- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.821
hayvan çiftliğini okumayan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayvan çiftliğini okumayan varmı
beennn
ıyyy soğudum senden
1984 te okumaşındır. (1q84 değil )
evet okumadım hatta henüz George Orwell'in hiç bir kitabını okumadım kötü bir insan mıyım ben
yaaaa ama şimdi öyle de deme bana ben bu tür klasik kitapları yeni okumaya başladım ben, yavaş yavaş olacak hepsi, biraz daha zaman ver lütfenevet kötü bir insan oldun sen
Ben okumadım, beğenmezsem linç ederler diye korkumdan okumayı düşünmüyorumgüneş çavmasını okumayan tek ben kaldım yaaa
bi de kara kara 1Q84'ü nasıl okuyacağımı düşünüyorum, çok kalın o iş yerine getiremem akşamları da ders çalışmam lazım senelik izin ne zaman verirler ki bana acaba o zaman okuyayım
Ha haa Allahtan onu ilk okuyanlardanımhayvan çiftliğini okumayan varmı
zarifoğlu da varmış aralarında :))Ohh sonunda
Icime dert olmustu valla.
Keyifle okursun umarim
ben de okudum :))
aaa hemen okuyosun canım :)evet okumadım hatta henüz George Orwell'in hiç bir kitabını okumadım kötü bir insan mıyım ben
bende okumadım:)hayvan çiftliğini okumayan varmı
güneş çavmasını bende okumadım . kızlar ben de son 2 yıldır hakan günday hayranlığı var aranızda okuyanlar var mı ?
zarifoğlu da varmış aralarında :))
Örtmeniim ben okumayım di miiCanım sözüm sana değil de güneş çavmasını herkes okumasın bence zaten. Hafif görünüp derin olan kitaplardan anlatabildim mi
Hakan Günday dan Az ve Azili okudum ben. Başlarda çekmemişti pek ama sonra nasıl sardı nasıl bitti hiç anlamadım. Altı çizilecek çok cümle, değişik bir kurgusu ve olay örgüsü var sen seversin gibi geliyor. Başka kitaplarını da okuyacağım bir ara sıra gelirse
Bir de kimler bakiyim o hala Orwell okumayanlar elleri göreyim
1984 ü belki herkes sevmeyebilir distopya türünde olduğu için ama Hayvan Çiftliğini her kitap kurdu okumalı diye düşünüyorum
Sen okuma bence de çünkü melindayla seni linç etme olasılığımız yüksek listene ekle halledrrizÖrtmeniim ben okumayım di mii
Hakan günday ı çok istiyorum hatta vikitapta okumak istediklerim arasında da var ama okuyamadım bi türlü, biriniz hayrınıza alın bana ağustosta
Kinyas ve kayra çok ilgimi çekmişti çok olumsuz yorum okudum listemden çıkardım. Şimdi gerçi hatırlamıyorum o yorumları yeniden mi listeme alsam. Ah melinda aklıma neler sokuyorsun.Güneş cavmasini ayila bayila bi cirpida okudum resmen
Hayvan ciftligi favori kitaplarımdan bayılıyorum ona
1984u henuz okumak nasip olmadi
Hakan gunday seviyorum kinyas ve kayra,az ve azili okudum
Kinyas ve kayra bambaska bi kafa ürünü