- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 35
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.721
Ama kargo teslim edildi görünüyo, hem de senin adınaya yarın bi bakınayım genelde getiriyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama kargo teslim edildi görünüyo, hem de senin adınaya yarın bi bakınayım genelde getiriyolar
o zaman güvenlikçi veya memur almıştır canım. ben okuldan çıktıkten sonra gelmiştir. yarın bakarımAma kargo teslim edildi görünüyo, hem de senin adına
Tamam canım :)o zaman güvenlikçi veya memur almıştır canım. ben okuldan çıktıkten sonra gelmiştir. yarın bakarım
günaydın herkeseee
mart ayına girdik
benim ayım
Günaydın.. Uzaktan size takipçi olmak çok sinir bozucu bir durum itiraf ediyorum.
Bu arada sizinle güzel bir gelişmemi paylaşmak istiyorum. İşten çıkarılmadım. Şirkette etkili biri saolsun önümde durmuş. Askıya alındı tam olarak kesin karar olcağını düşünmüyorum ama buna da şükür. Daha iyi bi iş bulana kadar en azından işsiz değilim. Günümüzden boş yere çıkmış oldum. bu üzücü ama neyse ki kitap aşığı yerimi aldı o da çok hevesliydi.
Melinda senin ayın başlıyor. Yılbaşı talihsizliğinden sonra bu ay çok çok mutlu olursun inş.
Günaydın hanımlar nasılsınız :)
Melindanın ayı başlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın.. Uzaktan size takipçi olmak çok sinir bozucu bir durum itiraf ediyorum.
Bu arada sizinle güzel bir gelişmemi paylaşmak istiyorum. İşten çıkarılmadım. Şirkette etkili biri saolsun önümde durmuş. Askıya alındı tam olarak kesin karar olcağını düşünmüyorum ama buna da şükür. Daha iyi bi iş bulana kadar en azından işsiz değilim. Günümüzden boş yere çıkmış oldum. bu üzücü ama neyse ki kitap aşığı yerimi aldı o da çok hevesliydi.
Melinda senin ayın başlıyor. Yılbaşı talihsizliğinden sonra bu ay çok çok mutlu olursun inş.
bu ay her açıdan şans getirsin inşallah
beni de eklesenize özel mesajlara, yardımcı olayım sizecanım benim nasıl sevindim bu gelişmeye anlatamam uzaktan takip etme ayrıca gir muhabbete seneye sen de olursun inşallah uzun uzun devam eder bu şekilde kitap günümüz
arkandan konuşmaya başladık bile
beni de eklesenize özel mesajlara, yardımcı olayım size
ay çok şükür 10 gün oldu galibagünaydınlarr ipince mehmetlerim oldu çok teşekkür ederimmm :)
Benim hediyem gitmedi daha. Kargoya bile verilmedigüle güle oku minervacım
şimdi kimlerin hediyeleri henüz gitmedi?
sonra toplu bi kitaz fotosu alırız
canım baya geldi kitaplar eksik varsa bir tane falandır galiba . birazdan bi toparlayacağım. makine aldım eve onunla cebellleşiyorum . ah ah erkek işleri başımıza kalıyominerva1988 henüz bütün kitapların gelmedi daha dimi canım? kitapyurdu yine bikaç kazık attı sanırsam
ben sanırım yine en başa, yani idefixe döneceğim. kuzenim bikaç kitap istedi benden dün onlara bakıyordum, babilde 50TL tutan kitaplar idefixte 44 lira tuttu
canım baya geldi kitaplar eksik varsa bir tane falandır galiba . birazdan bi toparlayacağım. makine aldım eve onunla cebellleşiyorum . ah ah erkek işleri başımıza kalıyo
hayırlı olsun canım çok sevindim :)Günaydın.. Uzaktan size takipçi olmak çok sinir bozucu bir durum itiraf ediyorum.
ya öle oldu maalesef havalar ısındı okul çok fena ortaokul grubuyla ilgileniyorum birde ergenler tüm enerjimi aldılar :))senin de bu ay tüm işler bir araya denk geldi canım, günün tadını bile çıkaramadın