- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
çeşminaz ciddi az kaldı:)
ya ben niye heycanlanıyosam artık:)
seçilen kitapları görünce yerinde olmak istedim:)
biz bize yeteriz erkeklere ihtiyaç yokyaaa ama siz böyle dedikçe daha çok merak ediyorum ben
pazar günü sevgilimle D&R a gittik, ben yine bir sürü kitap görünce dibim düştü tabihadi seç birini alayım dedi, dedim olmaz kızlar gönderecek sana ihtiyacım yok benim
biz bize yeteriz erkeklere ihtiyaç yok
Öle deme ya. Benim nişanlım sadece kitap değil herşeyde hadi beğen diye tutturur ben yokken almaz süpriz olmaz bana hiçbirşey. Onu geçtim tektaşım bile süpriz olamadı ben seçtim içimde ukte hala.aynen böyle posta koydum bende tüm artistliğimle
hayır bide öküz almak istiyorsan illa al yani, bana sen beğen de alayım ne demekdüşüncesiz koca kafa
Öle deme ya. Benim nişanlım sadece kitap değil herşeyde hadi beğen diye tutturur ben yokken almaz süpriz olmaz bana hiçbirşey. Onu geçtim tektaşım bile süpriz olamadı ben seçtim içimde ukte hala.
Dert etmeye gerek yok böle şeyleri yapıları bu demekki
aynen böyle posta koydum bende tüm artistliğimle
hayır bide öküz almak istiyorsan illa al yani, bana sen beğen de alayım ne demekdüşüncesiz koca kafa
çok takmamak lazım hepsi bi şekilde öküz sonuçtaÖle deme ya. Benim nişanlım sadece kitap değil herşeyde hadi beğen diye tutturur ben yokken almaz süpriz olmaz bana hiçbirşey. Onu geçtim tektaşım bile süpriz olamadı ben seçtim içimde ukte hala.
Ay aman birak olmasin zatenben tektaş için en yakın arkadaşıma başvurdum o yönlendirecek
benim de bi sürpriz doğum günümde çiçekle çikolata göndermişti işte o kadaronu da yine en yakın arkadaşımla beraber seçmişler, adamların kendilerine özgü zevkleri yok
çok takmamak lazım hepsi bi şekilde öküz sonuçta
Ay aman birak olmasin zaten
Benim esim nerde sevmedigim renk model var onu gider bulur tek basina alacak olunca
Kitaplardan da haberi yok zaten. Hadi begen alalim diyorsa iyi yineben her seferinde zorla aliyorum artik
Öle deme ya. Benim nişanlım sadece kitap değil herşeyde hadi beğen diye tutturur ben yokken almaz süpriz olmaz bana hiçbirşey. Onu geçtim tektaşım bile süpriz olamadı ben seçtim içimde ukte hala.
aynen böyle posta koydum bende tüm artistliğimle
Tabi içime sinen oldu bu açıdan bakınca güzel bişey ama çiçek dışında aaa süpriz diye birşey göremedim yanarım yanarım ona yanarımamaan iyiki sen beğenmişin benimki gitmiş koca taşlı bi pırlanta almış halbuki ben küçük taşlı minnak tektaşları seviyorumm. Ama diyemedim tabiii adam bir sürü para vermişş
Öyle deme yasenin sevdiğin olsun iştemiştir belki
Tabi içime sinen oldu bu açıdan bakınca güzel bişey ama çiçek dışında aaa süpriz diye birşey göremedim yanarım yanarım ona yanarım
kolaylarına geliyor işte de eğitmeye çalışıyoruz bakalım
kardeşime sevgilisi bir kazak almış, hem kardeşime küçük geliyor hem de tüylü falan zevk hiç tutmamış yaniböyle görünce de şükür diyorum ya yine en azından giyebileceğim birşeyler oluyor
o kadarını diyor eğer parası varsa
bazen de yanında ben varken bişey görüp beğeniyor aaaa dur ben sana bunu alayım diyor, ben fiyatını görüyorum bütün sürece hakimim ama bana hediye olmuş oluyor işte
öyle tabi canım,garanti olsun istiyor işte, sevdiğim şeyi alsın ben kullanayım kullandıkça onu hatırlayım istiyor
koca kafa falan ama seviyorum da valla ne yalan söyleyim
geçen çaktırmadan laf sokuyorum adama doğum günümden beri de bir çiçek görmedik diye, bana verdiği cevap şu
"ben sana her zaman çiçek gönderirsem özel günlerde ne alacam"ulen dedim sevmesem çekilecek adam değilsin de işte sevdik bi kere
Olsun ya bizimkileree sükür
Begendigimiz seyi gormezden gelen insanlar da olabilirdi sonucta
evli misin nişanlı mı canımamaan iyiki sen beğenmişin benimki gitmiş koca taşlı bi pırlanta almış halbuki ben küçük taşlı minnak tektaşları seviyorumm. Ama diyemedim tabiii adam bir sürü para vermişş
Ben unideyken greenpeace uyeydim ve pırlanta ya daha doğrusu elmasa karşı çok hassasimeşim bana tek taş yüzük getirdiginde( orjinal diil altın yüzük taşı imitasyon) ben gerçek pırlanta sanıp kavga etmiştim :) evlilik teklifi aldığımda az daha ayriliyoduk :) etraftakiler benim kabul etmedigimi falan sanmislardi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?