- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.041
ooo en sevdiğim o benim, hediyeleşelim mutlakayılbaşında da hediyeleşecez değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo en sevdiğim o benim, hediyeleşelim mutlakayılbaşında da hediyeleşecez değil mi
bakalım :)ooo en sevdiğim o benim, hediyeleşelim mutlaka
bakalım :)
düğün tarihin belli oldumu
hayırlı olsun kazasız belasız5 kasım
inşallah kuzumhayırlı olsun kazasız belasız
pazar olsa sıkıntı olurda baktım cumartesiymiş. inşallah diyelim:)inşallah kuzum
davetiyeler basılmadı hala ondan gönderemedim ama haftasonuna denk geliyor zaten, ayarlayabilirsen çok sevinirim
pazar olsa sıkıntı olurda baktım cumartesiymiş. inşallah diyelim:)
daha önce sormuşumdur ama yer neredeydişehir dışından gelenimiz çok olur diye cumartesi istedik zaten canım :) kışın başında düğün yapacaz bakalım hava nasıl olacak
daha önce sormuşumdur ama yer neredeydi
5 kasım
araç lazımİnci Park kuzum. bizim eve yakın taraflarda yani
ayy tavanın dibini çok mu yedin. kış gelini olcan
kuzum o dönem gelsin konuşuruz zaten de terminalden de aldırabiliriz, olmadı bizim evin oraya bi şekilde gelirsen hep birlikte ordan da gidebiliriz, sıkıntı yok yaniaraç lazım
neyse bakalımolmadı taksi tutarız.
Fokurdamaya bile başladı bence de kitapların seçimi bitti mi merak ettim
xyzt-5544 hayırlısı olsun canım, sorunsuz geçsin inşallah
keşke ben de gelebilsem yaİnci Park kuzum. bizim eve yakın taraflarda yani
camiliye kadar gelirim benyedim valla ne yalan söyleyim
ben yazın evlenmeyi hiç istemiyordum zaten ya mayıs ya eylül olsun istiyordum. bazı sebeplerden dolayı eylül olamayınca mayısa kadar da beklemek istemedik, kasım olsun bari dedik, belki kar yağar
kuzum o dönem gelsin konuşuruz zaten de terminalden de aldırabiliriz, olmadı bizim evin oraya bi şekilde gelirsen hep birlikte ordan da gidebiliriz, sıkıntı yok yani
keşke ben de gelebilsem ya
ne kadan güzel olur
uzak ama bize
camiliye kadar gelirim ben
düğün günü seni uğraştırmam ben hallederim:) işim olmazsa inşallah
gündüz düğünümüyoo uzak değil aslında, hem cumartesi günü de düğün bence çok da güzel gelebilirsiniz
uğraşacak bişey yok canım ayarlanır onlar, sen yeter ki müsait ol da gel inşallah hiç bi işin çıkmaz o güne