- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.921
Ooo gizli hafiyelik faaliyetleri:)Yok henuzsenin ilk bebis mi?
Valla bebek yokken hicbir seye vakit bulamiyorum bi de olsa nasil yaparim bilmiyorum.
Mail adresini gordum canim faturada. Isim soyisim olunca, daha onceki ozel mesajlardan isim ve adres bilgilerini didikledim. Buldum
Yolda mi ki
Hakan gunday mi acaba
Yorum yok acaba kim :) ya 22sinde verdim hala gelemedi uyuz oldum yok aktarmadaymis bakalım.Yok henuzsenin ilk bebis mi?
Valla bebek yokken hicbir seye vakit bulamiyorum bi de olsa nasil yaparim bilmiyorum.
Mail adresini gordum canim faturada. Isim soyisim olunca, daha onceki ozel mesajlardan isim ve adres bilgilerini didikledim. Buldum
Yolda mi ki
Hakan gunday mi acaba
oo iyi çalışmışsınYok henuzsenin ilk bebis mi?
Yolda mi ki
Hakan gunday mi acaba
Biraz oyle olduOoo gizli hafiyelik faaliyetleri:)
Ancadir ya. Bildigin sehir disinda kaliyor burasi. Onun icin aktar aktar bitmiyodurYorum yok acaba kim :) ya 22sinde verdim hala gelemedi uyuz oldum yok aktarmadaymis bakalım.
Aa dogru, soylemistin ikinci oldugunu. Masallah canim. Kucagina sagliklica alirsin insallah bebisini. Minik abla ne dusunuyor kardes hakkinda? Heyecanli mi? :)oo iyi çalışmışsın
Benim 2.canım büyük kızım 6 yaşına girecek, Allah sana da doğru zamanda hayırlı evlat nasip etsin
âmin inşallah canımBiraz oyle oldu
Ancadir ya. Bildigin sehir disinda kaliyor burasi. Onun icin aktar aktar bitmiyodur
Aa dogru, soylemistin ikinci oldugunu. Masallah canim. Kucagina sagliklica alirsin insallah bebisini. Minik abla ne dusunuyor kardes hakkinda? Heyecanli mi? :)
Amiin insallah dogru zamanda ve hayirli olur ya ben cok korkuyorum cocuk sahibi olmaktan.
yerim ikisini de güzel kuzucuklarâmin inşallah canım
Hem de nasıl heyecanlı, baştan beri sürekli göbeğimi seviyor şimdi çok az zaman kaldı geri sayım yapıyo yavrum
Doğru zaman geldiğinde o korku da geçer inşallah canım
İnşallah canım benimyerim ikisini de güzel kuzucuklar
Miray çok merhametli, harika bir çocuk
çok tatlı bir abla olacak kuzum
keyifli okumalarAyyyy daha demin kargocu geldi. Elinde 3 tane paket.Allahim dedim ne guzel manzara
minerva1988 , __giz__ , xyzt-5544 ve Y yesil_zeytin_ guzel hatunlarinin kargolari geldii.
Nasil actim hizli hizli bilmiyorum valla. Cok tesekkur ediyorum hepinize ayri ayri
Fotograflar aksama
Yalnizminerva1988 ortakcigim senin paketin biraz islanmisti disardan. Kargocu bey bu paket biraz islanmis bi acin isterseniz deforme olduysa ona gore islem yapalim dedigi icin korka korka actim. Hediye paketini malesef acmis oldugum icin paketli halini cekemeyecegim, uzgunum kitaplarda hasar yok sapasaglamlar
Gündayci seni
Ayyyy daha demin kargocu geldi. Elinde 3 tane paket.Allahim dedim ne guzel manzara
minerva1988 , __giz__ , xyzt-5544 ve Y yesil_zeytin_ guzel hatunlarinin kargolari geldii.
Nasil actim hizli hizli bilmiyorum valla. Cok tesekkur ediyorum hepinize ayri ayri
Fotograflar aksama
Yalnizminerva1988 ortakcigim senin paketin biraz islanmisti disardan. Kargocu bey bu paket biraz islanmis bi acin isterseniz deforme olduysa ona gore islem yapalim dedigi icin korka korka actim. Hediye paketini malesef acmis oldugum icin paketli halini cekemeyecegim, uzgunum kitaplarda hasar yok sapasaglamlar
Gündayci seni
Oy yerim ben onu. Cok hosuma gidiyor minik yasta abla, abi olup da hevesle kardes bekleyen kuzucuklar. Masallahâmin inşallah canım
Hem de nasıl heyecanlı, baştan beri sürekli göbeğimi seviyor şimdi çok az zaman kaldı geri sayım yapıyo yavrum
Doğru zaman geldiğinde o korku da geçer inşallah canım
Kitap aşığı
Kargom dagitimdaymis şimdi 4442552 yi aradım kargo yanlışlık Eryaman gitmiş dönüp etimesguta iletmisler onun için gecikmiş bugün içinde gelecekmiş
ay hasar olmamasına çook sevindimm :)) ortim sürpriz yapacaktım ama dedim geleneği bozma :)))Ayyyy daha demin kargocu geldi. Elinde 3 tane paket.Allahim dedim ne guzel manzara
Fotograflar aksama
Gündayci seni
Tesekkurlerkeyifli okumalar
Tesekkurler canim@kitap_asigi aaa çok şaşırdım ve de sevindim, şimdi elimde telefon bakıyordum, şubede gözüküyordu.
Bana da güzel bir sürpriz oldu.
Keyifle oku canım benim.
Tesekkur ederim, begenirim eminimKeyifli okumalar, beğenirsin inşallah kitapları
Ben de cok sevindimmay hasar olmamasına çook sevindimm :)) ortim sürpriz yapacaktım ama dedim geleneği bozma :)))
Geçen seneki listeye kendimi eklediğimde sonuç böyle oluyor. Listeye eklemediğim güne katılmak isteyen kimler var ?
xyzt-5544 minerva1988 _meLinDa_ soslusarma kalinkaselin - @__ATALANTE
Skosnob __giz__ loliss - Y yesil_zeytin_
- @kitap_asigi
SiziSeviyorumDemismiydim - @melikeeee
Birde soslu girmiyor bayadır. Yeni günde ne yapacak konuşmuşmuydunuz? Bilginiz var mı?
bu listede katılmak istemeyen de olabilirGeçen seneki listeye kendimi eklediğimde sonuç böyle oluyor. Listeye eklemediğim güne katılmak isteyen kimler var ?
- @kitap_asigi
Birde soslu girmiyor bayadır. Yeni günde ne yapacak konuşmuşmuydunuz? Bilginiz var mı?
ben katılıyorumGeçen seneki listeye kendimi eklediğimde sonuç böyle oluyor. Listeye eklemediğim güne katılmak isteyen kimler var ?
- @kitap_asigi