- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.081
Not olayında kimse kimsenin kusuruna bakmaz sanırım artık kitapyurdunun vukatlarından sonra
Olsun tatlım, hemencecik gelsin bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim kitapların ve de notun için.artık kimden olduğunu biliyorum hem.
Not olayında kimse kimsenin kusuruna bakmaz sanırım artık kitapyurdunun vukatlarından sonra
Olabilirdievet notun sonuna kim olduğunu yazmamış koca kafa benim
kitapyurduna mı suç atsaydım acaba, kendim unutmuş gibi yapmayıp hiç
Olabilirdineyse geçti artık
Teslim edildiğini gördüm son yarım saattir yazmanı bekliyorum, yanlış kişiye gitti diye korktum nedenseYeni kitaplarımı da ekledim.
La la la la
Bugünün cicileri tatlıloliss den geldi. Teşekkürü bir borç bilirim.
Teslim edildiğini gördüm son yarım saattir yazmanı bekliyorum, yanlış kişiye gitti diye korktum nedense
Keyifle oku canım, ben her ikisini okurken de hep gülümsedim sen de gülümse istedim
oo daha gönderenler varki:)Yeni bir kargo daha gelmiş, çok heyecanlı, ama elime ulaşmadı henüz, güvenliğe bırakmış kargocu, araba bozuk içeriye giremiyoruz demiş anneme, güvenlik arayıp bildirmiş. Sanırım kargocu isyan etti.
Fotoyu akşam geç saatte ekleyebilirim kızlar, spordan dönüşte alacağım. Haber edeyim dedim, ihmal edildiği düşünülmesin, heyecanla paylaşacağım. Pek yakında!
Kim acaba ? Merak ediyorum.
oo daha gönderenler varki:)
aldığım kitap veya kitaplarEvet daha var, gelen kargocuya demiştim zaten 4-5 kere daha görüşeceğiz diye, maşallah dedi
İyi ki evde olduğum zamana denk geldi, düzenli ulaşabiliyorum kitaplarıma.
aldığım kitap veya kitaplarçok sevdiğim ve beğendiğim kitap/kitaplar umarım sende beğenirsin
Tekil/çoğul ayrımını son dk'ya kadar korurum diyorsun, merakla bekliyorum, beğeneceğime eminim canım, şimdiden çok teşekkür ederim.
ahh kuzumm benim geç kaldın sen__giz__ benden duymuş olma ama dünkü kargo minerva1988 ve @kitap_asigi ndan
Ama hangisi hangisinden msjlara bakmaya üşendim şimdi
hep bizi hatırla
Enee ben görmedim kiahh kuzumm benim geç kaldın sen
hediye topiğinde anlatmışlar zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?