- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.121
özgem sabah erken saatte teslime çıkartıyorlar bizim buraya, yarına kalır büyük ihtimalle.benim kargo teslim birimine ulaşmış, acaba dağıtıma çıkar mı ki bugün
gerçi bulvar diye bi şubeye ulaşmış ordan kesin yeni teslim birimi vs diye düzenleme yaparlar
dağıtıma çıkarıldı yazıyo şimdi de kargo hareketlerinde, hayırdır inşallah
evet kuzum
benimkide bulvarda :)
oleyyy çok güzel bişi yaptık biz yaa :)bugün ve yarın bir sürü kitabım olacak
oleyyy çok güzel bişi yaptık biz yaa :)
loliss
_meLinDa_
minerva1988
@__ATALANTE
Y yesil_zeytin_
kalinkaselin
çılgın bir çığlık durumum var evde şuan, böyle kitaplarıma sarılıp sarılıp zıplayasım var yaa ne çok mutlu ettiniz beni anlatamam, hepsi çok güzel seçilmiş çok özenilmiş, notlarınız harikaaaaa
kitapyurdu da hepsini kaplı şekilde ve çok özenle göstermiş ama ben öyle heyecanla açtım ki kaplı şekilde fotğraf çekmeyi unuttum
yaşasınnnloliss
_meLinDa_
minerva1988
@__ATALANTE
Y yesil_zeytin_
kalinkaselin
çılgın bir çığlık durumum var evde şuan, böyle kitaplarıma sarılıp sarılıp zıplayasım var yaa ne çok mutlu ettiniz beni anlatamam, hepsi çok güzel seçilmiş çok özenilmiş, notlarınız harikaaaaa
kitapyurdu da hepsini kaplı şekilde ve çok özenle göstermiş ama ben öyle heyecanla açtım ki kaplı şekilde fotğraf çekmeyi unuttum
yaa hatırlamam mı hiç o kadar güzeller kiiiiçok şükür geldi kitaplarınkeyifle oku. okudukça bizi hatırla
yaşasınnn
foto bekliyoruz
böylesi çok güzel oldu ama, kargo görevlisi bi geldi kucağında 5 tane kutuylaay bitmeden geldi sonunda yahu:)
ne gelmez kitaplardı bunlar böyle:)
sanki ben almış gibi sevindim:)
rica ederim canım benim naptım iki tık tık bi pıt pıt:)sağol ortimmm emeklerin içingel bir okeye dönelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?