- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.701
Günaydınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın, haftaya 5 yaş sendromu yaşayan bir kız çocuğu anası nasıl başlarsa öyleyim işteGünaydınnn nasılsınız kızlaar :) Şaka gibi daha dün kurmuştuk sanke günü ama 3. aya başlıyoruz Ayy zaman akıp gidiyor yaa.. Yaşlanıyoruz
günaydın canlar
keksiz çaysız geçirdik bu ayı, minerva1988
günaydın, haftaya 5 yaş sendromu yaşayan bir kız çocuğu anası nasıl başlarsa öyleyim işte
sen nasılsın? yaş kaç oldu canım 30 var mı
30 olan benim lolişimgünaydın canlar
günaydın, haftaya 5 yaş sendromu yaşayan bir kız çocuğu anası nasıl başlarsa öyleyim işte
yarışmacı arkadaşlara başarılarHayır 24 yaşındayım ben 1,5 yıllık evli ve avukatım daha önce tanıtmamıştım sanırım kendimi :) Esmer , 1,60 boyunda , 64 kg hafif tombiş bir bayanım
30 olan benim lolişim
yarışmacı arkadaşlara başarılar
yaşlanıyoruz deyince ben de yaşın bayağı var galiba dedim :)
30 ama çıtır boncuk gözlüm benim30 olan benim lolişim
sana da maşallah o zamanYok hayır ben hala kendimi 18 hissediyorumda ondann :)
ama hiiiç göstermiyosun maşallah 22 gibisin
30 ama çıtır boncuk gözlüm benim
Allahım duyduğum en güzel iltifatlar resmen
bu gaz bana gider baya
hangi kargo firmeası canım. genelde getiriyorlar.minerva1988 canım bizim kargomuz haftasonu gelmiş ama okulda kimse yoktu galiba teslim edilememiş
istersen bi ara, tekrar getirirler mi bilmiyorum,belki gidip alman gerekebilir
ah kuzum ah o kadar yoğun bi şubat ki ( tüm aksilikler bu ayı buldu heycanla vakit geçmez derken sürekli adrenelaingünaydın canlar
Yurtiçi kargo, belki getirirler de ben yine haberin olsun diye söyledim canım :)hangi kargo firmeası canım. genelde getiriyorlar.
ya yarın bi bakınayım genelde getiriyolarYurtiçi kargo, belki getirirler de ben yine haberin olsun diye söyledim canım :)