonucta yaz aylarinda tatile gidenler olabilir ve tatil gunleri sindiden belirli degil
Umarim bu heyecan ve hevesle yılı bitiririzcanım valla ne güzel bişey yaptın ya açtın topiği
balık mısın sen de benim gibi, pembe gözlüklerin var mı
Umarim bu heyecan ve hevesle yılı bitiririz
ben de 16 mart.. aynen deli gibi sulugözlüyüm acayip merhametliyim.. hemen alınıveririmEvet 18 Mart, balık. Fazlasıyla var o gözlüklerden.
Çok da sulu gözlüyümdür.
Her ay sana hediye göndermeye aliscam sonra kendimi durdurabilirmiyim acaba
Umarim bu heyecan ve hevesle yılı bitiririz
süper aktif topik sahibesiTamamdir soslu ve selinde degisti gell vatandaş gelll varmi degisiklik isteyen