- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.761
ben de bi leyla ile mecnun izlerdim işte şimdi tekrarlarına bakıyom
ama yabancı dizi ve film ağım çok geniş
dizi , film kültürüm sıfırdır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoğu hayranı olduğumuz dizi bitti ve son zamanlar izlediğimiz bizi saran 2 yeni dizi oldu ama bunlar pek komik değil sürükleyiciözge yabancı dizi tavsiyesi istiyorum senden. ama sürükleyici ve komik olmasını da istiyorum. akşam yatmadan bir bölüm izleyip huzurla uyumak istiyorum. çok şey mi istiyorum
Biten diziler daha makbule gecer gerçi ben fringe ve dexterdan sonra tatmin olamıyorum .çdçoğu hayranı olduğumuz dizi bitti ve son zamanlar izlediğimiz bizi saran 2 yeni dizi oldu ama bunlar pek komik değil sürükleyici
hukukla alakalı ikisi de, cinayetler dava çözmeler falan
biri how to get away with murder
diğeri de american crime story
bizi pek sardı ama bunları izleyip huzurla uyuyamazsın orası ayrı
erotizm kitaptada var ama rahatsız edecek kadar yada grinin elli tonu kadar değil İlk başlarda kitaptada zor anlaşılıyor kişi çok ama bir anda herşey oturuyor kafanda
çoğu hayranı olduğumuz dizi bitti ve son zamanlar izlediğimiz bizi saran 2 yeni dizi oldu ama bunlar pek komik değil sürükleyici
hukukla alakalı ikisi de, cinayetler dava çözmeler falan
biri how to get away with murder
diğeri de american crime story
bizi pek sardı ama bunları izleyip huzurla uyuyamazsın orası ayrı
Biten diziler daha makbule gecer gerçi ben fringe ve dexterdan sonra tatmin olamıyorum .çd
ay house nasıl unutulur adamım benım. Haklısın bakuzun vadede okuyabilirim belki bilemiyorum, hala kafamda deli sorular var
ben friends gibi tatlı bir dizi istiyorum, izleyim ve gülümseyerek uyuyayım vurmalı kırmalı filmlerle uyuyamam ben sonra sabahın 6.20sinde kalkınca işe ölüm gelir
en iyileri izlemişsin sen bunlardan daha iyi bir dizi daha söyleyim o zaman sana. sherlock ve MD. House. sonra adamlara aşık olup gerçek hayattaki sevdiğinden soğuyorsun ama olsun idare ediverirsin o kadarını
ay house nasıl unutulur adamım benım. Haklısın bak
İkisinide izledim tabiki
breaking bad (henüz daha iyisine rastlamadım)Biten diziler daha makbule gecer gerçi ben fringe ve dexterdan sonra tatmin olamıyorum .çd
yok onu izlemedim ben dawsons creekcıydım frends mı ızleyım yanisen o zaman kesin friends de izlemişsindir
Paralel gitmişiz seninle supernaturale devam et o bırakılırmı aaa.breaking bad (henüz daha iyisine rastlamadım)
walking dead (devam ediyo gerçi candır o da)
sherlock holmes (canımdır ciğerimdir ama yeni bölüm beklerken adamı kanser eder)
hannibal (kıymetlilerimdendi bu da)
mentalist (ben çok sevmiştim belki de başrolün sempatikliğinden)
house of card (kesinlikle izleyin, sırf kevin spacey oyunculuğu için bile izlenir)
ghost whisperer (benim en eski en kıymetli dizim.. müstakbel kızımın isim annesi olan dizi )
supernatural (taa 11. sezona geldim devam edemedim nedense kaldı öyle)
heroes reborn (heroes u özlediğim için yenisini izledim ama eski tadı vermedi tabi)
fringe (onu sen de sevmişin zaten)
better call saul (breaking bad fanı olarak seviyoruz izliyoruz)
the killing (çok çok harika değil ama sürükleyiciydi)
the following ( ben sevdim bu da sürükleyiciydi)
big bang theory (eşim izliyo yancı olarak izliyorum ama çok iyi tabi)
greys anatomy (bunu da eşim izliyo yancıyım yine )
fargo (çok iyiydi bu da)
the man in the high castle (farklı bir konusu var çok çok bayılmadım ama gideri var tabi)
şimdilik aklıma gelenler
yok onu izlemedim ben dawsons creekcıydım frends mı ızleyım yani
breaking bad (henüz daha iyisine rastlamadım)
walking dead (devam ediyo gerçi candır o da)
sherlock holmes (canımdır ciğerimdir ama yeni bölüm beklerken adamı kanser eder)
hannibal (kıymetlilerimdendi bu da)
mentalist (ben çok sevmiştim belki de başrolün sempatikliğinden)
house of card (kesinlikle izleyin, sırf kevin spacey oyunculuğu için bile izlenir)
ghost whisperer (benim en eski en kıymetli dizim.. müstakbel kızımın isim annesi olan dizi )
supernatural (taa 11. sezona geldim devam edemedim nedense kaldı öyle)
heroes reborn (heroes u özlediğim için yenisini izledim ama eski tadı vermedi tabi)
fringe (onu sen de sevmişin zaten)
better call saul (breaking bad fanı olarak seviyoruz izliyoruz)
the killing (çok çok harika değil ama sürükleyiciydi)
the following ( ben sevdim bu da sürükleyiciydi)
big bang theory (eşim izliyo yancı olarak izliyorum ama çok iyi tabi)
greys anatomy (bunu da eşim izliyo yancıyım yine )
fargo (çok iyiydi bu da)
the man in the high castle (farklı bir konusu var çok çok bayılmadım ama gideri var tabi)
şimdilik aklıma gelenler
Ben de orphan black ve rizzoli&isles tavsiye ediyorum. Izlemediyseniz izleyin. Fringe'ten sonra hicbi diziyi boyle begenerek izleyemedim malesef.
Bir de criminal minds var. Bunlar yazilmamis, ekleyim dedim.
Devam etmelisin bence. Cok tatlilar. Orphan black de cok iyidir. Ama izleyip de uyuyabilecegini sanmiyorum. Merak uyandiriyor.rizzoli & isles ilk sezonunu izledim sanırım, çok da beğenmiştim ama sonradan neden bıraktım hatırlamıyorum
Devam etmelisin bence. Cok tatlilar. Orphan black de cok iyidir. Ama izleyip de uyuyabilecegini sanmiyorum. Merak uyandiriyor.
Ben haril haril kitabini okuyorum serininBen de orphan black ve rizzoli&isles tavsiye ediyorum. Izlemediyseniz izleyin. Fringe'ten sonra hicbi diziyi boyle begenerek izleyemedim malesef.
Bir de criminal minds var. Bunlar yazilmamis, ekleyim dedim.
1 kadin 1 erkek izleyebilirsin o zaman :)onlar haftasonu dizilerim olabilir ancak, hafta içi zor daha eğlencelik çerezlik bişey lazım bana
Rizzoli & isles mi?Ben haril haril kitabini okuyorum serinin
Bitsin diziye baslıcam
7. Kitaptayim sanirim