- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Bende hala bir kolye beklentisi içindeyim. Bi gün gelir belkihem pırlantanın üretim şartları çok ağır hem de gerçekten sembolik bişeye o kadar para verilmesi yanlış geliyor bana. imkanı olana bişey diyemem ama sırf pırlanta olsun diye sorun çıkartanlar falan çok yapmacık geliyorben şahsen çakıl taşı istiyorum pırlanta yerine, bakalım imalarımı anlar inşallah
Bende hala bir kolye beklentisi içindeyim. Bi gün gelir belkiAltın gümüş pırlanta arzusunda değilim sadece bir kolye. Seçsin beğensin düşünsün alsın. Çok mu zor acaba çokta dile getirdim ama duymuyor mu acaba
canım sorun da o ya yanındayken bi şeye bakmama gerek yok gözüm çarpsa almak istiyor alıyor. Tama Allah razı olsun çokta mutlu etmek istiyor biliyorum ama kendi alsın banane ya ben süpriz istiyorumkolye almasını istiyorsan onu alıp dükkana götüreceksin beğeneceksin o da eşşek değilse alayım ben diyecek başka türlüsü çok zor
canım sorun da o ya yanındayken bi şeye bakmama gerek yok gözüm çarpsa almak istiyor alıyor. Tama Allah razı olsun çokta mutlu etmek istiyor biliyorum ama kendi alsın banane ya ben süpriz istiyorum
Yok yok kandırmayalım kendimizionları böyle kabulenelim en iyisi:/bak birebir aynı şeyi yaşıyormuşuz seninle. resmen elime bişey almaya korkuyorum almak isteyecek diye. ama malesef benim adamda da yok görüp düşünüp bişey almak
bensiz pek dışarı çıkmıyor ondan mı acaba bilemiyorum ki
Yok yok kandırmayalım kendimizionları böyle kabulenelim en iyisi:/
Mutlu etmeye calisiyor iste ne guzel.hee yok hakkını yemiyim bak hiç öyle değildirhatta mağazada gezerken aa bak bu güzelmiş dediğim herşeyi almaya çalışır da o yüzden tepişiriz daha çok elime hiçbişey alamayacak mıyım ben diye
boynerde gezerken spor ayakkabısı gördüm de boş bulunup aa annemle de geleyim ben buraya dedim, o ayakkabıyı alana kadar rahat bırakmadı beni, boynerde kavga ettik resmen görevlinin yanında
Mutlu etmeye calisiyor iste ne guzel.Nazar degmesin
Benim aklima bir sey geldi.
Kizmayin yanlis da anlamayin ama valla bu etkinlige bi an once katilmayi coook istiyorum.
11 kisisiniz ben de israrla dahil olmak istiyorum ya. 12 kisi saysaksaysak. Iki grup olsa altisar kisilik. Yilda iki kez dönse sira. Olmaz mi?
Cok ozur diliyorum nolur yanlis anlamayin beni. Gercekten cok heves ediyorum bu etkinlik icin
Benim aklima bir sey geldi.
Kizmayin yanlis da anlamayin ama valla bu etkinlige bi an once katilmayi coook istiyorum.
11 kisisiniz ben de israrla dahil olmak istiyorum ya. 12 kisi saysaksaysak. Iki grup olsa altisar kisilik. Yilda iki kez dönse sira. Olmaz mi?
Cok ozur diliyorum nolur yanlis anlamayin beni. Gercekten cok heves ediyorum bu etkinlik icin
benim de aklıma şey gelmişti, hani bir ay 2 kişiye birden mi alsak hediye diye. ya da mesela bu arkadaşı aralık ayına yazalım aralık ayında ayın başında göndeririz kitaplarını, sonra da yılbaşı çekilişi yaparız diyeDilerse arkadaşlar oylama yapalım. kim ister kim istemez bilemeyiz. son sıralarda olanlar sabırsızlanıyor o yuzden uzasın ıstenmıyor birazda sıkılmayalım dıye. Ama bukadar cok ısteklı bırıyken sen eger oylama olcak olursa benım oyum katılmandan yana olur.
ay kıyamam yaaBenim aklima bir sey geldi.
ya ben cok ac gozluyum 2. grubada katılmak ısterim
ayy canım benim öyledir oarada kızarım falan ama severim de keratayı
ayy canım benimm
bakalım bi yarın herkes toplaşsın da kızlar ne diyecek
Ay cok tesekkur ederimmDilerse arkadaşlar oylama yapalım. kim ister kim istemez bilemeyiz. son sıralarda olanlar sabırsızlanıyor o yuzden uzasın ıstenmıyor birazda sıkılmayalım dıye. Ama bukadar cok ısteklı bırıyken sen eger oylama olcak olursa benım oyum katılmandan yana olur.
benim de aklıma şey gelmişti, hani bir ay 2 kişiye birden mi alsak hediye diye. ya da mesela bu arkadaşı aralık ayına yazalım aralık ayında ayın başında göndeririz kitaplarını, sonra da yılbaşı çekilişi yaparız diye
sohbetlere de çok katılıyor ya @kitap_asigi ben de istedim çekilişe katılmasını valla
ay kıyamam yaa
aslında 2. grup için 5-6 kişi var şubatta başlayıp temmuzda bitecek şekilde düzenlenebilir
yetkiliye seslenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?