• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Günü Etkinliği

Hediye konusuna ilk kitaplarımı ekledim, hatta 2'şer kere eklemişim, mesajı gönderdikten sonra fark ettim. :oops:
Kusura bakmayın kızlar, sonradan da düzeltemedim.
Buradan da _meLinDa_ _meLinDa_ cığıma tekrardan sevgiler.. :KK15:
Canım benim çok mutlu oldum beğenmene
Keyifle oku inşallah
Kavim Y yesil_zeytin_ ile kapıştığımız kitaptı :KK48:
Aferin kitapyurdu çok bekletmedi bu sefer

Canım benim çok mutlu oldum beğenmene
Keyifle oku inşallah
Kavim Y yesil_zeytin_ ile kapıştığımız kitaptı :KK48:
Aferin kitapyurdu çok bekletmedi bu sefer

Beğenmez olur muyum canım, bayıldım, yüreğine sağlık :KK36:
O kitabın Kavim olduğunu hayatta bilemezdim, aklıma gelmezdi, sana nasip olmuş almak, şu anda elimde zaten, keyifle okumaya başladım. :KK28:
Kitapyurdu ilk gün heyecanını yaşattı, devamı için sabırsızlanıyorum. :KK75:

Nerde bu gün sahibi, kuruduk kaldık ayol:skandal:

Yaa utandım resmen. :oops:
Heyecanıma ver loliss loliss 'im yoksa elimden gelen hizmetin en iyisini yaparım kitap dostlarım için.
Kahvemizi içelim, 40 yıl hatırınızda kalmamı garantileyeyim olmaz mı ? :KK60:

Eklentiler

• türk%20kahvesi.jpg
    türk%20kahvesi.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 36
siparişi verdim bugün :kahve: tabi ben akıllısı hediye paketini seçmeyi unutmuşum, siparişi öyle verdim. sonra siparişi iptal edip hediye paketli sipariş verdim ama bu sefer de notun sonuna kim olduğumu yazmayı unutmuşum :mad::mad:
kimden olduğunu anlamadığın bi kargo gelirse bil ki o benim __giz__ __giz__ :işsiz:

siparişi verdim bugün :kahve: tabi ben akıllısı hediye paketini seçmeyi unutmuşum, siparişi öyle verdim. sonra siparişi iptal edip hediye paketli sipariş verdim ama bu sefer de notun sonuna kim olduğumu yazmayı unutmuşum :mad::mad:
kimden olduğunu anlamadığın bi kargo gelirse bil ki o benim __giz__ __giz__ :işsiz:

Olsun tatlım, hemencecik gelsin bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim kitapların ve de notun için. :KK60: artık kimden olduğunu biliyorum hem. :KK19:

Not olayında kimse kimsenin kusuruna bakmaz sanırım artık kitapyurdunun vukatlarından sonra :KK53:

Ellerine sağlık kuzum benim, birbirinize selamvermişliğimiz var o bile yeter hatırlanmaya:KK200::KK19:
Oyy çok mutlu oldum, karşılıklı da bir gün içmeyi nasip etsin inşallah canım benim, hep güzel anları paylaşmak dileyiğle :KK200::KK36:

Güle güle oku kuzum benim :KK200: benim çok içime sindi inşallah senin de siner :KK76:
Teşekkür ederim canım benim :KK19: sineceğine eminim ben, en kısa zamanda okuyup güzel paylaşımlar yapacağım. :KK200:

Back