- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.801
heycanla bekliyorum canım :)Cok guzeller. Keyifle oku canim
Benim kargom da sonunda yarin geliyor insallah. Bi aksilik cikmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heycanla bekliyorum canım :)Cok guzeller. Keyifle oku canim
Benim kargom da sonunda yarin geliyor insallah. Bi aksilik cikmazsa
breaking bad 3. sezonda kaldı
sherlock aşkım o benim :)) kendimi jiletlicem beklerlekn
fringe son sezon hariç sevdim
big bang arada bakarım
hannibal feci gerdii beni
masters of sex: cinsel terapi için değerli birinin çalışmalarını içeriyo bol bol özel şeyler var :))
house : 4-5 sezon gitti
gossip girl: ergenliğimin biricik dizisi :))
how ı met your mother: salı günlerimin mutluluk sebebi 20 dakka izle ve mutlu ol.
2 yıldır dizi izleyemiyorum istanbul bana yaramadı (
ayy kuzum o hepimize lazım :))Sana dizi değil aşk lazım bacı:)
masumiyet müzesi ağır ağır ilerliyor sana çerezlik kitaplar lazım . arkadaş müzeye gitti geçen gün diyo ki orhan pamuka bi çift lafım var sen ne gereksizsin dicem diyo :))Güle güle oku kitaplarını. Bülbülü öldürmek'i ben de buradan gördüm ve alacağım. İnce memed e önceden biraz başlamıştım güzeldi, işlerden dolayı öyle kalmıştı, ona başlayacağım, masumiyet müzesinin biteceği yok, elime de çok alamıyorum kitap, bu ay 0 kitap bitirmişim zaten
günaydın
maşallah İstanbul'a dün akşamdan beri misler gibi yağmur yağıyo
sizin oralar nasıl
Ohh sonunda@kitap_asigi kitaplarım geldi kii :)) çok sevindim
o aldığım haftasonu için geçerliydi canım yaözgeeee babil'de 50 lira üzeri alışverişe baykuş kupa veriyordu ya, o ne zamana kadar devam ediyordu ki hatırlıyor musun ben de o kampanyadan yararlanabilecek miyim diye merak içindeyim de
o aldığım haftasonu için geçerliydi canım ya
haftasonuna özel diyodu
ama tekrarlar bence
aaa şansa bak 6. hissim kuvvetli galiba benimhaftasonu daha mart ayı değildi ki yaa, kızlarla konuşmadık diye alamadım senin kitaplarını
bu arada sana numara vererek seçtirmiştim ya kitaplarını, biri itiraf ediyorum ki Kör Baykuş'tu sen onu kendin aldın diye değiştirdim bende, benim zevkime kaldın Kör Baykuş'u da kendim için sipariş verdim
sırayla okuruz artık
topikte sürü psikolojisi mevcut güneş çavması akımı, bülbülülü öldürmek akımı, 1q84 akımı, sıra kör baykuşta. okuyan birilerini görünce canımız çekiyor herhalde