- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.681
Aslında jeofizik Mühendisi ama ben finans kurumunda çalışıyordum. Borsa aracı kurum.
Hımmm anladım
İstanbulda mı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında jeofizik Mühendisi ama ben finans kurumunda çalışıyordum. Borsa aracı kurum.
AnkdayımHımmm anladım
İstanbulda mı peki
Güle güle oku tatlım. Beklenmedik anda gelen kitabın tadı da bambaşkadır dimiheyoooo benim bir tane daha kitabım olduuu
gideyim de hediyeler topiğine ekleyeyim bari
Güle güle oku tatlım. Beklenmedik anda gelen kitabın tadı da bambaşkadır dimi
Canım benim çok incesin ama düşünme böle şeyler. ama dualarında ekle beniaynen canım aynen sen hele bi çalışmaya başla yeniden, bi şekilde işyeri adresini öğrenip ben de bi sürpriz yapacam sana
Canım benim çok incesin ama düşünme böle şeyler. ama dualarında ekle beni
teşekkürler canım :) gezmekten okuyabilirsem :))Keyifle oku tatlım
aynen öyle kuzum :)) çok heycanlı bi süreçmiş ya :)minerva1988 canım keyifle oku, ne güzel geliyor kitapların bir bir. :)
aynen öyle kuzum :)) çok heycanlı bi süreçmiş ya :)
merhabalarrrr
kitap almamak için direnen özge daha fazla direnemez ve kendine çok güzel bir bahane yaratır
babil.com da 50 tl üzerine baykuşlu kupa veriyomuş
ben de alayım bari dedim hazır indirimli güzel kitaplar varken
aldıklarımı yazıyorum bana ne alacağına karar veren arkadaşlar bi baksınlar diye
inşallah bunlardan biri değildir
Simyacı
Sineklerin Tanrısı
Sıfır Sayı
Son Ada
Beş Sevim Apartmanı
Kör Baykuş
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku
xyzt-5544 canım yeni işin hayırlı olsun, çok geç kaldım gerçi ben söylemek için ama yeni gördüm.
İnşallah huzurlu bir çalışma ortamın olur ve hep zevk alarak gidersin işe. Öpüyorum çokça.