- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.961
Dağıtım altibucuga kadar sürüyormuş yine aradım artık Aras kargoyu tacize başladım altibucuga kadar umarım ulaşır eline kitap aşığı senden bişey rica etsem sana gönderdiğim özel mesajlardan resimlere adresine bakarmısın doğrumu yazmışım diye...
Şu durumda bile 12 kişiden fazla oluyoruz her ay iki kişi ağır olabilir. Gerçi bu hepberaber vereceğimiz karar.Benim esimi bi ikna etmem lazim once
Etkinlik 2'de deadline ve kitapkokusu vardi onlari da davet edebiliriz katilmak isteyebilirler :)
Bende katılıyorum
Daha fazla gelen olursa 2 gruba ayırabiliriz2017 günü katılım list.
xyzt-5544 minerva1988 _meLinDa_ kalinkaselin Skosnob __giz__ loliss - @kitap_asigi
SiziSeviyorumDemismiydim _Cassandra_ azra2004 DonukPudra _Lavin_ - @__ATALANTE
_bloom_
Y yesil_zeytin_ sende ses vermedin. mesajları mı görmedim ben acaba. Sende katılıyorsun değil mi?
soslusarma yoksun bayadır. Katılacak mısın?
Eee kızlar son durum bu şekilde. Asmunikalde katılacaktır bence ama görmediğinden msj yazmamıştır diye düşünüyorum. Soslu sarmayı hiç bilemiyorum. Her ay için 1 kişi olmuyor bu durumda.
Görüşlerinizi bekliyorum.
2017 günü katılım list.
@__ATALANTE ses vermedin ama katılıyorsun değil mi?
xyzt-5544 minerva1988 _meLinDa_ kalinkaselin Skosnob __giz__ loliss - @kitap_asigi
SiziSeviyorumDemismiydim _Cassandra_ azra2004 DonukPudra _Lavin_
Y yesil_zeytin_ sende ses vermedin. mesajları mı görmedim ben acaba. Sende katılıyorsun değil mi?
_bloom_ katılacak mısın?
soslusarma yoksun bayadır. Katılacak mısın?
şuan yılbaşı çekilişine katılıp doğru dürüst topiğe katılmayanlar var aramızda.
yani süreklilik sağlamayan gelmesin lütfen.
1 sene uzun bir süre zaman ne gösterir bilemeyiz ama en azından girmeye özen gösterelim.. hediyeden ziyade bunlarda önemli diye düşünüyorum.
bir kaç kişiye ayda 2 kere alalım. diğerleri birer birer olsun.