- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.061
gündüz düğünümü
yok kuzum akşam olacak düğün.nikah 19.30 da kıyılacak, sonrası da klasik düğün işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gündüz düğünümü
tamam canımyok kuzum akşam olacak düğün.nikah 19.30 da kıyılacak, sonrası da klasik düğün işte
bitmiştir belki de
inşallah canım benim
Azıcık minicik ipucu verseydin iyiydi canım ya, bekleyeyim azıcık daha heyecanla o halde.
Benim kitabım beni çağrıştıyor birazAzıcık minicik ipucu verseydin iyiydi canım ya, bekleyeyim azıcık daha heyecanla o halde.
ayın 20sine kalmış 8 gün şurda, bekleyiver biraz daha
Benim kitabım beni çağrıştıyor biraz
yılbaşında da hediyeleşecez değil mi
inşallah kuzum
davetiyeler basılmadı hala ondan gönderemedim ama haftasonuna denk geliyor zaten, ayarlayabilirsen çok sevinirim
Canım benim çok mutlu oldum beğenmeneHediye konusuna ilk kitaplarımı ekledim, hatta 2'şer kere eklemişim, mesajı gönderdikten sonra fark ettim.
Kusura bakmayın kızlar, sonradan da düzeltemedim.
Buradan da _meLinDa_ cığıma tekrardan sevgiler..
Canım benim çok mutlu oldum beğenmene
Keyifle oku inşallah
Kavim Y yesil_zeytin_ ile kapıştığımız kitaptı
Aferin kitapyurdu çok bekletmedi bu sefer
Nerde bu gün sahibi, kuruduk kaldık ayol
siparişi verdim bugün tabi ben akıllısı hediye paketini seçmeyi unutmuşum, siparişi öyle verdim. sonra siparişi iptal edip hediye paketli sipariş verdim ama bu sefer de notun sonuna kim olduğumu yazmayı unutmuşum
kimden olduğunu anlamadığın bi kargo gelirse bil ki o benim __giz__
Ellerine sağlık kuzum benim, birbirinize selamvermişliğimiz var o bile yeter hatırlanmayaYaa utandım resmen.
Heyecanıma ver loliss 'im yoksa elimden gelen hizmetin en iyisini yaparım kitap dostlarım için.
Kahvemizi içelim, 40 yıl hatırınızda kalmamı garantileyeyim olmaz mı ?
Güle güle oku kuzum benim benim çok içime sindi inşallah senin de sinerBu arada yeni kitaplarımı ekledim.
soslusarma 'mdan geldi bu seferkiler.
Bugün mutluluk dalgası kaldığı yerden devam ediyor. La la la .
Not olayında kimse kimsenin kusuruna bakmaz sanırım artık kitapyurdunun vukatlarından sonrasiparişi verdim bugün tabi ben akıllısı hediye paketini seçmeyi unutmuşum, siparişi öyle verdim. sonra siparişi iptal edip hediye paketli sipariş verdim ama bu sefer de notun sonuna kim olduğumu yazmayı unutmuşum
kimden olduğunu anlamadığın bi kargo gelirse bil ki o benim __giz__
Oyy çok mutlu oldum, karşılıklı da bir gün içmeyi nasip etsin inşallah canım benim, hep güzel anları paylaşmak dileyiğleEllerine sağlık kuzum benim, birbirinize selamvermişliğimiz var o bile yeter hatırlanmaya
Teşekkür ederim canım benim sineceğine eminim ben, en kısa zamanda okuyup güzel paylaşımlar yapacağım.Güle güle oku kuzum benim benim çok içime sindi inşallah senin de siner