- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
alışmaya çalışıyorum canım azcık daha zamana ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alışmaya çalışıyorum canım azcık daha zamana ihtiyacım var
ben de şuanki sıralamanın grubun değişmesini istemiyorum, kitaplarımızı seçtik ve ben heyecanla mart ayını bekliyorum bana sıra gelsin diye
sonradan gelen arkadaşlarla yeni bi gün yapılsın yada kitap_aşığı arkadaşımızı 12. aya yazalım derim ben
2 grup olayını pek anlayamadım ben sabah sabah kafam çalışmıyor olabilir
Tamam buna da cok sevinirimİki gruba artık ayrılmamalıyız bence . Çünkü kitaplarımızı seçtik yollayacağız artık. ama son aya eklenebilirsin herkes kabul ederse.
Cok tesekkur ederimben de @kitap_asigi son aya eklensin diyorum, bölünmeyelim
sıkmıyosun canım ben kendi adıma bu kadar istekli olmanı çok şeker buldum
yukarı bıyık aşağı sakalson aya eklenebilir ama şu durumu unutmayın arkadaşlar o ayda yılbaşı çekilişimiz var. iki çekilişin birden ağır geldiği arkadaşlar olabilir
Ay o da dogruson aya eklenebilir ama şu durumu unutmayın arkadaşlar o ayda yılbaşı çekilişimiz var. iki çekilişin birden ağır geldiği arkadaşlar olabilir
evli misin nişanlı mı canım
Benim aklima bir sey geldi.
Kizmayin yanlis da anlamayin ama valla bu etkinlige bi an once katilmayi coook istiyorum.
11 kisisiniz ben de israrla dahil olmak istiyorum ya. 12 kisi saysaksaysak. Iki grup olsa altisar kisilik. Yilda iki kez dönse sira. Olmaz mi?
Cok ozur diliyorum nolur yanlis anlamayin beni. Gercekten cok heves ediyorum bu etkinlik icin
Aynen öyle düşünüyorum bende.ay kıyamam yaa
aslında 2. grup için 5-6 kişi var şubatta başlayıp temmuzda bitecek şekilde düzenlenebilir
yetkiliye seslenelim
ya ben cok ac gozluyum 2. grubada katılmak ısterim
2 grup olayını pek anlayamadım ben sabah sabah kafam çalışmıyor olabilir
Günaydın kızlar. Bana pek mantıklı gelmedi yapılan grubun bozulması. Ama lolişin dediğin gibi 5-6 kişi varsa bekleyen onlar kendi aralarında döndürebilirler bence. Yani şurda bir hafta kaldı kitaplarımızı yollayacağız yeniden bir düzenleme yapmak çok aklıma yatmadı benim
ben de şuanki sıralamanın grubun değişmesini istemiyorum, kitaplarımızı seçtik ve ben heyecanla mart ayını bekliyorum bana sıra gelsin diye
sonradan gelen arkadaşlarla yeni bi gün yapılsın yada kitap_aşığı arkadaşımızı 12. aya yazalım derim ben