- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.141
xyzt-5544 canım güle güle oku hepsini. çok özenerek seçtik
benimki de bugün kargoya verilecekmiş (yerseniz)
Bende okumaya başlıcam ama kalınlığı gözümü korkutuyor. Gazlayın beni biraz.
kitaplar dedik inanmadın mı yoksa sen bizeo kadar belli ki özendiğiniz gerçekten hepsi istediklerimden seçilmiş, sizin beğendiklerinizden seçilmiş, çok güzel bişey bu yaa bayıldım bayıldıımmmm
bu kitapların gazı da bikaç gün idare eder benio zamanda ekstra heyecan olur hem
Ay o zaman elimdeki bitince başlıyorum. Bi haftada bitireyim bende. Yola cıkarken kalın kitap götüremem hiçhiç korkma bir çırpıda bitiyor. elimden bırakamamıştım ben. beş günde falan okudum 1200 sayfayı
Bende okumaya başlıcam ama kalınlığı gözümü korkutuyor. Gazlayın beni biraz.
çok mutlu oldummm güle güle oku canım benim
Harika
kitaplar dedik inanmadın mı yoksa sen bize
Ay o zaman elimdeki bitince başlıyorum. Bi haftada bitireyim bende. Yola cıkarken kalın kitap götüremem hiç
çok güzel görünüyorlar ya. kıskanmadık ki
Vallahi ben heyecanlandım 5 kutu deyince
Aldım bile ben Gazımı da aldım. Küçük kadınlar ardından başlıcam. Hazır mısın sende1Q84 mübaya bi kalın ama övgüleri çoktu o kitabın, hatta bi deli cesareti ile ne zaman alırım ki acaba diyordum saolsunlar benim cesaretsizliğimi kırdı kızlar al al onu da beraber okuyalım
saol özgem benimayyy çok heyecanlı bu, hepiniz yaşayacaksınız zamanla o günleri de çok merak ediyorum
inandım da bu kadar harika olacaklarını tahmin etmiyordum
yolda izde okuma tadını çıkara çıkara oku
şeker portakalını okuyayım diyordum ama sanırım bende gazı aldım şuanAldım bile ben Gazımı da aldım. Küçük kadınlar ardından başlıcam. Hazır mısın sende
Ben iki kitap bi arada okuyacağım. Evde 1q84 iş yerinde de atıştırmalık bi kitap eklerim artık.şeker portakalını okuyayım diyordum ama sanırım bende gazı aldım şuaneğer o ara evde olacak olursam kurstan çağırmazlarsa ben de başlayım tadını çıkara çıkara okuyayım madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?