- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.901
Bugun dagitima cikti mi yoksa yarin mi gelecek? Yarin gelecekse kargo bilgilerini ogrensem nasil olur? :)
Gelir insallah bugun :)Hiçbir fikrim yok çünkü kargo takip sayfası hata veriyor ama tahmini teslim tarihi bugün.
Gelir insallah bugun :)
Gelmedi malesef yaBu saatten sonra pek umudum kalmadı
Gelmedi malesef ya
Hangi kargo firmasi oldugunu ogreneyim de yarin buyuk ihtimal 4 e kadar disarda olacagim zaten. Giderim insallah.
Gelmedi malesef ya
Hangi kargo firmasi oldugunu ogreneyim de yarin buyuk ihtimal 4 e kadar disarda olacagim zaten. Giderim insallah.
Yaa dün giremedim kusura bakma
Yurtiçiyle gelecekti canım.İnşallah yarın ulaşır sana
Baktım şimdi ilk iş gününde dağıtıma çıkacakmış
Cnm kargom bugün gelir sanıyorum dünden beri firmada bekliyorYok canim sorun degil ben de giremedim sinavlarim vardi. Onu tahmin edip dun aramistim yarin gelecekmis insallah :)
Ben de onu bekliyorum dort gozleCnm kargom bugün gelir sanıyorum dünden beri firmada bekliyor
Ohhh sonundaAyyy nasi guzel bi duyguymus bu ya. Kapi calinca deli gibi kosturuyorum resmen
Skosnob senin kargon da geldi canim simdi
Cok tesekkur ediyorumm
çünkü loliss tembellik yaptı kargo nerde diye kontrol etmedi, yoksa ölümüne meraklandırırdım seniIkinci kargomloliss 'teeen
Hic citlatmadin bile yolda vs diye
Cok tesekkur ediyorum canim.Fotografi anca aksam cekebilecegim yine malesef.
Yaa ayrac da eklemissin icine korsanli hem de cok severim cok incesin gercekten tesekkur ederimm. Kitap da cok merak ettiklerim arasindaOhhh sonunda
Rica ederim canım
Valla 8 aylik hamile olan ben olsam kolumu kaldirmam heralde yatar yuvarlanirim anca. Sen gayet iyisinçünkü loliss tembellik yaptı kargo nerde diye kontrol etmedi, yoksa ölümüne meraklandırırdım seni
Çok bekletmeden gelmesine çok sevindim canım, benim çok sevdiğim bir kitap umarım sen de beğenirsin, güle güle oku
En önce ben sipariş verdim benimki gitmedi ya şimdide transfer sürecinde diyo özelden numarası atıyorum.
Yaa ayrac da eklemissin icine korsanli hem de cok severim cok incesin gercekten tesekkur ederimm. Kitap da cok merak ettiklerim arasinda
Valla 8 aylik hamile olan ben olsam kolumu kaldirmam heralde yatar yuvarlanirim anca. Sen gayet iyisin
Iyi ki merak ettirmemissin catlardim yoksa
Cok tesekkur ediyorum. Hep merak ettigim ama almaya sira gelmeyen kitaplar hep
Buraya tasinali birkac ay olsu aras kargoyu hic denemedim bi fikrim yok ama araclarina rastliyorum arada. Gelir insallah problem cikmadan :) sen de gerildin kotu oldu
Yok henuzSenin bebişin yok di mi canım @kitap_asigi
Bir de aklıma geldi şimdi, ben not yazamadım kitaba, nerden anladın benim yolladığımı
İtiraf et içimizdeki irlandalı kim
Benim Kargom yolda mı acaba :)