- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.841
ayy kuzum o hepimize lazım :))
Lazım da , yok oğlu yok işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kuzum o hepimize lazım :))
masumiyet müzesi ağır ağır ilerliyor sana çerezlik kitaplar lazım . arkadaş müzeye gitti geçen gün diyo ki orhan pamuka bi çift lafım var sen ne gereksizsin dicem diyo :))
zamanlar su gibi akıp giderse ?yaaaa ama şimdi öyle de deme bana ben bu tür klasik kitapları yeni okumaya başladım ben, yavaş yavaş olacak hepsi, biraz daha zaman ver lütfen
favori kitaplarım arasında. çok güzel gerçektenHa haa Allahtan onu ilk okuyanlardanım
ben de okudum :))
zamanlar su gibi akıp giderse ?
ümit ettiklerimiz olmazsa?
ya sen unutursan?
nolamaz
favori kitaplarım arasında. çok güzel gerçekten
bende okumadım:)
hatta o yazarın h,içbir kitabını okumadım :)
ama babil de sepetime atmıştım:) niyet var yani:)
Canım sözüm sana değil de güneş çavmasını herkes okumasın bence zaten. Hafif görünüp derin olan kitaplardan anlatabildim mi
Hakan Günday dan Az ve Azili okudum ben. Başlarda çekmemişti pek ama sonra nasıl sardı nasıl bitti hiç anlamadım. Altı çizilecek çok cümle, değişik bir kurgusu ve olay örgüsü var sen seversin gibi geliyor. Başka kitaplarını da okuyacağım bir ara sıra gelirse
Bir de kimler bakiyim o hala Orwell okumayanlar elleri göreyim
1984 ü belki herkes sevmeyebilir distopya türünde olduğu için ama Hayvan Çiftliğini her kitap kurdu okumalı diye düşünüyorum
tamam ozaman seni azad ederim bie kalinkaselin var yanlız değilsinokumayan da bir tek ben varmışım yuh bana
söz asmum bir sonraki ay gün için kitap siparişi verirken araya bu kitabı da sıkıştıracağım söz
tamam ozaman seni azad ederim bie kalinkaselin var yanlız değilsin
güneş çavmasını okumayan tek ben kaldım yaaa
bi de kara kara 1Q84'ü nasıl okuyacağımı düşünüyorum, çok kalın o iş yerine getiremem akşamları da ders çalışmam lazım senelik izin ne zaman verirler ki bana acaba o zaman okuyayım
hayvan çiftliğini okumayan varmı
güneş çavmasını bende okumadım . kızlar ben de son 2 yıldır hakan günday hayranlığı var aranızda okuyanlar var mı ?
Canım sözüm sana değil de güneş çavmasını herkes okumasın bence zaten. Hafif görünüp derin olan kitaplardan anlatabildim mi
Hakan Günday dan Az ve Azili okudum ben. Başlarda çekmemişti pek ama sonra nasıl sardı nasıl bitti hiç anlamadım. Altı çizilecek çok cümle, değişik bir kurgusu ve olay örgüsü var sen seversin gibi geliyor. Başka kitaplarını da okuyacağım bir ara sıra gelirse
Bir de kimler bakiyim o hala Orwell okumayanlar elleri göreyim
1984 ü belki herkes sevmeyebilir distopya türünde olduğu için ama Hayvan Çiftliğini her kitap kurdu okumalı diye düşünüyorum
Güneş cavmasini ayila bayila bi cirpida okudum resmen
Hayvan ciftligi favori kitaplarımdan bayılıyorum ona
1984u henuz okumak nasip olmadi
Hakan gunday seviyorum kinyas ve kayra,az ve azili okudum
Kinyas ve kayra bambaska bi kafa ürünü
güneş çavmasını okumadım bende cunku ılk kıtabın satısı olan sıte yok ne ara baksam temın edılemıyor.
günaydınlarrrrr
yaşasın cuma
inşallah bugün iş yerinde sakin bir gün geçirir ve kitap okuyabilirim
ben baba ve piçi de severek okumuştumKesinlikle okumalısın koca iki kitabı 2-3 günde bitirmiştim ve beni derinden etkilemişti çok beğenmiştim.
Ayy ben
Güneş cevmasını tavsiye ederim. Hakan günday hiiç okumadım adınıda yeni duydum bi araştırıyım
Ben okumadım
Güneş cavması hakkında düşüncelerimiz aynı Hayvan çiftliğini okuyacağım o zaman ben
Bende 1-2 ay önce aldım güneş cavmasını kitap yurdundan almıştım ve çok severek okudum bulursan hiiç kaçırma
Günaydın.. Benim bu hafta yoğundu ve yavaşlama dönemine girdim taht oyunlarından sonra toparlayamadım kendimi Baba ve piç okuyorum ama yarım bırakcam sanırım
Ben de çok sevmiştim, hala hatırladıkça tüylerim diken diken olurben baba ve piçi de severek okumuştum
sarmadı mı seni?
Kesinlikle okumalısın koca iki kitabı 2-3 günde bitirmiştim ve beni derinden etkilemişti çok beğenmiştim.
acaba hangi kitapmış oson sipariş verirken güneş çavmasına bakmıştım ama kalmamıştı ondan başka kitap almıştım. özgeninkileri de verdim şimdi, fesatlığımdan ikimize de aynı kitabı sipariş verince kotam dolmuş oldu bir sonraki aya gelirse inşallah alacağım
hayır eklemedi ( minerva yakında kendini jiletleyecekminerva diğer topiğe fotoları ekledi mi acabaaa
acaba hangi kitapmış o