- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.101
Takipçi listelerinden yararlanabilirsin Ben öyle yaptım takip ettiklerimin falan listelerine baktım acayip fikir verdibende kitap eklmeye çalışıyorum ama aklıma gelmiyy :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takipçi listelerinden yararlanabilirsin Ben öyle yaptım takip ettiklerimin falan listelerine baktım acayip fikir verdibende kitap eklmeye çalışıyorum ama aklıma gelmiyy :)
senin kitaplar yanlışlıkla bana gelecek ya kuzum onlar kargoya verildi dimi?
Ne yaptıkları hiç belli değil onların. Bir dediler yolladık bir dediler yönlendirme yapalım istediğiniz adrese. Kendi adresimi verdim ama bakalım ne olacak. Kargo hareketlerine göre belli olur hangimize geleceği.senin kitaplar yanlışlıkla bana gelecek ya kuzum onlar kargoya verildi dimi?
Ne yaptıkları hiç belli değil onların. Bir dediler yolladık bir dediler yönlendirme yapalım istediğiniz adrese. Kendi adresimi verdim ama bakalım ne olacak. Kargo hareketlerine göre belli olur hangimize geleceği.
Senin için verdiğim sipariş ise tedarik edilmesine rağmen bekliyo deli olucam
Konusunu da bilmiyorum yanlız ne anlatır ne eder bakmadım:) minnoş diilmiki??Minnoş kitaba gel yalnız
Benimki de temin edildi ama hala verilmedi kargoya
Bence değil yani ebat olarak. Gerçi konu olarak on yüz bin beş yüz numara. Böyle bir kitap okumadım şimdiye kadarKonusunu da bilmiyorum yanlız ne anlatır ne eder bakmadım:) minnoş diilmiki??
Konusunu da bilmiyorum yanlız ne anlatır ne eder bakmadım:) minnoş diilmiki??
Bence değil yani ebat olarak. Gerçi konu olarak on yüz bin beş yüz numara. Böyle bir kitap okumadım şimdiye kadar
Çok kötü olmuş. Şimdi size iş çıktı birbirinize geri yollayacaksınız kitapları onların hatası yüzünden :Sgünaydın
evet tam da tahmin ettiğim gibi, siparişi benim adresime yönlendiriğini söyleyen kitapyurdu, çeşminaza yollamış. şikayetvar a yazacağım.
yok canım biz onu aramızda hallettik.. çeşminaz sağ olsun iade edecek onu.Çok kötü olmuş. Şimdi size iş çıktı birbirinize geri yollayacaksınız kitapları onların hatası yüzünden :S
Hı daha iyi öyle. Yaşanılan son sorun olur inş. Ama şikayet vara yazmayı ihmal etme.yok canım biz onu aramızda hallettik.. çeşminaz sağ olsun iade edecek onu.
yazdım da onay bekliyorum daha. hayır aksilik olabilir önemli değil. ama sorun çözmek için hiçbir çabaları yok. bu delirtti beni resmen.Hı daha iyi öyle. Yaşanılan son sorun olur inş. Ama şikayet vara yazmayı ihmal etme.
Geçen ay bende uğraştım. Normalde iş adresimi yazarım ev adresimi yazdım. Ne hikmetse iş adresime gönderiyi çıkarmışlar. Aradım düzelttik dediler kargo takipte hala iş adresi gözüküyor. Gerçi işten almamda sorun olmayacaktı ama hatalarına sinirlendim baya carladım zor ulaşsamda. Kargoyu kendiniz arayın dediler. Aramadım ama aradım benim yapacagım birşey yok siz çözümleyeceksiniz dedim. düzeltiler kargo dogru adrese yonlendirildi.yazdım da onay bekliyorum daha. hayır aksilik olabilir önemli değil. ama sorun çözmek için hiçbir çabaları yok. bu delirtti beni resmen.
ben artık telefonla ulaşmayı denemiyorum bile.Geçen ay bende uğraştım. Normalde iş adresimi yazarım ev adresimi yazdım. Ne hikmetse iş adresime gönderiyi çıkarmışlar. Aradım düzelttik dediler kargo takipte hala iş adresi gözüküyor. Gerçi işten almamda sorun olmayacaktı ama hatalarına sinirlendim baya carladım zor ulaşsamda. Kargoyu kendiniz arayın dediler. Aramadım ama aradım benim yapacagım birşey yok siz çözümleyeceksiniz dedim. düzeltiler kargo dogru adrese yonlendirildi.
ben bugün öğrendim. dağıtıma çıkması için Çarşı şubesine ulaşması lazım.benim kargo teslim birimine ulaşmış, acaba dağıtıma çıkar mı ki bugün
gerçi bulvar diye bi şubeye ulaşmış ordan kesin yeni teslim birimi vs diye düzenleme yaparlar
dağıtıma çıkarıldı yazıyo şimdi de kargo hareketlerinde, hayırdır inşallahben bugün öğrendim. dağıtıma çıkması için Çarşı şubesine ulaşması lazım.